Χιούμορ στο Φλερτ: 4 Πράγματα που πρέπει Οπωσδήποτε να θυμάσαι - Men's Bible

Χιούμορ στο Φλερτ: 4 Πράγματα που πρέπει Οπωσδήποτε να θυμάσαι

4 Πράγματα που πρέπει Οπωσδήποτε να θυμάσαι για το Χιούμορ στο Φλερτ, Πως να αποκτήσεις καλή αίσθηση του Χιούμορ στο Φλερτ

Τις προάλλες ένας φίλος του site μας έστειλε μήνυμα με την εξής απορία. «Πώς κάνεις χιούμορ στο φλερτ;».

Είχε ορθώς παρατηρήσει πως όταν φλέρταρε με διάθεση για παιχνίδι, τα πράγματα κυλούσαν πιο ομαλά. Αντίθετα, όταν προσέγγιζε κοπέλες με περισσότερη σοβαρότητα και με το vibe «τώρα ήρθα να στην πέσω» τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά.

Η απορία του είναι λοιπόν εύλογη και μάλιστα αρκετά λογική.

Η αλήθεια είναι πως γενικά ψιλοαποφεύγω να μιλάω για το πώς να εισάγεις χιούμορ στο φλερτ. Και ο λόγος για αυτό είναι πως ο μέσος άνδρας που αρχίζει να μαθαίνει να φλερτάρει δίνει υπερβολική έμφαση σ’ αυτό, με αποτέλεσμα να το παρακάνει.

Στην πραγματικότητα δεν θες να κάνεις την κοπέλα να γελάει όλη την ώρα. Το χιούμορ αποτελεί ένα καλό εργαλείο, αλλά φλερτ δε σημαίνει κάνω αστεία όλη την ώρα. Ταυτόχρονα όμως δεν πρέπει να είσαι και ο κύριος σοβαρός όλη την ώρα.

Αυτό που χρειάζεται είναι ισορροπία και να μην το παρακάνεις. Το παιχνίδι και το χιούμορ είναι πολύ ελκυστικά για μια γυναίκα αν γίνουν σωστά.

Αν υπερβάλεις τότε από ελκυστικός άνδρας θα γίνεις είτε ο ενοχλητικός τύπος, είτε ο διασκεδαστής της παρέας. Αν πάλι δεν εισάγεις καθόλου χιούμορ στην κουβέντα τότε κινδυνεύεις να φανείς ως ο «περίεργος» τύπος ή ο τύπος που δημιουργεί αισθήματα έντασης και δράματος.

Ο λόγος για αυτό είναι πως το παιχνίδι και το χιούμορ στο φλερτ χρησιμεύουν ως εργαλεία που ρίχνουν την ένταση και αυξάνουν την οικειότητα, αρκεί να μην βλέπεις τον εαυτό σου ως ατακαδόρο ή μελλοντικό stand-up comedian.

#1 Εστίασε στην συμπεριφορά της

Ένας λόγος που πολλοί άνδρες πέφτουν στην παγίδα της υπερβολής όταν φλερτάρουν είναι γιατί ξεγελιούνται από τις γυναικείες αντιδράσεις στα δικά τους αστεία.

Βλέπουν την κοπέλα να γελάει και νομίζουν ότι κάνουν κάτι ελκυστικό. «Γελάει με τα αστεία μου άρα σίγουρα της αρέσω» σκέφτεται.

Ωστόσο μια γυναίκα θα γελάσει με αρκετά πράγματα, αυτό δεν αποτελεί απόδειξη πως βλέπει τον άνδρα ερωτικά και πως θέλει να κοιμηθεί μαζί του.

Το μεγάλο θέμα εδώ είναι πως ο μέσος άνδρας δεν ελίσσεται σωστά επικοινωνιακά γιατί εστιάζει στα λάθος πράγματα.

Αν θες να καταλάβεις αν η κοπέλα «ψήνεται» και της αρέσεις, το πιο σημαντικό που χρειάζεται να παρατηρήσεις δεν είναι οι εκφράσεις της, αλλά η συμπεριφορά της.

Σε ακολουθεί όταν της ζητάς να πάτε κάπου αλλού;

Συμφωνεί να βγείτε ραντεβού όταν της ζητάς να βγείτε;

Έρχεται σπίτι σου όταν την προσκαλείς;

Σίγουρα είναι σημαντικό να βλέπεις τις εκφράσεις της και πως αντιδράει σε αυτά που της λες. Ωστόσο ο πιο σημαντικός παράγοντας που πρέπει να προσέξεις είναι το πώς συμπεριφέρεται σε ευρύτερο πλαίσιο.

Υπάρχουν γυναίκες που θα πειράξουν και θα φλερτάρουν τον άνδρα με τον οποίο μιλούν χωρίς ποτέ να έχουν την πρόθεση να κάνουν κάτι περισσότερο μαζί του. Ταυτόχρονα, υπάρχουν γυναίκες που μέσα τους νιώθουν την επιθυμία και την έλξη για τον άνδρα με τον οποίο φλερτάρουν, αλλά δεν το δείχνουν.

Αν λοιπόν εστιάζεις μονάχα στις γυναικείες εκφράσεις όταν φλερτάρεις, τότε εύκολα μπορείς να μπερδευτείς και να προσπεράσεις κοπέλες που είναι θετικές μαζί σου απλά επειδή δεν είναι τόσο εκφραστικές.

Θες να μάθεις να αποκωδικοποιείς τη γυναικεία συμπεριφορά σωστά; Δες εδώ

#2 Το κοινό σου απαρτίζεται από ένα άτομο – εκείνη

Ένα σωρό τύποι βλέπουν το χιούμορ με το μάτι του stand-up comedian. Σκέφτονται πως πρέπει να κάνουν τους πάντες γύρω τους να γελάσουν και αν γελάσουν οι άλλοι τότε θα γελάσει και η κοπέλα που τους ενδιαφέρει.

Έτσι κάνουν αστεία και προσπαθούν να σιγουρευτούν πως όλοι τα ακούν. Ωστόσο σημασία δεν έχει να κάνεις τους πάντες να γελάσουν, αλλά να φλερτάρεις με την κοπέλα που σου αρέσει.

Ο άνδρας λοιπόν που ξέρει πώς να εισάγει χιούμορ την κουβέντα εστιάζει σε εκείνη και εστιάζει στο να χτίσει έναν κόσμο όπου θα είναι εκείνος και η κοπέλα.

Για αυτό το λόγο καλό είναι να εστιάσεις περισσότερο στο να δημιουργήσεις αυτό που λέμε inside humor με την κοπέλα. Να δημιουργήσεις δηλαδή κάποιο σενάριο ή να την βάλεις σε κάποιο ρόλο, ώστε το χιούμορ και τα αστεία να είναι κάτι που μοιράζεστε μονάχα μεταξύ σας.Οι σωστοί τρόποι να την κάνεις να Γελάσει και να νιώσει έλξη, 4 Πράγματα που πρέπει Οπωσδήποτε να θυμάσαι για το Χιούμορ στο Φλερτ

#3 Άλλο πείραγμα και χιούμορ στο φλερτ, και άλλο προσβολή

Μια ακόμα διαφορά ανάμεσα στον τύπο που ξέρει να φλερτάρει με χιούμορ και στον τύπο που ακόμα μαθαίνει είναι πως ο δεύτερος προσπαθεί πολύ να «ρίξει» την κοπέλα με τα πειράγματά του.

Γενικά είναι εύκολο να κάνεις χιούμορ λέγοντας κάτι αρνητικό για κάποιον άλλο. Υπάρχει διαφορά όμως ανάμεσα στο πειράζω την κοπέλα και στο να «της την πω».

Το δεύτερο δεν είναι τόσο ελκυστικό. Βλέπεις οι συναισθηματικά δυνατοί άνδρες δεν εστιάζουν στο να «ρίξουν» τους άλλους γιατί βρίσκουν πιο ουσιαστικό και ενδιαφέρον το να χτίζουν συμμαχίες.

Αν λοιπόν θες πειράξεις την κοπέλα, βεβαιώσου πως το πείραγμα σου είναι αθώο και επικεντρώνεται σε πράγματα τα οποία δεν παίρνει προσωπικά. Για παράδειγμα το όνομα και η καταγωγή αποτελούν σημαντικά μέρη της ταυτότητας μας.

Είναι λάθος λοιπόν να την πειράξεις με αφορμή το όνομα της (αν είναι ασυνήθιστο) ή την καταγωγή της.

#4 Εστίασε στο να την γνωρίσεις και όχι μονάχα στο πώς να κάνεις χιούμορ στο φλερτ

Οι κοινωνικά εύστροφοι άνδρες επιστρατεύουν το χιούμορ για να σπάσουν τον πάγο και να μειώσουν την ένταση που υπάρχει σε μια συζήτηση.

Φυσικά αυτά τα δύο αποτελούν δυο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Ο «πάγος» που σπας είναι στην πραγματικότητα η ένταση που υπάρχει στην αρχή μιας κουβέντας όπου τα πράγματα είναι κάπως αμήχανα.

Αντίστοιχα, όταν κατά τη διάρκεια της κουβέντας η ατμόσφαιρα γίνει αμήχανη, ανέβει η ένταση και η κουβέντα μοιάζει να είναι πολύ «βαριά» και σοβαρή, χρειάζεται να εισάγεις χιούμορ για να την ελαφρύνεις (ή να την κλιμακώσεις αν είσαι στη σωστή στιγμή).

Από τη στιγμή όμως που γίνει αυτό χρειάζεται να αλλάξεις ταχύτητα και να εστιάσεις στο να γνωρίσεις την κοπέλα, που είναι και ο ουσιαστικός σου στόχος.

Αν απλά συνεχίσεις να πετάς αστεία χωρίς να γνωριστείτε περισσότερο, τότε το οποιοδήποτε ενδιαφέρον που έχει η κοπέλα για εσένα θα αρχίσει να σβήνει όσο τραβάει η κουβέντα.

Να θυμάσαι πως για να προχωρήσει το φλερτ χρειάζεται να υπάρχει εμπιστοσύνη και άνεση. Δύο πράγματα που δεν μπορείς να τα χτίσεις αν δεν αφήσεις τον εαυτό σου να γίνει ευάλωτος και δεν μοιραστείς συγκεκριμένες πλευρές του εαυτού σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!