«Ποια είναι τα καλύτερα μέρη για Φλερτ;» - Men's Bible

«Ποια είναι τα καλύτερα μέρη για Φλερτ;»

Μέρη για Φλερτ: Που να φλερτάρεις, Πως να βρω κοπέλα: 3 Τρόποι

«Ποια είναι τα καλύτερα μέρη για φλερτ;»

«Που μπορώ να πάω για να κάνω γνωριμίες;»

Λαμβάνουμε συχνά μηνύματα απ’ τους φίλους της σελίδας οι οποίοι μας κάνουν πάνω κάτω την ίδια ερώτηση: «Είναι δύσκολο να κάνω γνωριμίες απ’ τον κοινωνικό μου κύκλο, που θα μπορούσα να πάω για να κάνω νέες γνωριμίες;»

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν ιδανικά μέρη για φλερτ.

Γνωριμίες μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά οπουδήποτε και αυτό γιατί στην ουσία δεν έχει τόσο σημασία το που γνωρίζεστε, αλλά το αν εκείνη είναι ανοιχτή σε μια γνωριμία τη δεδομένη χρονική στιγμή, το αν της αρέσεις, αν υπάρχει χημεία και συμβατότητα και αν την ελκύεις με τη συμπεριφορά σου και τον τρόπο σου.

Παρ’ όλα αυτά, εννοείται πως δεν είναι όλα τα μέρη το ίδιο αποτελεσματικά και αποδοτικά όσον αφορά το φλερτ. Υπάρχουν διαφορές και στην ποσότητα των ευκαιριών που σου παρουσιάζουν αλλά και στο τί είδους κόσμο μπορείς να συναντήσεις.

Το που ψάχνεις καθορίζει και το τί θα βρεις. Αν για παράδειγμα φλερτάρεις σε κάποιο ξέφρενο πάρτι, είναι πιο πιθανό να γνωρίσεις κάποια που είναι party animal, από την άλλη μια κοπέλα που γνωρίζεις σε κάποια έκθεση καλών τεχνών είναι πιο πιθανό να έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες και να είναι πιο δημιουργικός τύπος.

Η τοποθεσία στην οποία συναντάς, φλερτάρεις και κάνεις γνωριμίες, μπορεί να λειτουργήσει ως φίλτρο μέσω του οποίου βελτιώνεις τις πιθανότητες να γνωρίσεις κοπέλες περισσότερο συμβατές μαζί σου και με τις οποίες ταιριάζεις.Συμβατότητα και Φλερτ: Γιατί η απόρριψη δεν έχει σχέση με την αξία σου ως άντρας, Μέρη για Φλερτ: Που να φλερτάρεις

Μέρη για φλερτ: Που μπορείς να κάνεις γνωριμίες

#1 Μπαρ και Κλαμπ

Τα μπαρ και τα κλάμπ είναι τα προφανή μέρη για φλερτ. Η υψηλή ενέργεια, η ανεβαστική μουσική και το γεγονός ότι συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος που σημαίνει πως έχεις αρκετές ευκαιρίες και επιλογές, κάνουν τα μπαρ και τα κλαμπ καλές τοποθεσίες για γνωριμίες.

Παρά τα θετικά τους όμως έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα. Η κατανομή του κόσμου είναι σχετικά τυχαία.

Τι εννοώ με αυτό;

Εννοώ πως μπορεί για παράδειγμα μια κοπέλα που θα φλερτάρεις σε ένα μπαρ/κλαμπ να είναι πιο ανοιχτή σε μια νέα γνωριμία, ωστόσο το τί τύπος είναι, το αν θα είστε συμβατοί, το αν θα ταιριάζετε κλπ, έχει μεγάλο στοιχείο τυχαιότητας.

Σε αντίθεση με μια γνωριμία που κάνεις σε κάποιο ομαδικό χόμπι το οποίο γουστάρεις όπου είναι πολύ πιο πιθανό να έχεις κοινές προτιμήσεις και ενδιαφέροντα με την κοπέλα που φλερτάρεις.

Αυτό το έντονο στοιχείο τυχαιότητας στα κοινά στοιχεία μεταξύ σας και τη συμβατότητα, είναι που κάνει πολλούς άνδρες να πιστεύουν ότι το φλερτ σε μπαρ/κλαμπ είναι δύσκολο και ότι δεν μπορείς να κάνεις γνωριμίες εκεί.

 

#2 Συναυλίες και μουσικά φεστιβάλ

Καλά μέρη για φλερτ είναι επίσης οι συναυλίες και οι μουσικές εκδηλώσεις. Όπως και στα μπαρ/κλαμπ, έτσι και στις συναυλίες/μουσικές εκδηλώσεις, υπάρχει καλή διάθεση, υψηλή ενέργεια και αρκετός κόσμος, πράγμα που σημαίνει αρκετές ευκαιρίες για γνωριμία.

#3 Χόμπι και δραστηριότητες

Από πλευράς ποιότητας γνωριμιών οι χώροι που στεγάζουν δραστηριότητες και χόμπι που γουστάρεις, είναι ίσως τα καλύτερα μέρη για φλερτ.

Λέγοντας ποιότητα εννοώ το κατά πόσο θα γνωρίσεις κάποια που θα απολαμβάνεις το φλερτ μαζί της και με την οποία θα ταιριάζετε και θα έχετε κοινά. Δηλαδή μια κοπέλα με την οποία θα περάσεις όμορφα και θα το απολαύσεις.

Από τη στιγμή που σας αρέσουν οι ίδιες δραστηριότητες και χόμπι, έχετε ήδη ένα πράγμα που σας ενώνει, με το οποίο παθιάζεστε και για το οποίο μπορείτε να μιλήσετε. Επίσης είναι πιο πιθανό να είστε ίδιας πάστας άνθρωποι και να θέλετε παρόμοια πράγματα απ’ τη ζωή.

Ναι, δεν είναι 100% βέβαιο ότι αν γνωρίσεις κάποια κοπέλα κατά τη διάρκεια κάποιας αγαπημένης σου δραστηριότητας θα ταιριάζετε φουλ. Ωστόσο είναι πιο πιθανό απ’ ότι αν κάνεις μια γνωριμία σε κάποιο μπαρ/κλαμπ.

Το μεγάλο ζήτημα με τα χόμπι και τις δραστηριότητές ως μέρη για φλερτ, είναι πως δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερα πολλές ευκαιρίες.

Αποτελούν λοιπόν καλή επιλογή ως μέρη για φλερτ, αν θες να ψάξεις για κάτι σοβαρό και για κάτι που έχει προοπτική να εξελιχθεί.

Επίσης δεν είναι όλα τα χόμπι και οι δραστηριότητες ίδια. Σε μια λέσχη σκακιού πχ, δε θα έχεις ιδιαίτερα πολλές ευκαιρίες για γνωριμία καθώς οι γυναίκες που παίζουν σκάκι είναι πολύ λιγότερες απ’ τους άνδρες (ευτυχώς βέβαια η σεριά Queen’s Gambit άλλαξε κάπως τα πράγματα). Αν γουστάρεις όμως τη γιόγκα και κάνεις μαθήματα γιόγκα, εκεί έχεις πολλές περισσότερες επιλογές.

Τα καλύτερα μέρη για φλερτ λοιπόν είναι αυτά που σου δίνουν αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσεις κοπέλες αλλά και που θα γούσταρες ο ίδιος να πας, ανεξάρτητα απ’ το αν θα κάνεις κάποια γνωριμία ή όχι.

Δώσε έμφαση λοιπόν σε δραστηριότητες και χόμπι που απολαμβάνεις ή που θα ήθελες να δοκιμάσεις και στα οποία μπορείς να έχεις πολλές επιλογές να κάνεις μια γνωριμία.

Θες να μάθεις πως να ξεπεράσεις το άγχος και να κάνεις το πρώτο βήμα στο φλερτ; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!