Πώς να Προσεγγίσεις και να Φλερτάρεις με επιτυχία την γυναίκα που σου αρέσει - Men's Bible

Πώς να Προσεγγίσεις και να Φλερτάρεις με επιτυχία την γυναίκα που σου αρέσει

Πώς να Προσεγγίσεις με επιτυχία την γυναίκα που σου αρέσει

Πριν σου δώσει το τηλέφωνό της, πριν την σαγηνεύσεις με το χιούμορ σου και οι ιστορίες σου την κάνουν να κρέμεται από τα χείλη σου, υπάρχει ένα βασικό πράγμα που πρέπει να κάνεις. Χωρίς αυτό οι πιθανότητες επιτυχίας εξισώνονται με το μηδέν και όλη σου η προσπάθεια και προετοιμασία πάει χαμένη. Θα πρέπει να την προσεγγίσεις και να της μιλήσεις.

Η προσέγγιση είναι το βασικότερο στάδιο, χωρίς αυτό τα υπόλοιπα δε μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Για πολύ κόσμο όμως είναι εξαιρετικά αγχωτικό. Και μόνο η σκέψη πως θα μιλήσουν σε μια άγνωστη και να την κάνουν να ενδιαφερθεί για μια σεξουαλική ή ρομαντική σχέση μαζί τους τους τρομάζει. Το να αφήνει κανείς τον εαυτό του συναισθηματικά ευάλωτο να δεχτεί τα πυρά της απόρριψης είναι δύσκολο για αρκετό κόσμο, για να έχεις επιτυχίες στο φλερτ όμως χρειάζεται να πάρεις και ρίσκα. Και εμείς είμαστε εδώ για να στα μειώσουμε.

Μια απαραίτητη σημείωση πριν από αυτό όμως: Όταν μιλάμε για φλερτ, αναφερόμαστε σε κάτι που πρέπει να είναι απολαυστικό και για τους δύο συμμετέχοντες. Αυτό σημαίνει ότι πάντα σέβεσαι τα όρια της κοπέλας με την οποία μιλάς και ότι πάντα φέρεσαι με σεβασμό. Δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από αυτό.

Λάβε υπόψη το κοινωνικό πλαίσιο προτού προσεγγίσεις

Το κοινωνικό πλαίσιο είναι εξαιρετικά σημαντικό όταν πρόκειται για μια προσέγγιση. Διαφορετικές περιστάσεις επηρεάζουν άμεσα το πώς θα προσεγγίσεις κάποια και πως θα είναι η αντίδραση της. Η προσέγγιση σε ένα μπαρ το βράδυ είναι πολύ διαφορετική από μια προσέγγιση την ημέρα σε ένα βιβλιοπωλείο. Σ’ ένα μπαρ ή κλαμπ είναι γενικά αποδεκτό και αναμενόμενο να περάσεις καλά, να αναμειχθείς με τον κόσμο, να μιλήσεις με άλλους ανθρώπους και να φλερτάρεις.

Στο βιβλιοπωλείο όμως οι κανόνες είναι διαφορετικοί, το να διακόψεις μια παρέα από φίλες που μιλάνε για να εκφράσεις στα ίσια το ενδιαφέρον σου για τη μια ενώ από πίσω ο υπάλληλος και οι υπόλοιποι πελάτες σας ακούνε, θα φανεί πολύ πιο εύκολα αγενές, η κοπέλα θα αισθανθεί άβολα και εσύ θα δείξεις έλλειψη κοινωνικής νοημοσύνης. Αντί για αυτό είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσεις μια πιο πλάγια προσέγγιση ζητώντας μια γνώμη ή κάνοντας μια παρατήρηση.

Αν πάλι προσεγγίσεις κάποια αργά το βράδυ σε ένα περιβάλλον που αυτό δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό όπως πχ δε ένα μοναχικό δρομάκι ρισκάρεις πολύ περισσότερο να φανείς ως απειλή παρά ως ο cool τύπος που πρέπει να γνωρίσει. Έχει σημασία λοιπόν οι πράξεις σου να είναι σχετικές με το περιβάλλον γύρω σου αλλιώς πιθανόν να φανείς παράξενος και περίεργος.

Πώς να Προσεγγίσεις με επιτυχία την γυναίκα που σου αρέσει

Ακολούθα τον κανόνα των 3 δευτερολέπτων

Ένας από τους λόγους που αρκετοί δυσκολεύονται είναι γιατί ξοδεύουν πολύ χρόνο χαμένοι στις ίδιες τους τις σκέψεις. Αυτό είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα όταν πρόκειται για το φλερτ. Η τάση να θέλει κανείς να υπολογίσει τα πάντα, να περιμένει την κατάλληλη στιγμή και να κάνει το τέλειο σχέδιο στο μυαλό του οδηγεί σε παράλυση αντί για πράξη.

Μια ατελής προσέγγιση όμως είναι χιλιάδες φορές καλύτερη από καθόλου προσέγγιση. Αντί να αναλύεις μέτρα ως το 3 και κάνε την προσέγγιση πριν προλάβει το μυαλό σου να σε πείσει ότι πρέπει να περιμένεις ή να μη την κάνεις καθόλου.

Αναγκάζοντας τον εαυτό σου να κινηθεί αμέσως μόλις δει κάποια που του αρέσει, αλλάζεις την άμεση αντίδρασή σου, από τη παράλυση στη δράση.

Πρόσεχε τη στάση του σώματος σου

Ο τρόπος με τον οποίο κινείσαι στο χώρο μιλάει πολύ πιο δυνατά από τις λέξεις που θα πεις. Αν καμπουριάζεις και έχεις κλειστή στάση σώματος λες στον κόσμο πως δεν έχεις αυτοπεποίθηση και αν περπατάς με γρήγορες σπασμωδικές κινήσεις δείχνεις νευρικός. Όταν πλησιάζεις μια γυναίκα θέλεις το σώμα σου να της λέει πως είσαι ένας ήρεμος και γεμάτος αυτοπεποίθηση τύπος. Με ευθεία πλάτη, το κεφάλι ψηλά και τα χέρια χαλαρά στα πλάγια.

Η σωστή χρήση της γλώσσας του σώματος σε βοηθάει να αποφύγεις επίσης να δείχνεις περίεργος και φοβιστικός. Πλησιάζοντας μια γυναίκα από πίσω το πιο πιθανό είναι να την τρομάξεις και πλησιάζοντας την κατευθείαν από μπροστά βάζοντας τον εαυτό σου ακριβώς μπροστά της μπορεί να φανεί αρκετά επιθετικό και να την κάνει να αισθάνεται σε άμυνα. Η καλύτερη σου επιλογή είναι να τη προσεγγίσεις από μια γωνία ή από τα πλάγια. 

Και το πιο σημαντικό; Χαμογέλα. Όση αυτοπεποίθηση και να βγάζει το σώμα σου αν της μιλήσεις με μια αγέλαστη και άκεφη έκφραση θα την αποθαρρύνεις από το να θέλει να σε γνωρίσει.

Θες να μάθεις τα πάντα για το φλερτ; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε

Σεβάσου την απόρριψη αφού προσεγγίσεις

Θα δεχτείς απορρίψεις και μάλιστα πάρα πολλές. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω το φλερτ θέλει ρίσκο και ένα από αυτά τα ρίσκα είναι πως πρόκειται να συναντήσεις γυναίκες που, για οποιοδήποτε λόγο, δε θα θέλουν να βγουν μαζί σου, κάτι που είναι απολύτως σεβαστό. Η λάθος στιγμή, μια κακή μέρα, το γεγονός ότι μοιάζεις σε έναν πρώην της που της είχε φερθεί άσχημα είναι μερικοί μόνο λόγοι. Είναι όμως δύσκολο ειδικά εκείνη τη στιγμή να μην επηρεαστείς από την απόρριψη σαν μια κριτική για σένα σαν άτομο και ως άνθρωπο.

Δε πρέπει να το αφήνεις να σε επηρεάζει. Αν αφήσεις μια απόρριψη να διαλύσει την αυτοπεποίθηση σου τότε θα αποθαρρυνθείς και θα τα παρατήσεις πολύ εύκολα. Πρέπει να είσαι έτοιμος να δέχεσαι τα χτυπήματα όπως έρχονται και να θυμάσαι πως κάθε απόρριψη σε φέρνει πιο κοντά σε αυτές με τις οποίες ταιριάζεις.

Η προσέγγιση είναι το πιο κρίσιμο στάδιο, είναι το 80% του παιχνιδιού. Όλα τα υπόλοιπα εξαρτώνται από αυτή. Για αυτό κάνε τη κίνηση σου και να θυμάσαι πως η μόνη αποτυχημένη προσέγγιση είναι αυτή που δεν έγινε.

Καλή επιτυχία και θα είμαι εδώ να περιμένω τις απόψεις σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!