5 Λόγοι που Δεν Θέλει να βγει Ραντεβού μαζί σου - Men's Bible

5 Λόγοι που Δεν Θέλει να βγει Ραντεβού μαζί σου

5 Λόγοι που δεν θέλει να βγει Ραντεβού μαζί σου

Την φλέρταρες, πήρες το τηλέφωνο της, μιλάτε με μηνύματα αλλά όταν της ζητάς να βγείτε, εκείνη ποτέ δεν σου απαντάει. Γιατί δεν θέλει να βγει ραντεβού μαζί σου;

Η αλήθεια είναι πως και οι άνδρες και οι γυναίκες αποφεύγουν ραντεβού, τα ακυρώνουν ή εξαφανίζονται σταδιακά.

Δεν είναι κάτι καινούριο.

Γιατί όμως συμβαίνει; Γιατί να σου δώσει τον αριθμό της αλλά τελικά δεν θέλει να βγει ραντεβού μαζί σου και εν τέλει να εξαφανίζεται;

#1 Δεν ένιωσε έλξη αρχικά και απλά σου έδωσε τον αριθμό της από ευγένεια

Όταν μια γυναίκα δεν νιώθει ιδιαίτερη έλξη για τον άνδρα που τη φλερτάρει, συνηθίζει να αρνείται όταν εκείνος της ζητάει τον αριθμό της.

Κάποιες γυναίκες ωστόσο προτιμούν να αποφεύγουν τις συγκρούσεις και τις αντιπαραθέσεις ή είναι ντροπαλές.

Οπότε τι κάνουν;

Από το να έρθουν αντιμέτωπες με μια κατάσταση όπου ο τύπος τις πιέζει ή τις παρακαλάει για να πάρει τον αριθμό τους, προτιμούν να τον δώσουν άμεσα για να φανούν ευγενικές.

Δεν έχουν την πρόθεση να βγουν μαζί του, απλά θέλουν να τελειώσουν την επικοινωνία με όσο πιο ομαλό και άνετο τρόπο γίνεται.

Αν θες να αποφύγεις κάτι τέτοιο, τότε θα πρέπει να σιγουρευτείς πως η συμπεριφορά σου και ο τρόπος που επικοινωνείς μαζί της όταν τη φλερτάρεις της στέλνει το κατάλληλο μήνυμα.

Δε θες να την προσεγγίσεις για να την εντυπωσιάσεις αλλά για να της επικοινωνήσεις πως είσαι άνδρας με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνει ο μέσος άνδρας στο φλερτ και που συχνά καταλήγει στο να παίρνει τηλέφωνο χωρίς ανταπόκριση, είναι πως προσπαθεί να εντυπωσιάσει.

Πιέζει τον εαυτό του να τα πάει καλά και έτσι καταλαμβάνεται από το λεγόμενο άγχος απόδοσης και καταλήγει να βγάζει την αντίθετη εικόνα από αυτή που θέλει.5 Λόγοι που δεν θέλει να βγει Ραντεβού μαζί σου

#2 Της άρεσες αλλά το μετάνιωσε γιατί βγαίνει με άλλον

Πολλές φορές θα τύχει να φλερτάρεις με κάποια, η οποία είναι σε μια σχέση που δεν πάει και πολύ καλά. Στην κοπέλα αρέσεις και επειδή εκείνη τη στιγμή η σχέση της έχει βαλτώσει, θέλει να εξερευνήσει τί άλλες επιλογές έχει ή και να νιώσει ποθητή.

Έτσι δεν σου αναφέρει ποτέ ότι έχει αγόρι και όταν της ζητάς το τηλέφωνο, εκείνη στο δίνει.

Αργότερα όμως είτε το μετανιώνει, είτε ξεπερνάει την προβληματική της φάση στη σχέση της και το ερωτικό πάθος για το αγόρι της αναζωπυρώνεται. Έτσι όταν τελικά της ζητάς να βγείτε εκείνη το αποφεύγει, σταματάει να αποκρίνεται στα μηνύματα σου και τελικά εξαφανίζεται.

Άλλες φορές πάλι η κοπέλα δεν είναι σε σχέση, ωστόσο μπορεί να βγαίνει ήδη ραντεβού με άλλους άνδρες και με κάποιον από αυτούς να άρχισε να προχωράει πιο σοβαρά.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, οι λόγοι που κάποια μπορεί να σταμάτησε να μιλάει μαζί σου και δεν θέλει να βγει ραντεβού είναι πολλοί. Πολύ συχνά μάλιστα οι λόγοι αυτοί δεν έχουν να κάνουν με εσένα, αλλά με πράγματα έξω από το πεδίο ελέγχου σου.

Αν δεν θέλει να βγει ραντεβού μαζί σου, δες εδώ

#3 Έδειξες υπερπροσπάθεια στην μεταξύ σας επικοινωνία και ξενέρωσε

Με την κοπέλα μιλήσατε από κοντά, της άρεσε ο τρόπος που την φλέρταρες και σου έδωσε το τηλέφωνό της όταν της το ζήτησες. Ωστόσο, όταν αργότερα αρχίσατε να μιλάτε με μηνύματα, άρχισες να υπερπροσπαθείς.

Την πλημμύριζες με μηνύματα όλη την ώρα, έψαχνες πάντα να της γράψεις κάποιο φοβερό και τρομερό αστείο και τα μηνύματα σου έμοιαζαν περισσότερο με εκθέσεις.

Έτσι η αίσθηση που άφηνες στην κοπέλα μέσα από τη γραπτή σας επικοινωνία είναι πως την κυνηγάς, πως έχεις ανάγκη να σου δίνει σημασία και πως προσπαθείς πολύ να την εντυπωσιάσεις.

Ως αποτέλεσμα η έλξη που ένιωθε για εσένα άρχισε να ξεθωριάζει και όταν τελικά της ζήτησες να βγείτε βρήκε μια πρόφαση να το αποφύγει.

Για αυτό κι εσύ μην ανοίγεις μεγάλη κουβέντα μέσα από μηνύματα. Φρόντισε απλά να στείλεις όσα χρειάζεται για να κανονίσεις επόμενη συνάντηση.

Δυστυχώς το κείμενο είναι φτωχό μέσο για να φλερτάρεις σωστά και ειδικά με μια κοπέλα που μόλις γνώρισες. Είναι καλύτερο να κρατάς τα μηνύματα απλά και to the point και να αφήνεις τα υπόλοιπα να τα πείτε από κοντά όταν βγείτε.

#4 Δεν θέλει να βγει ραντεβού για να μην την περάσεις για «εύκολη»

Ως άνδρες βλέπουμε το φλερτ και τις ερωτικές γνωριμίες από ένα κάπως διαφορετικό πρίσμα. Η ψυχολογία μας στον τομέα αυτό είναι διαφορετική και έτσι πολλές φορές δυσκολευόμαστε να δούμε τα πράγματα από την γυναικεία οπτική.

Μπορεί η κοπέλα που γνώρισες να αποφεύγει να βγει μαζί σου ραντεβού όταν της το ζητάς ή να έχει ελαττώσει κάπως τα μηνύματα της, αλλά αυτό να μην σημαίνει απαραίτητα ότι έχει ξενερώσει μαζί σου.

Απλά, λόγω της ιδιοσυγκρασίας της και της προσωπικότητας της, να ένιωσε πως σου έδωσε πολύ εύκολα το τηλέφωνο της με αποτέλεσμα να φοβάται πως θα την περάσεις για «εύκολη» αν βγει γρήγορα μαζί σου.

Ειδικά αν πρόκειται για μια κοπέλα με την οποία πιάσατε κουβέντα και φλερτάρατε στον δρόμο, σε κάποιο βιβλιοπωλείο, σε κάποιο μαγαζί με ρούχα κλπ, και δε μιλήσατε και πολύ.

Μπορεί να ένιωσε έλξη για εσένα αλλά να μην ένιωσε ότι έχετε συνδεθεί ή ότι σε γνωρίζει αρκετά καλά για να αφεθεί.

Έτσι επειδή δε θέλει να νιώσει η ίδια ως «εύκολη» ή να την περάσεις εσύ για «εύκολη» και επειδή θέλει να γίνει πιο σίγουρη για σένα.

Θέλει να την δείξεις ότι όντως την θες, ώστε να αισθανθεί πως όντως την εκτιμάς και σου αρέσει και πως δε θες απλά να κάνεις σεξ μαζί της και να εξαφανιστείς.

#5 Δεν θέλει να βγει ραντεβού ακόμα για να σε τεστάρει

Ένας άλλος λόγος που μια γυναίκα μπορεί να μην δέχεται όταν της ζητάς να βγείτε είναι γιατί θέλει να σε τεστάρει. Φυσικά εδώ μιλάμε για τις περιπτώσεις των τεστ και των πειραγμάτων, που γίνονται στο παιχνιδιάρικο φλερτ. Εννοείται πως αν μια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται να βγει μαζί σου, δεν επιμένεις αλλά το σέβεσαι και προχωράς σε άλλες περιπτώσεις.

Επειδή ακριβώς κάποιες γυναίκες (δυστυχώς) διατηρούν έναν πιο παθητικό ρόλο στο φλερτ σε σχέση με τους άνδρες. Είναι εκείνες που δέχονται περισσότερο το φλερτ και φιλτράρουν για να επιλέξουν τον καλύτερο δυνατό σύντροφο ανάμεσα από πολλούς επίδοξους.

Για αυτό το λόγο, και επειδή αρκετοί άνδρες θα πουν ψέματα ή θα παριστάνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι στην πραγματικότητα, η γυναίκα θα θελήσει να σε δοκιμάσει.

Χάνεις λοιπόν την αυτοπεποίθηση σου όταν εκείνη δείχνει να μην «ψήνεται»;

Αρχίζεις να της στέλνεις ακόμα πιο πολλά και πιο απεγνωσμένα μηνύματα όταν εκείνη μοιάζει να απομακρύνεται;

Ξεκινάς να προσπαθείς να την εντυπωσιάσεις ακόμα περισσότερο όταν νιώθεις πως δεν θέλει να βγει ραντεβού μαζί σου;

Μήπως περνάς στο άλλο άκρο και γίνεσαι απότομος και ψυχρός ή θυμώνεις μαζί της;

Όλα τα παραπάνω είναι λάθος αντιδράσεις. Και είναι λάθος αντιδράσεις γιατί δείχνουν πως δεν μένεις ψύχραιμος και πως χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, όταν νιώθεις πως πας να τη χάσεις.

Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που περιμένει η γυναίκα.

Φυσικά δεν θα τεστάρουν όλες οι γυναίκες τους άνδρες κατ’ αυτόν τον τρόπο. Τις περισσότερες φορές τα τεστ γίνονται με έναν πιο παιχνιδιάρικο τρόπο στα πλαίσια του φλερτ.

Ωστόσο υπάρχουν γυναίκες που ήταν σε σχέσεις με άνδρες χειριστικούς, με άνδρες που η ανασφάλεια τους τούς εμπόδιζε να εξελιχθούν και με άνδρες τόσο προσκολλημένους στη σύντροφο τους που εκείνη κατέληξε να κάνει τη μαμά τους.

Προκειμένου να αποφύγει μια τέτοια κατάσταση, μπορεί να καταλήξει να σε τεστάρει περισσότερο και με πιο απότομο τρόπο.

Το κλειδί πάντα είναι να το αντιμετωπίσεις χαλαρά και να μην υπερπροσπαθήσεις. Δεν χρειάζεται ούτε να αγχωθείς, αλλά ούτε και να περάσεις στο άλλο άκρο και να γίνεις ψυχρός ή «κακός» μαζί της.

Είσαι άνδρας με πίστη στον εαυτό του και ένας τέτοιος άνδρας μένει συναισθηματικά σταθερός στις τρικυμίες και ψύχραιμος. Έτσι θα την κάνεις να νιώθει ασφάλεια μαζί σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!