Υπερβολικές Απαιτήσεις; 3 Περιπτώσεις που επιβάλλεται να έχεις Υψηλά Στάνταρ στο Φλερτ - Men's Bible

Υπερβολικές Απαιτήσεις; 3 Περιπτώσεις που επιβάλλεται να έχεις Υψηλά Στάνταρ στο Φλερτ

Υπερβολικές Απαιτήσεις; 3 Περιπτώσεις που επιβάλλεται να έχεις Υψηλά Στάνταρ στο Φλερτ

Μπορεί να θεωρείς ότι οι γυναίκες έχουν υπερβολικές απαιτήσεις στο φλερτ και τις σχέσεις Κι από τη δουλειά μου στο coaching τόσο με άνδρες (στο Men’s Bible), όσο και με γυναίκες (στο Women’s Bible) δεν πρόκειται να διαφωνήσω.

Όντως υπάρχουν και γυναίκες που θεωρούν ότι οι άνδρες πρέπει να «ξέρουν» πώς να τους φερθούν, χωρίς να χρειάζεται να εκφράσουν τι ανάγκες και προτιμήσεις έχουν οι ίδιες. Ή που θεωρούν ότι αν δεν υπάρξει από την αρχή η σπίθα, δεν έχει καν νόημα να βγουν ραντεβού.

Παρ’ όλα αυτά, ξέρω ότι δεν είναι μόνο οι γυναίκες που ζορίζονται από την διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις υπερβολικές απαιτήσεις που έχουν (τις οποίες συνήθως δημιουργούν οι ρομαντικές κομεντί) και την σύγχρονη πραγματικότητα.

Ωστόσο αντί να δώσουμε έμφαση στο ποιανού φταίξιμο είναι που υπάρχουν αυτές οι υπερβολικές απαιτήσεις, πιστεύω ότι είναι πολύ πιο σημαντικό να δούμε πως μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο.

Άρα θέλω να δούμε την αντίθετη όψη σήμερα και πως πρέπει και εσύ να έχεις κάποιες Απαιτήσεις στο φλερτ, που όχι μόνο δεν είναι υπερβολικές, αλλά είναι απολύτως απαραίτητες για να δημιουργήσεις κάτι δυνατό.

#1 Δεν αρκεί να είναι «ωραία»

Συχνά μου λένε πολλοί ότι γνώρισαν κάποια «πολύ ωραία». Εκεί είναι το σημείο που αρχίζω να ανησυχώ για αυτούς. Κάθε άνθρωπος έχει πολλές μεριές και ενώ όντως μπορεί να είναι «ωραία» η κοπέλα που βγαίνεις, αυτό δεν αρκεί. Θα χρειαστεί να ψάξεις και τα επιμέρους στοιχεία του χαρακτήρα της για να κατανοήσεις αν σου κάνει.

Αυτό που έχω να σου προτείνω είναι να την ακούσεις πραγματικά και να την ενθαρρύνεις να μιλήσει όταν πιάσει ένα θέμα που σου φαίνεται εκτός του χαρακτήρα της. Αν για παράδειγμα πει κάτι απροσδόκητο, αντί να αποσυρθείς, προκάλεσέ την: «Δεν περίμενα να πεις κάτι τέτοιο, αλλά θέλω να μάθω και αυτή την πλευρά του χαρακτήρα σου».

Αυτό θα την ενθαρρύνει να ανοιχτεί σε εσένα και να επενδύσει συναισθηματικά αντί να προβάλλει απλά ένα «στημένο» προφίλ. Εκεί λοιπόν είναι που και εσύ πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό για να εξακριβώσεις αν ταιριάζετε και σε βαθύτερο επίπεδο.

Κι αν φυσικά σου αρέσουν τα επιμέρους στοιχεία του χαρακτήρα της, ακόμα καλύτερα. Μπορείς να της το πεις κιόλας.

Και είναι πιο πιθανό να εκτιμήσει ένα κομπλιμέντο ή σχόλιο που απευθύνεται σε κάτι μοναδικό που έχει και δεν είναι κάτι γενικό. Το να πεις «Μου αρέσει που ενώ είσαι ντροπαλή, ξαφνικά βγάζεις κι ένα δυναμικό προφίλ» θα έχει πολύ μεγαλύτερη επίδραση πάνω της από το «είσαι ωραία σήμερα».

Θέλει να νιώσει ότι τη διάλεξες για τα μοναδικά στοιχεία που έχει. Κι όχι ότι είσαι ένας τύπος που θα ήταν ικανοποιημένος με οποιαδήποτε γυναίκα στη ζωή του που είναι στοιχειωδώς συμπαθητική.

Αυτό σημαίνει να έχεις απαιτήσεις στην προσωπική σου ζωή: Να μην συμβιβάζεσαι με κάποια κοπέλα που δεν είσαι σίγουρος ότι κάνει για εσένα. Υπερβολικές Απαιτήσεις; 3 Περιπτώσεις που επιβάλλεται να έχεις Υψηλά Στάνταρ στο Φλερτ

#2 Την κυνηγάς για να βγει μαζί σου

Το κατανοώ ότι όταν στην αρχή δείχνει ζεστή για να βγείτε και λίγες ώρες προτού βρεθείτε στο ακυρώνει, να θεωρήσεις ότι «παίζει» μαζί σου κι ότι πρέπει να την πιέσεις λίγο για να δεχτεί. Η αλήθεια όμως είναι πολύ πιο σύνθετη από αυτό.

Θυμήσου ότι στις πρώτες φάσεις του φλερτ μπορεί να μην νιώθει να ελκύεται φουλ από εσένα, οπότε να το ζυγίζει μέσα της μέχρι την τελευταία ώρα. Αυτό σίγουρα δεν αποτελεί δικαιολογία για να σε στήσει και να σε αναγκάσει να κάνεις τούμπες για να την «πείσεις» να βγείτε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες σε αυτό.

Μπορείς να δεις και το σχετικό βίντεο που ετοιμάσαμε:

Αλλά, από την άλλη, μπορείς να αφήσεις στην άκρη τη σκέψη ότι παίζει παιχνίδια μαζί σου και να προσπαθήσεις να δεις πιο καθαρά. Κατά πάσα πιθανότητα δε νιώθει αρκετή έλξη για εσένα, και πρέπει να δουλέψεις με αυτό.

Από εκεί και πέρα μπορείς να της επικοινωνήσεις ότι δεν σκοπεύεις να επιμείνεις στην πρόσκληση αλλά και ότι δεν το πήρες προσωπικά. Και φυσικά να βρεις άλλες γυναίκες που είναι ανοιχτές στο να βγείτε και συνεπείς στο να δώσουν στον εαυτό τους μια ευκαιρία να σε γνωρίσουν.

Οπότε ναι, είναι καλό να έχεις απαιτήσεις στο φλερτ (και όχι δεν είναι υπερβολικές απαιτήσεις αυτές) που αφορούν γυναίκες που ΔΕΝ χρειάζεται να τις κυνηγάς για να βγουν μαζί σου. Μην ταράζεσαι με τη μία που σου ακύρωσε και χάσεις την πραγματική εικόνα. Αυτή που σου ακύρωσε τελευταία ώρα μπορεί να μην σε εκτίμησε αρκετά. Απλά βγες έξω και γνώρισε άλλες γυναίκες που θα είναι πιο συμβατές με εσένα.

Θες να της δημιουργείς αρκετή έλξη ώστε να μη χρειάζεται να την κυνηγάς; Δες εδώ

#3 Έχεις ανάγκη μια σχέση

Αν περιμένεις μια οποιαδήποτε σύντροφο για να φτιάξει η ζωή σου, για να στο πω ωμά, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

Οι σχέσεις απαιτούν δουλειά, όπως απαιτούν να έχεις και στάνταρντ προτού ξεκινήσεις κάποια. Η μοναξιά είναι σκληρό συναίσθημα, αλλά η λύση δεν βρίσκεται στο να περιμένεις το άλλο πρόσωπο για να σε σώσει.

Άλλωστε θα έχει κι αυτή τις δικές της ανασφάλειες, προβλήματα και άγχη. Δεν θα μπορεί να λειτουργεί υποστηρικτικά και για τους δυο σας. Θα χρειαστεί να φέρνεις κι εσύ φρέσκο αέρα στη σχέση.

Προκειμένου να φτιάξεις μια δυνατή σχέση, είναι απαραίτητο πρώτα απ’ όλα να πατάς γερά στα πόδια σου.

Αυτό που χρειάζεται για να μη νιώθεις τόση πίεση να βρεις κοπέλα, είναι να κάνεις την εργένική ζωή σου όσο πιο ωραία γίνεται. Και να την απολαμβάνεις πρώτα από όλα εσύ ο ίδιος. Δημιούργησε φιλίες και άλλες κοινωνικές σχέσεις ώστε όταν γνωρίσεις μια κοπέλα να μην εξαρτάσαι από αυτήν. Έτσι θα έχεις απαιτήσεις από αυτήν και δεν θα συμβιβάζεσαι εύκολα.

Συνοψίζοντας, βλέπεις ότι όλα αυτά δεν είναι υπερβολικές απαιτήσεις, αλλά κάποια στάνταρ που επιβάλλεται να έχεις στη ζωή σου, ώστε όταν γνωρίσεις μια κοπέλα να μπορείς να ξέρεις τι θες για να δημιουργήσεις κάτι δυνατό που θα σε γεμίζει.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!