Θέματα για Συζήτηση με Κοπέλα: Τι να της πεις στο Φλερτ - Men's Bible

Θέματα για Συζήτηση με Κοπέλα: Τι να της πεις στο Φλερτ

Θέματα για Συζήτηση με Κοπέλα: Τι να της πεις στο Φλερτ, Φίλοι με Προνόμια: Οι Κανόνες για να πάει καλά φλερτο στο κλαμπ

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο, από το να έχεις μαζέψει το απαραίτητο θάρρος που χρειάζεται για να πλησιάσεις την κοπέλα που σε ενδιαφέρει ώστε να ξεκινήσεις κουβέντα μαζί της και ξαφνικά να νιώθεις ότι δεν έχεις ενδιαφέροντα θέματα για συζήτηση.

Παγώνεις, αισθάνεσαι αμήχανα, σκέφτεσαι ότι δεν έχεις τί να της πεις και αρχίζεις να την βομβαρδίζεις ακατάπαυστα με ερωτήσεις.

Η θετική πρώτη εντύπωση αρχίζει να χαλάει και εκεί που η κοπέλα ήταν ενθουσιασμένη με την προσέγγισή σου και πρόθυμη να σε γνωρίσει, έχει αρχίσει να βαριέται.

Όπως καταλαβαίνεις, ενώ δεν είναι ανάγκη να έχεις απομνημονεύσει ολόκληρο διάλογο στο μυαλό σου για να φλερτάρεις μαζί της και να κάνεις στρωτή κουβέντα με ροή και ενδιαφέρον, χρειάζεται να έχεις προετοιμαστεί λίγο.

Και συγκεκριμένα να έχεις δουλέψει λίγο στο μυαλό σου κάποια ενδιαφέροντα θέματα για συζήτηση και να έχεις προετοιμάσει λίγο τις δικές σου απαντήσεις σε αυτά, ώστε να μη χρειάζεται να ψάχνεις τα λόγια σου εκείνη τη στιγμή.

Προσοχή όμως, το θέμα δεν είναι να προετοιμάσεις έξυπνες ατάκες ώστε να προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις, αλλά να έχεις ένα πλάνο για το πώς θα εξελιχθεί η κουβέντα ώστε να μπορείς να συζητήσεις μαζί της με άνεση και αυτοπεποίθηση.

Ο στόχος δεν είναι να εντυπωσιάσεις, αλλά να βοηθήσεις τον εαυτό σου να προχωρήσει το διάλογο με την κοπέλα που σε ενδιαφέρει.

Παρακάτω ακολουθούν μερικά ωραία θέματα για συζήτηση που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα πλαίσια της πρώτης γνωριμίας ώστε να μην έχεις πάντα το άγχος για το τι θα πεις αφού ξεκινήσεις να μιλάς μαζί της.

3 Βασικά Θέματα για Συζήτηση με Κοπέλα στο φλερτ

Μαγαζιά

Σε γενικές γραμμές, στην αρχή της γνωριμίας που η κοπέλα δε σε γνωρίζει αρκετά καλά, είναι σημαντικό να εστιάσεις σε ένα θέμα συζήτησης το οποίο την ενδιαφέρει και για το οποίο θα θέλει να μιλήσει.

Ένα καλό θέμα συζήτησης λοιπόν, το οποίο μπορείς να το πιάσεις αμέσως αφότου της απευθύνεις το λόγο και αρχίσεις να της μιλάς, είναι το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε, κοινώς το bar, το club και γενικά το μαγαζί στο οποίο τη συναντάς.

Μπορείς να κάνεις κάποιες ερωτήσεις, δηλώσεις ή υποθέσεις σχετικά με το αν πηγαίνει συχνά στο μαγαζί αυτό και αν δείχνει τύπος που βγαίνει συχνά ή που προτιμά τέτοιου είδους μαγαζιά.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποφύγεις να τις κάνεις απανωτές ερωτήσεις. Αντίθετα πρέπει να στοχεύσεις στο να κάνεις όσο πιο πολλές δηλώσεις μπορείς σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Μπορείς μάλιστα να κάνεις και ένα ελαφρύ πείραγμα ανάλογα με την ενέργεια του περιβάλλοντα χώρου. Αν για παράδειγμα βρίσκεστε σε ένα μπαρ με δυνατή dance μουσική ή σε ένα club, μπορείς να της πεις ότι σου κάνει εντύπωση που τη βρίσκεις σε ένα τέτοιο μέρος γιατί δείχνει εσωστρεφής τύπος και σπιτόγατος, που προτιμά την ηρεμία της.

Αν πάλι τη συναντήσεις σε ένα ήσυχο περιβάλλον όπως ένα wine bar, μπορείς να της πεις ότι σου κάνει εντύπωση που τη συναντάς εκεί γιατί δείχνει τύπος εξωστρεφής και party animal, που τριγυρνάει τα ξημερώματα από τα μπουζούκια.

Γενικά στα πρώτα στάδια της γνωριμίας καλό είναι να κάνεις αρκετά πειράγματα. Όταν ο διάλογος είναι πολύ πεζός και προβλέψιμος, είναι εύκολο να γίνει βαρετός, ανεξάρτητα απ’ το θέμα το οποίο συζητάτε.

Χόμπι

Μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα για τον άλλο απ’ το πως επιλέγει να επενδύσει τον ελεύθερο χρόνο του. Τα χόμπι λοιπόν είναι από τα πολύ καλά θέματα για συζήτηση στην πρώτη γνωριμία αρκεί να μην αναφερθείτε επιγραμματικά σε αυτά.

Ρώτα την κοπέλα γιατί επέλεξε να κάνει το συγκεκριμένο χόμπι, ποια συναισθήματα νιώθει όταν ασχολείται μαζί του. Πότε ήταν η πρώτη της επαφή με τη δραστηριότητα αυτή.

Βοήθησε την κοπέλα να επεκταθεί και να μοιραστεί τις εμπειρίες και τα βιώματά της απ’ τις δραστηριότητες με τις οποίες παθιάζεται.

Και εννοείται κάνε κι εσύ το ίδιο.

Μην πεις ξερά πχ, ότι λατρεύεις να παίζεις μπάσκετ. Επέκτεινε το και βάλε συναίσθημα. Διηγήσου μια ιστορία γύρω απ’ αυτό. Πες πως νιώθεις όταν παίζεις μπάσκετ.

Τις ίδιες ερωτήσεις που θα κάνεις στην κοπέλα για τα δικά της χόμπι θα πρέπει να τις απαντήσεις για τον εαυτό σου και μάλιστα θα πρέπει να το κάνεις πρώτος ώστε να δώσεις το παράδειγμα.Θέματα για Συζήτηση με Κοπέλα: Τι να της πεις στο Φλερτ

Ανθρώπινες Σχέσεις

Ένα θέμα το οποίο πάντα είναι στη «μόδα» και το οποίο πάντα έχει ενδιαφέρον, είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Δεν είναι απαραίτητο να μιλήσεις για ερωτικές σχέσεις.

Μπορείς να ξεκινήσεις ρωτώντας την κοπέλα πως γνωρίστηκαν με τη φίλη ή τις φίλες της με τις οποίες βγήκε για ποτό στο μαγαζί. Να συζητήσετε λίγο για τη φιλία γενικά και να πείτε διάφορες απόψεις και ιστορίες γύρω απ’ αυτό το θέμα. Έπειτα, εφ’ όσον βλέπεις ότι η κοπέλα σου στέλνει σήμα ότι ενδιαφέρεται, μπορείς να πας την κουβέντα σε πιο ερωτικά μονοπάτια.

Μπορείς να τη ρωτήσεις αν τη φλερτάρουν συχνά και με αφορμή την ερώτηση αυτή, να αρχίσετε να μιλάτε για το φλερτ και τις σχέσεις. Στην αρχή μιλάτε σε πιο γενικά πλαίσια και αργότερα πιο  συγκεκριμένα για τον εαυτό σας.

Δεν είναι τα θέματα για συζήτηση που κάνουν το διάλογο ενδιαφέρων

Σε γενικές γραμμές αυτό που προκαλεί το ενδιαφέρον και εξάπτει τη φαντασία και τα συναισθήματα, δεν είναι το ίδιο το θέμα για το οποίο συζητάτε. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ο τρόπος με τον οποίο συζητάς μαζί της και προφανώς, η συμπεριφορά σου.

Μπορείς να μιλάς για το ποιο βαρετό πράγμα στον κόσμο αλλά αν με το λόγο σου δημιουργείς εικόνες και συναισθήματα, τότε έχεις την αδιάσπαστη προσοχή του ακροατηρίου σου.

Πρόσθεσε πείραγμα, χιούμορ και ενδιαφέρουσες ιστορίες απ’ τη ζωή σου και η κουβέντα θα έχει ενδιαφέρον. Όλα τα θέματα για συζήτηση είναι αρκετά καλά αν έχεις καλλιεργήσει τις κοινωνικές σου δεξιότητες και έχεις ακονίσει τους επικοινωνιακούς σου μύες.

Όλα είναι θέμα εξάσκησης.

Θες να έχεις δοκιμασμένο και ευέλικτο επικοινωνιακό πλάνο ώστε να ξέρεις πάντα τι να πεις; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!