Πόσο μετράει η Εξωτερική Εμφάνιση στον άνδρα; - Men's Bible

Πόσο μετράει η Εξωτερική Εμφάνιση στον άνδρα;

Πόσο μετράει η Εξωτερική Εμφάνιση στον άνδρα;

Το τι αναζητούν οι γυναίκες στην εμφάνιση ενός άντρα διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Σε κάποιες αρέσουν οι μελαχρινοί τύποι, ενώ άλλες προτιμούν ο άντρας να είναι ξανθός. Άλλες βρίσκουν σέξι τους φαλακρούς και άλλες θέλουν άντρα με μακρύ μαλλί.

Οι γυναικείες προτιμήσεις διαφέρουν λοιπόν αρκετά και δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένος τύπος που να αρέσει ανεξαίρετως σε όλες.

Στην πραγματικότητα, η γυναικεία πλειοψηφία είναι πολύ πιο ευέλικτη στο θέμα της ανδρικής εμφάνισης απ’ όσο πιστεύουν οι άνδρες. Και αυτό γιατί για μια γυναίκα, έχει μικρότερη σημασία το πως είναι εμφανισιακά ο άντρας και περισσότερη το πως την κάνει να νιώθει.

Ακόμα λοιπόν και αν μια γυναίκα δηλώνει πως θέλει τον άντρα ψηλό, μελαχρινό και αθλητικό, αυτό δε σημαίνει πως κάποιος που δεν ταιριάζει σε αυτή την περιγραφή δεν έχει καμία ελπίδα. Μπορεί να μην της τραβήξει το ενδιαφέρον με μια ματιά, όμως μιλώντας για λίγο μαζί της μπορεί να την καθηλώσει με τις λέξεις.Πόσο μετράει η Εξωτερική Εμφάνιση στον άνδρα;

Η έλξη δημιουργείται διαφορετικά στις γυναίκες απ’ ότι στους άντρες

Είναι γνωστό πως οι άντρες δίνουν μεγαλύτερη βάση στην εξωτερική εμφάνιση. Για τους περισσότερους, το να βρουν μια γυναίκα ελκυστική εμφανισιακά αρκεί για να είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κάνουν σεξ μαζί της.

Για μια γυναίκα κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Για εκείνη η εμφάνιση είναι ένα κομμάτι του παζλ όχι ολόκληρο το παζλ.

Η δυνατή σεξουαλική έλξη και ερωτική επιθυμία φουντώνουν, όχι με το που βλέπει έναν ωραίο άντρα, αλλά με την προσωπικότητα του, τη συμπεριφορά και το χαρακτήρα του.

Ακόμα και αν ένας άντρας είναι πολύ εμφανίσιμος όπως ένα άγαλμα του Απόλλωνα, η οποιαδήποτε έλξη που δημιουργεί η εμφάνιση μπορεί να εξανεμιστεί πανεύκολα. Αρκεί ο άντρας να φερθεί με τρόπους που φανερώνουν νευρικότητα, έλλειψη αυτοπεποίθησης, αμφιβολία για τον εαυτό του κλπ.

Καθώς επίσης μια γυναίκα μπορεί να μη νιώσει άμεσα έλξη για έναν άντρα με εμφάνιση στο μέσο όρο. Όμως όταν εκείνος αλληλεπιδράσει μαζί της και φερθεί με τρόπο που φανερώνει σιγουριά, αρρενωπότητα και αυτοπεποίθηση τότε η έλξη που νιώθει για εκείνον μεγαλώνει.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά όταν μια γυναίκα ελκύεται από έναν άντρα για λόγους που δεν σχετίζονται με την εμφάνιση του τότε θα αρχίσει να βλέπει και την εμφάνιση του πιο ελκυστική.

Θες να είσαι ξεχωριστός για τις γυναίκες; Δες εδώ

2 χαρακτηριστικά που σε κάνουν άμεσα πιο ελκυστικό

Αν δε ταιριάζεις στο στερεότυπο του ιδανικού άντρα έτσι όπως προβάλλεται από το ίντερνετ και την τηλεόραση, είναι λογικό να πιστεύεις πως δεν έχεις ότι χρειάζεται για να φλερτάρεις με τις γυναίκες που σ’ αρέσουν.

Αν όμως επικεντρωθείς στο να προβάλεις τα χαρακτηριστικά και τις συμπεριφορές που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικές τότε οι περισσότερες γυναίκες θα σε βρουν ελκυστικό χωρίς να έχεις εμφάνιση μοντέλου.

Και τα πιο σημαντικά από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι τα εξής:

#1 Αυτοπεποίθηση

Το να έχεις αυτοπεποίθηση σημαίνει να πιστεύεις στον εαυτό σου και τις ικανότητες σου. Οι γυναίκες από τη φύση τους έλκονται από την αυτοπεποίθηση ενός άντρα.

Φυσικά δε μιλάω για υπεροψία ή αλαζονική συμπεριφορά. Αυτού του είδους η αυτοπεποίθηση έχει τις ρίζες της στην ανασφάλεια και είναι απλά μια μάσκα. Ένας τρόπος να υπερκαλύψει κάποιος την έλλειψη αυτοπεποίθησης που νιώθει.

Ο τύπος της αυτοπεποίθησης που τραβάει τις γυναίκες είναι το ακριβώς αντίθετο. Είναι η αυτοπεποίθηση που έχει ένας άντρας όταν δε νιώθει την ανάγκη να κάνει επίδειξη και είναι άνετος με τον εαυτό του.

Αυτό είναι σημαντικό γιατί όπως οι άνδρες δίνουμε περισσότερο βάση στην εξωτερική εμφάνιση κατά την επιλογή συντρόφου, μια γυναίκα έλκεται ενστικτωδώς από τη «δύναμη» ενός άντρα και ξενερώνει από την «αδυναμία». Και λέγοντας δύναμη δεν εννοώ απαραίτητα τη μυική αλλά κυρίως τη συναισθηματική.

#2 Αίσθηση του χιούμορ

Εξίσου γνωστό με την αυτοπεποίθηση, είναι το γεγονός πως στις γυναίκες αρέσει η αίσθηση του χιούμορ.

Αν ένας άντρας μπορεί να κάνει τη γυναίκα να γελάσει και να απολαύσει την επαφή και την επικοινωνία μαζί του, δε θα τη νοιάζει αν έχει εμφάνιση μοντέλου ή όχι.

Όμως προσοχή. Δεν είναι όλα τα είδη χιούμορ το ίδιο.

Το να λες τυχαία αστεία δεν αρκούν. Πολύς κόσμος μπερδεύεται και νομίζει πως αυτό που κάνει το χιούμορ ελκυστικό είναι το γεγονός πως κάνεις τους άλλους να γελάνε.

Σίγουρα παίζει και το θετικό συναίσθημα ένα ρόλο, όμως το πιο σημαντικό είναι το τι δείχνει για σένα. Η καλή αίσθηση τους χιούμορ δείχνει πως είσαι άνετος και χαλαρός, δείχνει καλή κοινωνική νοημοσύνη και πως δεν παίρνεις το κόσμο υπερβολικά σοβαρά.

Για να μάθεις περισσότερα για το πως να μαγνητίζεις μια κοπέλα με τη προσωπικότητα σου, δες και το ακόλουθο βίντεο:

Εστιάζεις πολύ περισσότερο στην εμφάνιση σου απ’ ότι οι γυναίκες

Αν ανησυχείς για το τι κοιτάνε οι γυναίκες σε έναν άντρα εμφανισιακά (γιατί πιστεύεις πως δεν είσαι αρκετά εμφανίσιμος για τις γυναίκες που πραγματικά σου αρέσουν) πιστεύω να έχεις καταλάβει πως η ερωτική έλξη στις γυναίκες λειτουργεί διαφορετικά.

Στην πραγματικότητα τα εσφαλμένα πρότυπα που αναπαράγονται συνεχώς από τα μίντια, διαμορφώνουν μια διαστρεβλωμένη αντίληψη στους άνδρες για το θέμα της εμφάνισης. Μια αντίληψη του στυλ άσπρο-μαύρο, όπου το τέλεια γυμνασμένο σώμα εξισώνεται με το αποδεκτό και οτιδήποτε απέχει από αυτό το πρότυπο εμφάνισης εξισώνεται με το μη αποδεκτό.

Ο συγκεκριμένος τρόπος σκέψης και η αντίληψη περί της εμφάνισης δημιουργεί πολλά προβλήματα στους άνδρες δημιουργώντας έντονο άγχος. Όχι μόνο στην αρχική προσέγγιση, αλλά και σε ολόκληρο το φάσμα της ερωτικής γνωριμίας και της σεξουαλικής επαφής.

Για αυτό λοιπόν μην εστιάζεις μόνο στο κομμάτι της εμφάνισης αλλά και στο να ελκύεις μια γυναίκα και με τη προσωπικότητα σου. Με το να έχεις χιούμορ, το να είσαι χαρισματικός και το να είσαι αρρενωπός.

Και οι επιτυχίες σου θα αυξηθούν αλλά και εσύ θα αρχίσεις να νιώθεις περισσότερο άνετος με τον εαυτό σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!