Πως φλερτάρεις μια κοπέλα χωρίς να φανείς περίεργος - Men's Bible

Πως φλερτάρεις μια κοπέλα χωρίς να φανείς περίεργος

Πως να προσεγγίσεις μια κοπέλα χωρίς να φανείς περίεργος, Πώς να επιμείνεις στο φλερτ χωρίς να δείχνεις «περίεργος»

Μια κλασική απορία για έναν άνδρα με λίγες εμπειρίες στο φλερτ, είναι το πως να φλερτάρει χωρίς να φανεί περίεργος.

Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, ένας άνδρας που δείχνει «περίεργος» όταν προσεγγίζει μια γυναίκα, κάνει κάτι θεμελιωδώς λάθος στο πως παρουσιάζει τον εαυτό του.

Το «περίεργος» ουσιαστικά σημαίνει πως η κοπέλα ένιωσε άβολα ή ακόμα και ελαφρώς απειλημένη. Για να αποφύγεις λοιπόν μια τέτοια αντίδραση, θα πρέπει πρώτα να φροντίσεις τις πρώτες εντυπώσεις που αποπνέεις. Προτού όμως προχωρήσω, να σου θυμίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ενοχλήσεις την κοπέλα. Αν δεις ότι τρόμαξε ή ότι ενοχλείται, τότε ζητάς συγγνώμη και τελειώνεις την επικοινωνία. Κι αυτή όμως είναι διορθωτική κίνηση, και όπως πάντα το καλύτερο είναι η πρόληψη: φρόντισε να φλερτάρεις με κοπέλες που έχουν κι εκείνες διάθεση για φλερτ και πάντα με τρόπο που δείχνει σεβασμό.

Επίσης θυμήσου πως η συναισθηματική νοημοσύνη παίζει τεράστιο ρόλο σε αυτά τα θέματα. Για να φλερτάρεις αποτελεσματικά χρειάζεται να είσαι σε θέση να διαβάζεις την κάθε περίσταση, το περιβάλλον και την κοπέλα. Να καταλάβεις δηλαδή πως θα νιώσει εκείνη στο φλερτ κάτω από συγκεκριμένο περιβάλλον και περιστάσεις, και να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις.

Η γλώσσα του σώματος παίζει ρόλο

Αν διαβάζεις καιρό τα άρθρα μας τότε το ξέρεις καλά. Η σωστή γλώσσα σώματος και η οπτική επαφή είναι κρίσιμα κομμάτια του αποτελεσματικού φλερτ.

Όταν λοιπόν ένας άνδρας φαίνεται «περίεργος» στην εντύπωση αυτή συμβάλει πολύ συχνά και το σώμα του.

Ένα κλασικό λάθος αρκετών ανδρών, είναι πως χαζεύουν μια γυναίκα ανέκφραστοι, με ένα πολύ έντονο και αυστηρό βλέμμα χωρίς καν να ανοιγοκλείσουν τα βλέφαρα τους. Πάρα το γεγονός πως δεν αποφεύγουν να τη κοιτάξουν, το κάνουν με το λάθος τρόπο.

Θέλουν να δείξουν περισσότερο δυναμικοί, αγέρωχοι και alpha males όμως το βλέμμα αυτό εύκολα παρεξηγείται και η κοπέλα διαμορφώνει τη λάθος εντύπωση.

 

Αντί λοιπόν να εστιάσεις τόσο έντονα πάνω της, είναι προτιμότερο να βγάλεις προς τα έξω μια πιο ζεστή, χαλαρή και άνετη πλευρά.

Πως; Μα φυσικά έχοντας μια ζεστή έκφραση προσώπου. Διατήρησε την οπτική επαφή με ένα ελαφρύ χαμόγελο και κυρίως χαμογέλα με τα μάτια.

Θυμήσου την αίσθηση και το συναίσθημα που έχεις λίγα δευτερόλεπτα αφού έχεις γελάσει πολύ δυνατά και το χαμόγελο μένει αυτόματα στο πρόσωπο σου. Είναι το ίδιο συναίσθημα που θες να δημιουργήσεις στην κοπέλα την οποία θες να φλερτάρεις.

Μια τέτοια ζεστή έκφραση στο πρόσωπο σου προβάλει μια φιλικότητα που θα την κάνει άμεσα να νιώσει άνετα μαζί σου.

Άλλαξε νοοτροπία

Ένας λόγος που αρκετοί άνδρες δείχνουν περίεργοι όταν φλερτάρουν, είναι γιατί φουσκώνουν στο μυαλό τους την ομορφιά της κοπέλας. Αφήνουν την εμφάνιση της να τους φοβίσει και έτσι χωρίς να ξέρουν τίποτα άλλο για εκείνη, θεωρούν πως είναι καλύτερη από εκείνους. Πως η κοπέλα έχει μεγαλύτερη αξία και εκείνοι μικρότερη.

Αυτή η νοοτροπία προφανώς επηρεάζει τα συναισθήματα, το άγχος και συνεπώς τη συμπεριφορά τους. Έτσι όταν την προσεγγίζουν καταλήγουν να δείχνουν «περίεργοι»

Έχε λοιπόν στο νου σου πως η εμφάνιση είναι μονάχα ένα χαρακτηριστικό. Και αντί να εντυπωσιάζεσαι και να αναρωτιέσαι αν έχεις κάτι εντυπωσιακό να της πεις, ρώτα τον εαυτό σου τα εξής: «Οκ, είναι ωραία κοπέλα αλλά θα περάσω καλά μαζί της; Δείχνει ενδιαφέρον άτομο; Έχει δικές της απόψεις για τον κόσμο και τη ζωή;»

Το να έχεις στάνταρ, σε βοηθάει να απεμπλακείς από την εμφάνιση μιας εντυπωσιακής κοπέλας και να δεις την ευρύτερη εικόνα. Κάτι που μειώνει το αρχικό άγχος και βοηθάει στο να προβάλεις τον αυθεντικό σου εαυτό.

Φυσικά τις ερωτήσεις αυτές δε χρειάζεται να τις κάνεις αμέσως στην κοπέλα. Αυτό που θες είναι να ξεκινήσεις μια άνετη και χαλαρή κουβέντα με αρκετό παιχνίδι, πείραγμα και χιούμορ.

Δημιούργησε πρώτα μια ζεστή και διασκεδαστική ατμόσφαιρα μέσα στην οποία εκείνη θα νιώθει άνετα και έπειτα τη βάζεις να σου αποδείξει πως δεν είναι απλά όμορφη.

Θες να αλλάξεις πραγματικά το πως σε βλέπουν οι γυναίκες; Δες εδώ

Τι θέλουν οι γυναίκες;

Κάτι που ξενερώνει πολλές κοπέλες και τις κάνει να αισθάνονται άβολα και αμήχανα, είναι όταν ένας άνδρας δείχνει «ψεύτικος». Όταν δηλαδή οι λέξεις και οι πράξεις του, δεν συμβαδίζουν με το ποιος είναι και το πως αισθάνεται.

Αρκετοί άνδρες πιστεύουν πως για να κερδίσουν τη συμπάθεια μιας γυναίκα χρειάζεται να συμφωνούν με οτιδήποτε λέει. Όμως δεν πάει έτσι. Ένας άνδρας που φοβάται να διαφωνήσει και μόνιμα συμφωνεί, προβάλει την ανασφάλεια του και την έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Μια γυναίκα ελκύεται από έναν άνδρα που δείχνει αυθεντικότητα.

Τι σημαίνει αυθεντικότητα; Σημαίνει να παραμένεις στις απόψεις και τις αξίες σου και να μην υποχωρείς για να κερδίσεις τις εντυπώσεις των άλλων.

Με το να εμμένεις στις απόψεις σου και το να είσαι διαθέσιμος να διαφωνήσεις με μια κοπέλα, δείχνεις περισσότερο ελκυστικός καθώς φαίνεται πως δεν αποζητάς την επιβεβαίωση και πως είσαι άνετος με τον εαυτό σου.Γιατί δεν προσεγγίζουν για φλερτ οι γυναίκες τους άνδρες; , Πως κάνεις μια Φίλη να σε δει Ερωτικά, Πως να προσεγγίσεις μια κοπέλα χωρίς να φανείς περίεργος

Δείξε πως αντιλαμβάνεσαι τις κοινωνικές νόρμες

Έχω ακούσει πολλές φορές πως για να εξελιχθεί κανείς και να φλερτάρει αποτελεσματικά, πρέπει να σπάσει τον λεγόμενο κοινωνικό προγραμματισμό. Να μην ακολουθεί τυφλά δηλαδή τους ρόλους και τα πρέπει της κοινωνίας.

Μια τέτοια συμβουλή ωστόσο μπερδεύει αρκετούς άνδρες και λαμβάνεται συχνά ως άδεια για να να μη συμβαδίζουν με τους κοινωνικούς κανόνες της εποχής και με αυτό που λέμε κοινωνικά αποδεκτό.

Ωστόσο τα πράγματα δε λειτουργούν ακριβώς έτσι.

Ένας άνδρας που δείχνει πως δεν αναγνωρίζει ή δεν καταλαβαίνει τις κοινωνικές νόρμες και τους κανόνες της κοινωνίας, ξενερώνει αφάνταστα μια κοπέλα και δείχνει αρκετά περίεργος στα μάτια της.

Ένας τέτοιος άνδρας θα την φέρει σε δύσκολη θέση αρκετές φορές και ίσως να τη ντροπιάσει στους άλλους, όποτε μια γυναίκα δεν θα ενδιαφερθεί να βγει μαζί του.

Όταν λοιπόν προσεγγίζεις μια κοπέλα για να τη φλερτάρεις χρειάζεται να δείξεις πως καταλαβαίνεις τις κοινωνικές νόρμες και αν δεν τις ακολουθείς είναι από επιλογή και όχι από άγνοια.

Όταν δείχνεις πως καταλαβαίνεις τους κανόνες της κοινωνίας αλλά επιλέγεις να τους σπάσεις δείχνεις αυτοπεποίθηση. Όταν δείχνεις πως δεν τους καταλαβαίνεις, τότε δείχνεις έλλειψη κοινωνικής νοημοσύνης.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!