Τα Σημάδια ότι σε Γουστάρει - Two Coaches and a drink 73 - Men's Bible

Τα Σημάδια ότι σε Γουστάρει – Two Coaches and a drink 73

 

Η αλήθεια είναι πως το να διακρίνεις αν η κοπέλα που φλερτάρεις ενδιαφέρεται ή όχι, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Κάποιες κοπέλες είναι πιο σαφείς και ξεκάθαρες, θα σου δείξουν ότι τους αρέσεις με τρόπους που δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας για το αντίθετο.

Άλλες πάλι είναι πιο αινιγματικές και διακριτικές. Δε θέλουν να δώσουν πολλά δικαιώματα στους γύρω και εκφράζουν το ενδιαφέρον τους με σημάδια που εύκολα μπορεί να μην τα καταλάβεις. Όμως το να μπορείς να διαβάσεις σωστά τα σημάδια που σου δίνει είναι πολύ σημαντικό.

____________________________________________
Τι είναι το Two Coaches and a drink

Το Two Coaches and a drink είναι η πιο ποιοτική Αντρική εκπομπή στην Ελλάδα!

Σε αυτήν οι coach μας συζητούν μαζί σου όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν το σύγχρονο άνδρα, όπως επικοινωνία, αυτοβελτίωση, σχέσεις, φλερτ, ψυχολογία, με τον ποιοτικό λόγο του Men’s Bible.

Κάθε εβδομάδα, ο Βασίλης (Επικοινωνιολόγος και Coach) και ο Δήμος (Coach) σου κάνουν παρέα αναλύοντας θέματα που θέτουν οι φίλοι του Men’s Bible.

Μπορείς να μας ακούσεις σε Podcast στο Spotify και στο YouTube. Καλωσόρισες στην παρέα!

Αν σου άρεσε το podcast, μοιράσου το με κάποιον φίλο σου που πιστεύεις ότι θα βοηθήσει. Για να κρατήσεις επαφή, κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ: https://bit.ly/2KJrutn

Θες να μας γνωρίσεις από κοντά; Έλα σε επαφή με τους Coach μας!

Instagram

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!