Πώς να δείχνεις Ενδιαφέρων Τύπος στους γύρω σου - Men's Bible

Πώς να δείχνεις Ενδιαφέρων Τύπος στους γύρω σου

Πώς να δείχνεις ενδιαφέρων τύπος στους γύρω σου

Μια από τις πιο ωραίες στιγμές που θα ζήσεις όταν θα αρχίσεις να εξασκείσαι πιο εντατικά στο φλερτ, θα είναι όταν πλησιάσεις κάποια κοπέλα που σου φαίνεται πολύ ωραία, θα κάνετε μια ωραία συζήτηση που θα είναι όλο ενέργεια, και μετά θα σου πει κάποια παραλλαγή της φράσης: «Είσαι ο πιο ενδιαφέρων άνθρωπος που έχω μιλήσει εδώ και χρόνια».

Φαντάζομαι ότι διαβάζοντας την παραπάνω παράγραφο πίστευες ότι η πιο ωραία στιγμή θα είναι κάποια σεξουαλικού τύπου, αλλά όχι. Είναι η στιγμή που οι άλλοι σε αναγνωρίζουν για αυτό που είσαι: ένας πολύ ενδιαφέρων άνδρας.

Τι είναι όμως αυτό που σε κάνει να είσαι ενδιαφέρων τύπος;

Το πάθος για τη ζωή

Χμ, ίσως σου ακούγεται κάπως ασαφές και αόριστο. Και ίσως είναι.

Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, όταν κάποιος είναι παθιασμένος με κάτι, και μπορεί να το δείξει, σίγουρα σου κεντρίζει το ενδιαφέρον να τον προσέξεις για λίγο.

Εσύ πιστεύεις ότι μπορείς να μαγνητίσεις την προσοχή των άλλων σε κάποιο θέμα το οποίο σε παθιάζει ως άνθρωπο;

Ναι, μπορείς. Το μόνο ερώτημα είναι το «πως».

Πως μπορείς να δείξεις ενδιαφέρων τύπος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

Μοιραζόμενος τη μοναδική προσωπική σου οπτική πάνω σε θέματα που σου αρέσουν, διηγούμενος σχετικές ιστορίες. Όσο πιο ικανός είσαι να εκφράζεις την οπτική σου μέσα από προσωπικές ιστορίες σου, τόσο πιο ενδιαφέρον θα έχεις για τους άλλους.

Κάθε γυναίκα ελκύεται από άνδρες που μπορούν να τραβήξουν την προσοχή της και να την μεταφέρουν σε έναν συναρπαστικό κόσμο με τα λόγια τους. Το να λες λοιπόν με ζωντανό τρόπο ιστορίες και περιστατικά από τη ζωή σου, είναι πολύ απλά άλλος ένας τρόπος να είσαι ενδιαφέρων τύπος. Πώς να δείχνεις ενδιαφέρων τύπος στους γύρω σου

Στις προσωπικές ιστορίες, την αξία τους και τη δομή τους έχουμε αναφερθεί ξανά. Αλλά λάβε υπόψη και τις ακόλουθες συμβουλές.

Άσε απ’ έξω τεχνικές ορολογίες και βάλε περισσότερες μνήμες, μαθήματα και στιγμές

Οι τεχνικές ορολογίες είναι χρήσιμες μόνο σε ανθρώπους που είναι εξίσου παθιασμένοι με εσένα πάνω στο ίδιο θέμα. Για παράδειγμα, κάποιος που παίζει κιθάρα, όπως κι εσύ, πιθανόν να ενδιαφέρεται για τεχνικές λεπτομέρειες, εμένα όμως που δεν ξέρω από κιθάρες δεν έχει νόημα να με ζαλίσεις με τεχνικά θέματα.

Το ίδιο ισχύει και για τους υπολογιστές, οι τεχνικές λεπτομέρειες για το νέο σου project θα τραβήξουν έναν κομπιουτέρα, όχι όμως και κάποιον που είναι απλός χρήστης. Αυτό όμως που θα ενδιέφερε τον απλό χρήση είναι το σε τι μπορεί να βοηθήσει το νέο σου project, γιατί είναι πρωτοποριακό και πως θα αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουμε.

Δεν χρειάζονται υπερβολικές λεπτομέρειες για να είσαι ενδιαφέρων

Μια καλή ιστορία δεν περιλαμβάνει υποχρεωτικά κάθε γεγονός, κάθε λεπτομέρεια, κάθε αμφιβολία που υπάρχει στην προσωπική μας ιστορία. Χρειάζονται μόνο τα γεγονότα που είναι σχετικά με την ιστορία που αφηγείσαι.

Βεβαιώσου ότι υπάρχει αρχή και τέλος

Οκ, αυτό σου φαίνεται προφανές, αλλά όλοι έχουμε έναν φίλο που ξεκινάει να πει κάτι και δεν μπορεί να το τελειώσει ή δεν θυμάται που θέλει να το πάει.

Σκέψου τι δείχνει για σένα η ιστορία

Κάθε ιστορία περιέχει τμήματα αυτού που είσαι. Σκέψου λοιπόν τι είναι αυτό που λέει η ιστορία για εσένα και αποφάσισε αν δείχνει κάποιο καλό ή κακό χαρακτηριστικό σου για εσένα.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πούμε ψέματα, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει κάποιος λόγος να αναφέρεις σε μια κοπέλα που εκείνη τη στιγμή ξεκινάς να γνωρίζεις όλες τις αρνητικές πλευρές του εαυτού σου.

Αν θες να μάθεις πώς να βελτιώσεις την ικανότητά σου να ελκύεις τους γύρω σου με το πάθος και τα ενδιαφέροντά σου, μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!