Που πήγαν όλες οι ελεύθερες γυναίκες; - Men's Bible

Που πήγαν όλες οι ελεύθερες γυναίκες;

Που πήγαν όλες οι ελεύθερες γυναίκες;

Φαντάσου για λίγο το εξής σενάριο: Είσαι single εδώ και καιρό και θες να γνωρίσεις ελέυθερες κοπέλες ώστε κάποια στιγμή να κάνεις μια σχέση. Βγαίνεις λοιπόν ένα βράδυ έξω με την παρέα σου και βλέπεις πως στην άκρη του μαγαζιού βρίσκεται μια γοητευτική κοπέλα που σου αρέσει πολύ.

Την πλησιάζεις και προσπαθείς να ανοίξεις κουβέντα. Όμως δεν έχεις προλάβει καλά καλά να αρθρώσεις πέντε λέξεις και εκείνη σου λέει με εμφανώς μη ευγενικό τόνο «έχω αγόρι» και σου γυρνάει την πλάτη.

«Πάλι έπεσα σε κοπέλα με σχέση» σκέφτεσαι «μα που πήγαν όλες οι ελεύθερες γυναίκες;». Είναι βλέπεις η τρίτη κοπέλα σερί που σου αρέσει, αλλά σου λέει πως δεν είναι single. Κάτι που σε κάνει να νιώθεις απογοήτευση και σε αποθαρρύνει από το να συνεχίσεις να γνωρίζεις κοπέλες.

Ας δούμε όμως και ένα άλλο σενάριο. Βρίσκεσαι στη δουλειά και μιλάς πάλι με μια γοητευτική κοπέλα. Συνάδελφος αυτή τη φορά. Η κοπέλα δείχνει χαμογελαστή όταν μιλάει μαζί σου και μοιάζει σαν να τα περνάτε πολύ καλά οι δύο σας και να έχετε χημεία. Σου λέει μάλιστα πως της αρέσει η παρέα σου.

Εσύ λαμβάνεις τη συγκεκριμένη δήλωση ως σημάδι πως της αρέσεις και της ζητάς να βγείτε ραντεβού. Όμως όταν το κάνεις αυτό σου λέει «Συγγνώμη αν έδωσα λάθος εντύπωση, αλλά έχω αγόρι.»ή «Μου αρέσει η παρέα σου και σε βλέπω σα φίλο.».

Είναι λοιπόν λογικό πως αν τέτοια περιστατικά σου τυχαίνουν συχνά να αναρωτιέσαι «μα που πήγαν όλες οι ελεύθερες κοπέλες;».

Η αλήθεια είναι πως μερικές φορές μια γυναίκα θα πει πως είναι σε σχέση, ακόμα και αν είναι ψέμα, απλά για να αποφύγει έναν άντρα χωρίς να μπει σε μια συζήτηση του γιατί δεν ενδιαφέρεται να βγει μαζί του.

Γιατί όμως να το κάνει αυτό;

Γιατί θέλει έναν άντρα που έχει αυτοπεποίθηση και είναι συναισθηματικά δυνατός. Όταν λοιπόν την προσεγγίζεις με εμφανή σημάδια νευρικότητας ή δείχνεις πως είσαι εντελώς εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της και τη λούζεις με κομπλιμέντα τότε δεν ξεχωρίζεις στα μάτια της. Μπορεί να σε βρει καλό παιδί, αλλά να μη σε δει ερωτικά.5 λόγοι που δεν σε θέλει καμία γυναίκα, Που πήγαν όλες οι ελεύθερες γυναίκες;

Χρειάζεται να είσαι και λίγο πρόκληση

Αρκετοί άνδρες που αγωνίζονται να κάνουν γνωριμίες και να βγουν ραντεβού νιώθουν πως δυσκολεύονται να κατανοήσουν τις γυναίκες και δε καταλαβαίνουν γιατί κάποια μπορεί να πει ψέμματα πως είναι σε σχέση.

Ο λόγος όμως είναι απλός.

Όταν μια γυναίκα γνωρίζει πως είναι ελκυστική, ξέρει πως η εμφάνιση της θα κάνει τη περισσότερη δουλειά για να τραβήξει το ανδρικό ενδιαφέρον. Το θέμα είναι πως ξέρει ότι οι αρκετοί άντρες έλκονται αποκλειστικά από την εμφάνιση της και πως θα θέλουν να κάνουν σεξ μαζί της ακόμα και αν δεν είναι ευχάριστη ή ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

Γνωρίζει πως οι περισσότεροι άντρες που θα γνωρίσει θα της φερθούν με τον ίδιο τρόπο, θα της κάνουν τα ίδια κομπλιμέντα και τα προσπαθήσουν να την εντυπωσιάσουν με τον ίδιο τρόπο ώστε να κάνουν σεξ μαζί της.

Στα μάτια της είναι σα να βλέπει την ίδια ταινία ξανά και ξανά.

Δεν υπάρχει κάποια πρόκληση για εκείνη. Και για αυτό το λόγο καταφεύγει στην απλή λύση του «έχω αγόρι».

Θες να γίνεις πρόκληση για τις γυναίκες; Δες εδώ

Η εμφάνιση παίζει λιγότερο ρόλο απ’ όσο νομίζεις

Στην πραγματικότητα η γυναικεία πλειοψηφία είναι πολύ πιο ευέλικτη στο τι βρίσκει ελκυστικό σε έναν άντρα, απ’ όσο πιστεύουν οι άντρες.

Γιατί αυτό που μετράει για μια γυναίκα, είναι το πως ο άντρας την κάνει να νιώθει όταν αλληλεπιδρά μαζί της.

Αυτό που θέλουν οι περισσότερες ελεύθερες γυναίκες είναι να γνωρίσουν έναν άντρα που είναι διαφορετικός από τους άλλους που γνωρίζουν. Κάποιον που μπορεί να τις κάνει να νιώσουν έλξη και ενθουσιασμό.

Σε αντίθεση με τους άντρες που επιλέγουν αν θα κάνουν σεξ με μια γυναίκα με βάση την εμφάνιση της, η γυναίκα χρειάζεται πρώτα να δει την προσωπικότητα του άντρα πριν αφήσει τον εαυτό της ανοιχτό στην ιδέα του σεξ και της σχέσης μαζί του.

Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να είναι αρκετά εμφανίσιμος από απόσταση, αν όμως την προσεγγίσει και συμπεριφέρεται νευρικά, με ανασφάλεια ή προσπαθεί να προσποιηθεί συγκεκριμένα χαρακτηριστικά η απόρριψη θα είναι άμεση.

Αν από την άλλη την προσεγγίσει ένας τύπος που συμπεριφέρεται με σιγουριά για τον εαυτό του, δεν τη λούζει με κομπλιμέντα απλά και μόνο επειδή ελπίζει ότι θα τον συμπαθήσει, έχει χιούμορ και δείχνει πως δε φοβάται την απόρριψη, αυτός ο τύπος θα είναι για την γυναίκα εκείνη μια ευχάριστη αλλαγή από τους υπόλοιπους άντρες που την πλησιάζουν.

Ακόμα και αν στην αρχή τον θεωρούσε άσχημο ή μη ελκυστικό ακριβώς επειδή η συμπεριφορά του και οι πράξεις του είναι ελκυστικές η γνώμη της για εκείνον αλλά ζει. Γιατί την κάνει να νιώθει τα συναισθήματα που εκείνη θέλει να νιώσει.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που βλέπεις άνδρες που θα χαρακτήριζες μέτριους ή άσχημους να είναι μαζί με ελκυστικές γυναίκες.

Όταν ένας άντρας μπορεί να κάνει μια γυναίκα να νιώσει έλξη μέσα από την προσωπικότητα του, εκείνη δε θα σταθεί τόσο στην ομορφιά.

Δες και το παρακάτω βίντεο:

Το φλερτ είναι πιο απλό απ’ όσο πιστεύεις

Δε χρειάζεται να αναρωτιέσαι «μα που πήγαν οι ελεύθερες γυναίκες;» γιατί στην πραγματικότητα υπάρχουν κοπέλες ελεύθερες παντού γύρω σου. Κοπέλες που θέλουν να συναντήσουν και να γνωρίσουν έναν υπέροχο τύπο.

Όμως μην περιμένεις μια γυναίκα να στο κάνει πασιφανές ότι θέλει να την προσεγγίσεις και να της μιλήσεις. Και προφανώς μην περιμένεις να σου μιλήσει πρώτη εκείνη.

Ναι ίσως κάποιες να το κάνουν όμως δεν είναι η πλειοψηφία.

Για αυτό την επόμενη φορά που θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις σε μια κοπέλα που σου αρέσει, κάνε το.

Προσέγγισε την ήρεμα και με αυτοπεποίθηση, ξεκίνα μια απλή κουβέντα και δες που μπορεί να πάει.

Αν απλά βγάλεις από το μυαλό σου την ανάγκη να την εντυπωσιάσεις και αντιληφθείς πως δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσικό από το να μιλάνε ένας άντρας με μια γυναίκα θα αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι με τρόπο που ελκύει και δημιουργεί ενδιαφέρον στο άλλο φύλλο.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!