Στο μυαλό μιας εντυπωσιακής κοπέλας... - Men's Bible

Στο μυαλό μιας εντυπωσιακής κοπέλας…

Στο μυαλό μιας εντυπωσιακής κοπέλας...

Σήμερα θέλω να γράψω κάτι για να εξαλείψω τις περιοριστικές σας αντιλήψεις και να σας βοηθήσω να περιορίσετε λίγο το άγχος προσέγγισης που μπορεί να νιώθετε με τις πολύ ωραίες κοπέλες. Πρόσφατα ήμουν έξω με την κοπέλα μου και κάποιες φίλες της. Είναι όλες πολύ ωραίες, του γνωστού είδους που οι άνδρες θεωρούν μεταξύ τους ότι είναι 10ρια και ψωνισμένες. Ή για να το πούμε αλλιώς, απλά κάνουν τα κεφάλια να γυρίζουν κάθε φορά που μπαίνουν κάπου. Παρ’ όλα αυτά όμως δεν είναι ίδιος κι ο τρόπος που βλέπουν τον εαυτό τους.

Η μία από αυτές, ας την πούμε Μαρία, είναι ψηλή, αδύνατη μαυρομάλλα με σαρκώδη χείλη και γαλάζια μάτια. Α, επίσης είναι σε ομάδα beach volley (αν καταλαβαίνεις τι εννοώ και θες να κάνεις πλήρη την εικόνα). Αυτή η κοπέλα λοιπόν, όλο το βράδυ που ήμασταν έξω, δεν σταμάτησε να ανησυχεί.

«Δεν περνάω καλά», μου είπε, «γιατί όλες οι άλλες στο μαγαζί έχουν μακριά μαλλιά και τα δικά μου είναι κοντά ακόμη». Όταν περπατούσαμε για να μπούμε στο μαγαζί: «Περπάτα μαζί μου, για να μην δείχνω μόνη μου». Και φυσικά, όταν εμείς περνάγαμε καλά και γελάγαμε αυτή ένιωθε άβολα και κάποια στιγμή έφυγε.

Όμως είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα έμενε αν ένας ενδιαφέρων τύπος είχε βρει το κουράγιο να σηκωθεί και με έναν τρόπο που έδειχνε αυτοπεποίθηση και όχι απόγνωση, ξεκίναγε μια ωραία κουβέντα. Και η αλήθεια είναι πως οι φίλες της όχι μόνο δεν θα σαμπόταραν την προσπάθειά του (όπως πολλές φορές εμείς οι άντρες φοβόμαστε), αλλά θα τον ενθάρρυναν κιόλας, γιατί ήξεραν ότι κάτι τέτοιο χρειαζόταν εκείνη.

Και δεν ήταν η μόνη από την παρέα που ένιωθε έτσι. Άλλη μία κοπέλα ένιωθε επίσης «αποκλεισμένη» και για να τραβήξει την προσοχή χόρευε όσο πιο αισθησιακά μπορούσε. Πιθανότατα οι άντρες πίστεψαν πως ήταν απλά ένα party girl με υπερβολική αυτοπεποίθηση. Αλλά η αλήθεια ήταν η αντίθετη: Ήταν ένα φοβισμένο και ανασφαλές κοριτσάκι που ήθελε απλά να γνωρίσει κάποιον. Έψαχνε και αυτή με τον τρόπο της να γνωρίσει κάποιον ενδιαφέροντα άνδρα.

Γιατί σου τα λέω όλα αυτά;

Στα λέω γιατί όποτε βλέπω άνδρες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο φλερτ, να βρίσκονται έξω, παρατηρώ ότι διαλέγουν τις κοπέλες που θεωρούν πιο εύκολο να προσεγγίσουν.

Μάντεψε όμως κάτι: όλοι το ίδιο σκέφτονται. Και έτσι αυτά τα λιγότερο εντυπωσιακά κορίτσια προσεγγίζονται όλο το βράδυ, σε αντίθεση με τις πιο «εντυπωσιακές» κοπέλες. Να λοιπόν τι δεν σκέφτονται πολλοί, ότι το κορίτσι που δείχνει τέλειο και σου κόβει την ανάσα όταν την κοιτάς, και έχει φτιαχτεί και ετοιμαστεί, λίγο- πολύ το κάνει (και) για εσένα.

Της παίρνει πραγματικά πολύ χρόνο, ενέργεια, χρήμα, προσπάθεια, εκμάθηση για να ετοιμαστεί και να βγει έξω έτσι εντυπωσιακή. Ποια θα το έκανε λοιπόν όλο αυτό; Ποια κοπέλα θα αφιέρωνε αυτούς τους πολύτιμους πόρους για την εμφάνισή της; Κάποια πολύ ανασφαλής. (Αυτό είναι μισοαστείο, αλλά και μισό σοβαρό).

Στο μυαλό μιας εντυπωσιακής κοπέλας...

Αυτές οι εντυπωσιακές γυναίκες που σε τρομάζουν, είναι επίσης και κατά πάσα πιθανότητα τα πιο ανασφαλή κορίτσια στο μαγαζί. Και όχι μόνο αυτό, επίσης δεν είναι διόλου απίθανο να αντιμετωπίζουν και πολλά προβλήματα στο σπίτι ή τη ζωή τους.

Τουλάχιστον στην συγκεκριμένη παρέα κάθε μία κοπέλα από αυτές, είχε το δικό της κακό ιστορικό, που την έκανε να νιώθει η πιο άσχημη της παρέας και να θέλει να δείχνει κι αυτή τόσο hot, όσο τα άλλα κορίτσια. Και παρ’ όλα αυτά κάθε μία ήταν απίστευτα γλυκιά, με ζεστή καρδιά, καλή προσωπικότητα και ωραίο χιούμορ.

Βλέπεις που το πάω;

Οπότε, αυτό που θέλω να πω είναι ότι το σουπερ τέλειο και hot κορίτσι που κοιτάς όλο το βράδυ, είναι ένας απλός άνθρωπος κι αυτός. Και θα ήταν πολύ τυχερή να γνωρίσει ένα σταθερό, έξυπνο και cool τύπο σαν κι εσένα.

Είναι έξω και προβάλλει μια εικόνα που θέλει να περνάει στους ανθρώπους. Και το μόνο που χρειάζεται για να την έχεις στη ζωή σου, είναι να σπάσεις αυτή την «εικόνα» και να βρεις το αληθινό πρόσωπο από κάτω. Αλλά για να το κάνεις αυτό, χρειάζεται να ξεπεράσεις και τις προκαταλήψεις σου και όλα όσα προβάλλεις και εσύ πάνω της, τα περισσότερα από τα οποία δημιουργούνται από τον φόβο σου. Προσέγγισέ την σαν το εύθραυστο μικρό κορίτσι που είναι. Όχι επειδή φοβάσαι, αλλά επειδή έτσι είναι, κι εσύ βλέπεις πιο βαθιά από τους υπόλοιπους.

«Ρε συ κάπου το παράκανες με την ανασφάλεια», μου λέει ο Giorgos. «Μα γιατί; Κάπως έτσι φερόμουν στη Μαρία τις προάλλες».

Προκειμένου να μην γίνει όμως κάποια παρεξήγηση, δεν λέω ότι όλες οι γυναίκες που ντύνονται εντυπωσιακά είναι ανασφαλείς ή προβληματικές, ούτε ότι πρέπει να τις ξεγελάσεις, το αντίθετο. Αυτό που λέω και επιμένω, είναι ότι δεν πρέπει να τις φοβάσαι, αλλά ότι πρέπει να τις προσεγγίζεις ως ίσος. Γιατί είναι και αυτές πολύ τυχερές που σε γνωρίζουν…

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!