Η Φωνή που σου λέει: «Μην το προσπαθήσεις, μην της μιλήσεις» - Men's Bible

Η Φωνή που σου λέει: «Μην το προσπαθήσεις, μην της μιλήσεις»

Η Φωνή που σου λέει: «Μην το προσπαθήσεις, μην της μιλήσεις»

Όπως ήδη οι περισσότεροι από σας γνωρίζετε, ο χειρότερος εχθρός μας όταν πρόκειται να γνωρίσουμε μία γυναίκα δεν είναι άλλος από τον ίδιο μας τον εαυτό.

Αυτή η μικρή φωνή που φωνάζει διαρκώς μέσα στο κεφάλι μας: «Μη! Μην τολμήσεις!»

Μιλάει διαρκώς. Όταν πας να πλησιάσεις μια γυναίκα, την ακούς να σου λέει: «Μην το κάνεις. Δεν θα ανταποκριθεί.» Αν έχεις προσεγγίσει μια παρέα γυναικών, η μικρή φωνούλα λέει: «Μην κάθεσαι άλλο εδώ. Ξεκουμπίσου και φύγε, δεν σε θέλουν, σε βαριούνται». Όταν βγαίνεις ραντεβού μιλάει ακόμη η φωνή. «Μην την φιλήσεις» κραυγάζει. «Μην το επιχειρήσεις. Δεν την ενδιαφέρεις».

Η φωνή αυτή αποτελεί τη συνισταμένη όλων των φόβων, των ανασφαλειών σου, όλων των μικρών σκοτεινών πραγμάτων που κουβαλάς θαμμένα μέσα στο μυαλό σου.

Η εσωτερική φωνή που σε σαμποτάρει στο φλερτ

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, οι γυναίκες αισθάνονται άνεση όταν είναι κοντά σε άντρες που επίσης αισθάνονται άνεση.

Οι γυναίκες αισθάνονται άνεση όταν βρίσκονται με άντρες που ξέρουν πώς να ανοίξουν μία ενδιαφέρουσα συζήτηση και πως να την τροφοδοτήσουν. Τους αρέσουν οι άντρες που δεν φοβούνται να δείξουν το ενδιαφέρον τους για αυτές. 

Οι γυναίκες θέλουν να είναι με άντρες που ξέρουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να τις φιλήσει.

Όμως η φωνούλα που σου είπα πριν, σου δημιουργεί ψευδαισθήσεις, σου λέει ψέματα. Σου λέει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που ισχύουν. Σε κάνει νιώθεις, και να δείχνεις, μη γοητευτικός.

Αν μπορούσες μονάχα να πατήσεις ένα κουμπί και η μικρή αυτή φωνή να το βουλώσει… Τότε θα μπορούσες να ξεδιπλώσεις όλες τις γκάμες των δυνατοτήτων σου. Θα γινόσουν ο Άντρας που Κερδίζει.

Θα γινόσουν εκείνος για τον οποίον οι γυναίκες θα λένε: «Αυτός έχει κάτι ιδιαίτερο». Δεν είναι και τόσο εύκολο όμως να φιμώσεις αυτήν την φωνή. Λάβε υπόψη σου ότι η φωνή αυτή σε συντροφεύει σε όλη σου τη ζωή. Από όταν ήσουν παιδί ακόμη. Η φωνή ήταν πάντα εκεί, και σε συμβούλευε να παίζεις εκ του ασφαλούς.

Την έχεις ακούσει τόσες πολλές φορές που είναι πλέον κομμάτι σου. Αυτή και η αρνητικότητα που κουβαλάει μαζί της. Οποιοσδήποτε έχει προσπαθήσει να πλησιάσει μια γυναίκα ελκυστική, την έχει ακούσει αυτή τη φωνή να τον αποτρέπει από την κίνησή του και ξέρει ακριβώς για τί πράγμα μιλάω.

Η φωνή αυτή λέγεται άγχος προσέγγισης

Η αποστολή μας λοιπόν εδώ στο men’s bible είναι να σε βοηθήσουμε να κάνεις αυτή τη φωνή να σωπάσει. Να καταφέρεις να τη φιμώσεις. Να βάλεις στην άκρη κάθε άγχος, ειδικά όταν πρόκειται να πλησιάσεις κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Πρέπει να μάθεις να βουτάς μέσα σου και να επιδιώξεις να σβήσεις τον φόβο σου για να συζητήσεις με κάποιο άτομο, για να κοινωνικοποιηθείς, για να κάνεις την πρώτη κίνηση, για να ζητήσεις από την κοπέλα που σε ενδιαφέρει το τηλέφωνό της και ένα πρώτο ραντεβού.

Πρέπει να βρεις που βρίσκεται αυτή η μικρή αρνητική φωνή και να την κάνεις να σωπάσει, μια για πάντα.

Και εμείς μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε αυτό.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποτελούμε τη νο1 Ακαδημία για την Αυτοβελτίωση του Άνδρα στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερος. Για να σε βοηθήσουμε να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι με επιλογές στη ζωή σου.

Για τον Συγγραφεα

Vaggelis

Ο Vaggelis, με βαθιά γνώση της ανθρώπινης ψυχολογίας, είναι ο πρακτικός τύπος της ομάδας. Με μεγάλη πείρα στο πεδίο δράσης, έχει πάντα την σωστή ατάκα και την σωστή τακτική για να κατορθώσει τον σκοπό του. Ετοιμόλογος και με χιούμορ, πάει πάντα την κουβέντα εκεί που θέλει, στο φλερτ δηλαδή.


Το Netflix του Φλερτ

Η Δικτυακή Πλατφόρμα Εκμάθησης ξεκίνησε!
x