Ποια είναι τα Ιδανικά Μέρη για Πρώτο Ραντεβού; - Men's Bible

Ποια είναι τα Ιδανικά Μέρη για Πρώτο Ραντεβού;

Ποια είναι τα Ιδανικά Μέρη για Πρώτο Ραντεβού;, Γιατί είναι σημαντικό να φλερτάρεις το καλοκαίρι

Μιλάς στην κοπέλα που σου αρέσει και εκείνη ανταποκρίνεται θετικά. Τη φλερτάρεις και σε φλερτάρει. Της κάνεις κάποιο πείραγμα και σου κάνει κι εκείνη πειράγματα. Της λες να βρεθείτε να τα πείτε κάποια στιγμή και εκείνη με χαμόγελο στα χείλη συμφωνεί.

Τη στιγμή που ετοιμάζεσαι να προτείνεις κάτι πιο συγκεκριμένο όμως, κάπου κολλάς. Θέλεις να βγείτε και να περάσετε καλά, όμως νιώθεις ότι δε ξέρεις τί ακριβώς να προτείνεις για να πάει καλά το ραντεβού και να περάσετε όμορφα.

Και η αλήθεια είναι πως δεν είναι όλα τα μέρη για πρώτο ραντεβού καλές επιλογές. Δεν ευνοούν όλες οι τοποθεσίες το διάλογο, τη σύνδεση και τη γνωριμία μεταξύ σας, ούτε προσφέρονται για να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας.

Ποια μέρη για πρώτο ραντεβού είναι λοιπόν περισσότερο κατάλληλα; Ποια μέρη για πρώτο ραντεβού θα σας βοηθήσουν να γνωριστείτε περισσότερο και να περάσετε όμορφα;

Μέρη για πρώτο ραντεβού

#1 Χαλαρές καφετέριες και ήσυχα μπαρ

Σε γενικές γραμμές είναι καλύτερο το πρώτο ραντεβού να είναι μια χαλαρή βόλτα στην οποία θα βγείτε να τα πείτε και να γνωριστείτε περισσότερο και όχι κάτι πολύ grande, πολυτελές και επίσημο.

Γι’ αυτόν το λόγο είναι προτιμότερο να αποφύγεις να της προτείνεις να βγείτε για φαγητό σε κάποιο ακριβό και πολυτελές εστιατόριο, ανεξάρτητα αν αυτό το έχεις δει πολλές φορές σε ταινίες.

Εξίσου κακή επιλογή είναι και το να πάτε cinema για ταινία, όπως επίσης μπορεί να έχεις δει σε κάποιες ταινίες του Hollywood, καθώς το μυαλό σας θα είναι περισσότερο στην ταινία και λιγότερο στο να ανταλλάξετε πληροφορίες ο ένας για τον άλλο.

Προτίμησε καλύτερα χαλαρές καφετέριες με ωραία διακόσμηση ή ήσυχα μπαρ τα οποία δεν είναι περιθωριακά μαγαζιά, αλλά ούτε σούπερ δημοφιλείς προορισμοί όπου γίνεται το αδιαχώρητο.

Θες ο χώρος να σας επιτρέψει να επικοινωνήσετε χωρίς να χρειαστεί να φωνάζετε και στην περίπτωση που υπάρχει η κατάλληλη χημεία, να μπορείτε να φιληθείτε χωρίς να νιώθετε ότι σας παρακολουθούν αδιάκριτα μάτια. Ποια είναι τα Ιδανικά Μέρη για Πρώτο Ραντεβού;

#2 Περιποιημένες πλατείες και πάρκα

Μερικά απ’ τα καλύτερα μέρη για πρώτο ραντεβού δεν έχουν τοίχους, αλλά γρασίδι, δέντρα, αγάλματα και λουλούδια. Πράγματι, ένας απογευματινός περίπατος σε κάποια περιποιημένη πλατεία ή πάρκο, εκτός του ότι κάνει την έξοδό σας αρκετά χαλαρή, μπορεί να βοηθήσει πολύ περισσότερο στη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας που θα σας φέρει πιο κοντά στο πρώτο φιλί.

#3 Διασκεδαστικές δραστηριότητες και παιχνίδια

Σε αντίθεση με μια έξοδο για ταινία, που όπως είπαμε δεν είναι και πολύ καλή ιδέα για πρώτο ραντεβού, το να πάτε για μερικές παρτίδες bowling, μπιλιάρδο ή κάποιο άλλο «ανταγωνιστικό» παιχνίδι, είναι μια εξαιρετική ιδέα.

Και αυτό για δύο λόγους:

Πρώτον είναι σίγουρο ότι θα διασκεδάσετε, πράγμα πολύ σημαντικό μιας και το φλερτ δεν είναι απλά γνωριμία μέσα από ανταλλαγή πληροφοριών, αλλά έντονα συναισθήματα, διασκέδαση και παιχνίδι.

Δεύτερον, μέσα απ’ το παιχνίδι μοιράζεστε μια εμπειρία, κάτι που σας φέρνει πιο κοντά, σπάει άμεσα τον πάγο μεταξύ σας και σας βοηθάει να νιώσετε μεγαλύτερη άνεση και οικειότητα.

 

#4 Κάντε κάτι που γουστάρετε και οι δύο

Μια ακόμα καλή και ιδιαίτερη πρόταση για πρώτο ραντεβού, είναι να κάνετε κάτι για το οποίο μοιράζεστε την ίδια αγάπη. Για παράδειγμα αν και οι δύο είστε λάτρεις της ιστορίας, μπορείς να της προτείνεις μια βόλτα σε κάποιο μουσείο που και οι δύο θέλατε να πάτε ή σε κάποια καλλιτεχνική έκθεση, αν και οι δύο γουστάρετε τις τέχνες.

Το πλεονέκτημα εδώ είναι πως το περιβάλλον σάς τροφοδοτεί με υλικό για συζήτηση γύρω από πράγματα που έχετε κοινά, βοηθώντας σας παράλληλα να μοιραστείτε μια εμπειρία η οποία σχετίζεται με κάποιο απ’ τα αγαπημένα σας χόμπι.

Μην κολλάς, σημασία έχει να βγείτε και να τα πείτε

Συνηθίζεται, όταν μας αρέσει πολύ μια κοπέλα, κάπως να χανόμαστε στην προσπάθεια να οργανώσουμε το τέλειο ραντεβού. Και επειδή δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τα όσα έχουμε ήδη σκεφτεί, καθυστερούμε και αναβάλλουμε να προτείνουμε κάποια έξοδο στην κοπέλα.

Όμως δε χρειάζεται να είναι έτσι. Το τέλειο ραντεβού δεν υπάρχει. Ναι, ξέρω ότι η κοπέλα σου αρέσει και θέλεις πολύ να περάσει καλά, όμως η επιτυχία των πρώτων ραντεβού δεν εξαρτάται τόσο απ’ το που θα πάτε όσο απ’ το αν τελικά ταιριάζετε και υπάρχει συμβατότητα μεταξύ σας.

Εφόσον λοιπόν η κοπέλα σού επικοινωνεί ότι της αρέσεις και ότι ενδιαφέρεται, μην αναλώνεσαι σε υπερβολικές σκέψεις. Πρότεινέ της να βγείτε κάπου που να νιώθετε άνετα και οι δύο να μιλήσετε, να γνωριστείτε περισσότερο και να ανακαλύψετε αν υπάρχει συμβατότητα, χημεία και σύνδεση μεταξύ σας.

Θες να μάθεις περισσότερα για το πρώτο ραντεβού; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!