Την κάνεις να νιώθει Αόρατη μέσα στη σχέση; - Men's Bible

Την κάνεις να νιώθει Αόρατη μέσα στη σχέση;

Θυμάμαι πάντα τα λόγια ενός φίλου μου. Το πρόβλημά του ήταν πάντα το ίδιο και κάθε φορά που του συνέβαινε έλεγε το ίδιο πράγμα:

«Δεν μπορώ να καταλάβω. Πως γίνεται στην αρχή να είναι όλα μέλι γάλα και μέσα σε μερικούς μήνες να στραβώνουν τόσο πολύ; Τι έχουν πάθει οι γυναίκες τώρα τελευταία;»

Φυσικά οι γυναίκες δεν έχουν πάθει τίποτα τώρα τελευταία. Τουλάχιστον όχι κάτι που να έχει σχέση με το πρόβλημα του φίλου μου. Σκεφτόμενος το πρόβλημα του, του ζήτησα να μου αναλύσει λίγο την κατάσταση. Ήθελα να μου πει, τι έκανε από την πλευρά του και ενώ όλα πήγαιναν καλά, κατέληγε να χωρίζει κάθε φορά.

Περιγράφοντας μου την κατάσταση, συνειδητοποίησα ότι έκανε ένα βασικό λάθους που συστηματικά του κόστιζε και το πλήρωνε με το απόλυτο νόμισμα. Χωρισμό.

Όταν του το εξήγησα, δυσκολεύτηκε να το καταλάβει και είναι λογικό. Εμείς σαν άντρες βλέπουμε την κατάσταση διαφορετικά, οπότε ο γυναικείος τρόπος σκέψης μας φαίνεται τελείως ξένος, για να μην πω εξωγήινος.

Για την γυναικεία ψυχολογία λοιπόν, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να κάνουν μία γυναίκα να θέλει να μείνει στη σχέση.

Αόρατη

Η πρώτη βασική ανάγκη κάθε γυναίκας είναι να αισθάνεται ότι μετράει για εσένα και ότι την υπολογίζεις. Δεν είναι θέμα ανασφάλειας, τουλάχιστον όχι ακριβώς.

Ας πούμε απλά ότι μία γυναίκα θέλει να την δεις και όχι να νιώθει αόρατη. Να την δεις έτσι όπως πραγματικά είναι και με αυτό δεν εννοώ τα ρούχα που φοράει ή το νέο της κούρεμα. Θέλει να αισθανθεί ότι κερδίζει την προσοχή σου.

Ο φίλος λοιπόν εκεί έκανε το πρώτο του λάθος. Στην αρχή τα έδινε όλα γιατί είχε όρεξη και ήθελε να σιγουρέψει την σχέση, κάτι που πολλοί το κάνουμε και είναι αναμενόμενο. Όταν δεν είσαι σίγουρος ότι η σχέση θα κρατήσει, κάνεις ότι μπορείς για να την κρατήσεις.

Δεν είναι ενδιαφέρον που σε αυτό το στάδιο της σχέσης, είσαι διατεθειμένος να βάλεις τις ανάγκες τις πάνω από τις δικές σου; Είσαι πρόθυμος να θυσιάσεις τα πάντα για να την κρατήσεις, γιατί η ανασφάλεια σου σε οδηγεί σε υπερπροσπάθεια.

Από την στιγμή όμως που πετυχαίνεις αυτό που θες, δηλαδή να κάνεις σχέση, τότε χαλαρώνεις και τα λάθη αρχίζουν. Η γυναίκα αρχίζει να αισθάνεται αόρατη, ότι την παραμελείς και ότι δεν είσαι εκεί όταν σου μιλάει. Εσύ αράζεις με το κινητό σου ή με τους φίλους σου στην τηλεόραση παίζοντας παιχνίδια και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα.

Πώς να εξασφαλίσω και Δεύτερο Ραντεβού μαζί της; αόρατη

Πως διορθώνεται

Πολύ απλά, η γυναίκα θέλει να αισθάνεται ότι είσαι παρόν στη σχέση και όχι περαστικός. Ξέρω ότι θες τον προσωπικό σου χρόνο και ότι κάποιες φορές θες να χαλαρώσεις χωρίς φωνές και γκρίνιες και είναι λογικό αυτό.

Δεν μπορείς όμως να την παραμελείς συστηματικά και να την αγνοείς γιατί αυτό θα την τρελάνει.

Θα κάνει ότι μπορεί για να τραβήξει την προσοχή σου και αν δει ότι με γλύκες και κουβέντα δεν το πετυχαίνει, τότε θα το γυρίσει σε ένταση και εκρήξεις θυμού. Θα κάνει ότι μπορεί για να σου τραβήξει την προσοχή και να της δώσεις λίγο σημασία. Αν, λοιπόν, η γυναίκα σου ή η κοπέλα σου θυμώνει, τα σπάει μέσα στο σπίτι ή καταρρέει συναισθηματικά με το παραμικρό, τότε δεν έχεις παρά να την δεις.

Αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσεις αυτό που κάνεις και θα της πεις ότι σταμάτησες τη δουλειά σου για να της δώσεις την απόλυτη προσοχή σου.

Το να μπορείς να καταλάβεις αν έχει κάνει αλλαγές στα ρούχα της ή τα μαλλιά της είναι κάτι αυτονόητο. Αν δεν μπορείς να το κάνεις, αυτό σημαίνει ότι όντως είναι αόρατη για σένα και δεν την βλέπεις καθόλου. Δεν την προσέχεις στο χώρο και αυτό θα της κοστίσει και κατά συνέπεια θα κοστίσει και σε εσένα.

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα. Ακόμα κι ένα πεταχτό φιλί  να της δώσεις, όταν περνάς από δίπλα της, τότε είναι αρκετό. Μία αγκαλιά κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να κάνει τη διαφορά. Απλά πράγματα για μία ευχάριστη σχέση.

Για να καταλάβεις καλύτερα τη γυναικεία οπτική και να βελτιώσεις τη σχέση σου, δες εδώ.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!