Είσαι σε σχέση; Μην χάνεις την γοητεία σου - Men's Bible

Είσαι σε σχέση; Μην χάνεις την γοητεία σου

Είσαι σε σχέση; Μην χάνεις την γοητεία σου

Άσχετα με την ηλικία σου, το βάρος ή το ύψος σου, τη δουλειά ή τα χόμπι σου, την εξωτερική και την εσωτερική σου εμφάνιση, υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω που γοητεύονται από εσένα. Γυναίκες που σε θέλουν και που είναι διατεθειμένες να περάσουν τον χρόνο και τα χρόνια τους μαζί σου.

Αυτό σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα, θα βρεθείς με κάποια κοπέλα δίπλα σου και θα συμβαδίσετε, θα συμβιώσετε και ίσως και να παντρευτείτε.

Όσο θα συμβαίνει αυτό, θα ανακαλύπτετε ο ένας τον άλλο. Θα βλέπετε πτυχές του εαυτού της αλλά και του εαυτού σου που δεν έχετε ξαναδεί. Κάποιες φορές θα εκπλαγείς ευχάριστα και κάποιες δυσάρεστα ακόμα και από τη δική σου συμπεριφορά.

Σε αυτή τη διαδικασία, οφείλεις να είσαι ο εαυτός σου. Φυσικά όταν λέω ο εαυτός σου, εννοώ ο καλύτερος δυνατός εαυτός σου και όχι ο χειρότερος. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να χάνεις την γοητεία σου.

Δηλαδή δεν πρέπει να σταματήσεις να είσαι αυτός που γνώρισε την πρώτη φορά. Αν δεν τα καταφέρεις, τότε της δείχνεις ότι αυτός που γνώρισε στην αρχή ήταν μία βιτρίνα. Κάποιος ρόλος που υιοθέτησες για να ρίχνεις γυναίκες και όχι ο πραγματικός σου εαυτός.

Οπότε, μπορείς να κάνεις απλά καθημερινά πράγματα για να κρατήσεις αυτή την ποιότητα και να συνεχίσεις να εντυπωσιάζεις την σύντροφο σου ακόμα και πολλά χρόνια μετά.

Περιποιήσου τον εαυτό σου

Κανείς μας δεν καταλαβαίνει γιατί ο κόσμος σταματάει να περιποιείται τον εαυτό του μετά από κάποιο διάστημα. Δεν υπάρχει λόγος να είσαι άπλυτος, με το ίδιο μπλουζάκι και άλουστος για τέσσερις με πέντε μέρες. Χτενίσου, κουρέψου, φόρεσε ένα καλό (και καθαρό) πουκάμισο, και βγείτε έξω.

Όπως κι εσύ, έτσι κι εκείνη θέλει να σε χαζέψει περιποιημένο και να καμαρώσει για αυτόν που έχει δίπλα της. Να βγείτε έξω και να θέλει να πει «Δείτε ποιον έχω δίπλα μου».

Για να διατηρείς τη σχέση σου σε καλή κατάσταση, δες εδώ

Περιποιήσου εκείνη

Αναρωτήσου, πότε σταμάτησες να την περιποιείσαι; Πότε ήταν η τελευταία φορά που βγήκατε έξω για ένα ποτό οι δύο σας; Πότε βγήκατε για να πάτε κάπου καλά να φάτε; Και όχι, δεν εννοώ την ταβέρνα του Κυρ’ Μπάμπη που φτιάχνει ωραία κοψίδια.

Πότε πήγατε εκδρομή τελευταία φορά κάπου εκτός από το χωριό σου; Την ξάφνιασες ποτέ με ένα μικρό δώρο; Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτι ακριβό. Αρκεί να είναι κάτι που ταιριάζει στον χαρακτήρα ή το στυλ της και που θα της δείξει ότι το σκέφτηκες μόνος σου. Αρκεί να προσέξεις και να μην πας στην άλλη πλευρά της υπερβολής.Πως να της ζητήσεις να βγείτε: 4 Λάθη που πρέπει να αποφύγεις, Είσαι σε σχέση; Μην χάνεις την γοητεία σου

Σωματικές ανάγκες

Εντάξει, καταλαβαίνω ότι μετά από αρκετό διάστημα, έχεις χαλαρώσει και θες να την κάνεις να χαλαρώσει κι εκείνη. Υπάρχουν κάποια πράγματα, κάποιες κόκκινες γραμμές ας πούμε, που δεν πρέπει να τις περάσεις.

Ο διαγωνισμός ρεψίματος που κάναμε μικροί δεν έχει θέση εδώ. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες σωματικές σου ανάγκες. Πάντα στις σχέσεις μας οφείλουμε να φερόμαστε με σεβασμό ο ένας στον άλλο.

Σταμάτα να θεωρείς τα πράγματα δεδομένα λοιπόν. Η σχέση σου με μία γυναίκα δεν είναι περίοδος ανάπαυλας από τη ζωή. Αντιθέτως πρέπει να είναι η ίδια ζωή απλά καλύτερη κι εμπλουτισμένη. Εκεί θα πρέπει να δείξεις ότι καλύτερο έχεις και όχι ότι χειρότερο.

Ένας από τους κυριότερους λόγους που χωρίζουν τα ζευγάρια πλέον, είναι γιατί μετά από μερικούς μήνες στη σχέση, αράζουμε, χαλαρώνουμε και θεωρούμε δεδομένο ότι θα την έχουμε δίπλα μας για πάντα. Εκείνη την ρώτησες όμως; Μήπως ήρθε η ώρα να την ρωτήσεις, τι είναι αυτό που θέλει από εσένα ή τι της λείπει από εσένα; Σκέψου το.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!