Βαρέθηκε τη Σχέση: Τι να κάνεις - Men's Bible

Βαρέθηκε τη Σχέση: Τι να κάνεις

Βαρέθηκε τη σχέση: Τι να κάνεις, 4 Σημάδια πως έχει βαρεθεί στη Σχέση σας

Υπάρχουν πολλά σημάδια που αποκαλύπτουν πως η κοπέλα σου βαρέθηκε τη σχέση σας. Κάποια απ’ αυτά είναι διακριτικά και γίνονται αντιληπτά μονάχα αν είσαι παρατηρητικός ή αγχώδης στη σχέση σου.

Άλλα πάλι είναι ξεκάθαρα και σαφή εξ’ αρχής και δείχνουν πως η σύντροφος σου δεν είναι τόσο θερμή μαζί σου και πως μάλλον το σκέφτεται να σε χωρίσει.

Το θέμα όμως δεν είναι μονάχα να καταλάβεις ότι βαρέθηκε τη σχέση σας και να μη σου έρθει ξαφνικός ο χωρισμός, αλλά το τί μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις την πορεία της σχέσης σου, να την κάνεις καλύτερη και να αποφύγεις το τέλος.

Η αλήθεια είναι πως το να βαρεθεί αυτή ή το να βαρεθείς εσύ κάποια στιγμή τη σχέση σας, είναι φυσιολογικό ως ένα βαθμό.

Όσο πιο καλά γνωρίζετε ο ένας τον άλλο, όσο περισσότερο καιρό είστε μαζί και όσο πιο δύσκολο καθημερινό πρόγραμμα έχετε, τόσο πιο πιθανό να σας καταπιεί η ρουτίνα.

Γι’ αυτό μην τα βάφεις μαύρα, η βαρεμάρα μέσα στη σχέση δε σημαίνει απαραίτητα το τέλος της.

Είναι ένα καμπανάκι όμως που σημάνει συναγερμό πως κάτι πρέπει να αλλάξει.

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν αν η κοπέλα σου βαρέθηκε τη σχέση σας για να ανανεώσεις το ενδιαφέρον της.Βαρέθηκε τη σχέση: Τι να κάνεις

Βαρέθηκε τη σχέση: 3 Πράγματα που μπορείς να κάνεις για να ανανεώσεις το ενδιαφέρον της

#1 Φρόντισε τον εαυτό σου

Ένας αρκετά συνηθισμένος λόγος που μια γυναίκα χάνει το ενδιαφέρον της για τη σχέση της είναι το γεγονός πως ο σύντροφος της παύει να είναι αυτός που ερωτεύτηκε.

Ναι, σίγουρα το πάθος που είχατε στα πρώτα στάδια της σχέσης σας δε γίνεται να παραμείνει αμείωτο, πόσο μάλλον αν η σχέση κρατάει αρκετά χρόνια. Αν όμως έχεις παρατήσει τον εαυτό σου και έχεις πάψει να μοιάζεις με τον τύπο που την ενθουσίασε, είναι λογικό κι εκείνη να έχει δεύτερες και τρίτες σκέψεις για το αν θέλει να συνεχίσει μαζί σου.

Αν έχεις πάρει πολλά κιλά. Αν έχεις πάψει να προσέχεις το πως ντύνεσαι και να φροντίζεις το παρουσιαστικό σου όταν βγαίνεις. Αν διαρκώς επιτρέπεις στο άγχος και στο στρες της δουλειάς σου να σε ρίχνουν ψυχολογικά και να σε κάνουν πεσιμιστή και γκρινιάρη όταν είσαι με την κοπέλα σου.

Τότε χρειάζεται να αναθεωρήσεις τον τρόπο που ζεις τη ζωή σου και να προβείς σε αλλαγές.

Τις περισσότερες φορές το πιο ελκυστικό πράγμα που μπορείς να κάνεις, δεν είναι να πεις σε μια γυναίκα κάτι έξυπνο ή εντυπωσιακό. Αλλά να της δείξεις με πράξεις πως είσαι ένας άνδρας που έχει την ευθύνη του εαυτού του.

#2 Φλέρταρε τη ξανά

Το να μπεις σε σχέση με κάποια δε σημαίνει ότι σταματάς να τη φλερτάρεις. Οι απλές φιλοφρονήσεις, τα ειλικρινή κομπλιμέντα, τα χαλαρά πειράγματα με διάθεση για παιχνίδι και οι ρομαντικές κινήσεις δε σταματούν.

Αν θεωρήσεις δεδομένο το ενδιαφέρον της και επαναπαυτείς, τότε το σίγουρο είναι ότι θα το χάσεις.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως όταν υπάρχει καλή χημεία μεταξύ σας και είστε συμβατοί, το φλερτ συνεχίζεται με ευκολία στη σχέση και χωρίς καν να χρειαστεί να το σκεφτείς να το κάνεις.

Αν όμως είστε στη φάση που έχεις αντιληφθεί ότι η κοπέλα σου βαρέθηκε τη σχέση σας και πως η ρουτίνα και το στρες της καθημερινότητας σε έχουν κάνει πιο «βαρετό» τύπο, τότε χρειάζεται να αρχίσεις να φλερτάρεις ξανά τη κοπέλα σου.

Φυσικά δεν εννοώ να το παρακάνεις στα κομπλιμέντα και στα πειράγματα. Αυτό που λέω είναι πως θα βοηθήσει να της υπενθυμίσεις όλα εκείνα που την τράβηξαν πάνω σου εξ’ αρχής.

#3 Βάλε ποικιλία στη σχέση

Η ρουτίνα είναι σύμμαχος της βαρεμάρας. Και ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της; Μα φυσικά η φρεσκάδα, το καινούριο και η περιπέτεια.

Εφ’ όσον βλέπεις ότι η κοπέλα σου βαριέται μέσα στη σχέση, κάνε τη σχέση πιο ενδιαφέρουσα με νέες εμπειρίες και βιώματα.

Μπορείτε για παράδειγμα να κάνετε ένα ιδιαίτερο ταξίδι μαζί σε ένα καινούριο περιβάλλον. Αν για παράδειγμα δεν έχετε πάει στο εξωτερικό, κάντε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Αν διαρκώς πηγαίνετε σε νησιά, περάστε ένα τριήμερο σε ένα πιο χειμωνιάτικο και βουνίσιο περιβάλλον.

Το θέμα εδώ δεν είναι απλά να πάτε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει, αλλά το να ζήσετε μαζί μια νέα εμπειρία.

Μια άλλη πολύ καλή επιλογή είναι το να κάνετε κάποια νέα δραστηριότητα μαζί, πχ κάποιο εξτρίμ σπορ.

Φυσικά, όλα αυτά δεν πρέπει να γίνουν με τη λογική να τα κάνεις απλά να πετύχεις κάποιο στόχο, αλλά να γίνουν ουσιαστικές αλλαγές.

Το να πάτε μια φορά ένα ταξίδι και μετά να επιστρέψετε στη ρουτίνα δεν θα σώσει τη σχέση, το πολύ να την παρατείνει για λίγο. Το να φλερτάρεις με την σύντροφο σου ένα απόγευμα και όλες τις υπόλοιπες μέρες να την αντιμετωπίζεις με τον ίδιο τρόπο, δεν θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τη σχέση σας.

Ομοίως και με το πόσο φροντίζεις τον εαυτό σου.

Γενικά οι αλλαγές πρέπει να είναι ουσιαστικές και διαρκείας, διαφορετικά οτιδήποτε και αν κάνεις το πολύ -πολύ να έχει προσωρινό αντίκτυπο.

Σε κάθε περίπτωση, εφ’ όσον βλέπεις πως η κοπέλα σου βαρέθηκε τη σχέση σας, οφείλεις να το συζητήσεις μαζί της.

Συχνά και μόνο το γεγονός ότι συζητάτε τους προβληματισμούς σας, αρκεί για να αρχίσουν τα πράγματα να αλλάζουν και να βελτιωθεί η σχέση σας καθώς και να αυξηθεί η ικανοποίηση που λαμβάνετε ο ένας από τον άλλο.

Θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σου; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!