Το μυστικό για περισσότερο σεξ: Άσε τα στερεότυπα στην άκρη - Men's Bible

Το μυστικό για περισσότερο σεξ: Άσε τα στερεότυπα στην άκρη

Το μυστικό για περισσότερο σεξ: Άσε τα ταμπού στην άκρη

Ένα από τα βασικότερα παράπονα που ακούω είναι ότι ο κόσμος δεν κάνει αρκετό σεξ. Και δεν ξέρει τι να κάνει για το θέμα.

Είναι μια συνεχής πηγή αγωνίας αυτό.

Ε λοιπόν, όχι πια.

Σήμερα, θα κάνουμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, θα σου αποκαλύψω το μυστικό ώστε να έχεις στη ζωή σου περισσότερο σεξ από όσο μπορείς να αντεπεξέλθεις. Σε προειδοποιώ ωστόσο, δεν είναι εύκολο πράγμα. Θα συμφωνήσεις όμως ότι αξίζει τον κόπο, είμαι σίγουρος.

Θέλεις να μάθεις λοιπόν γιατί το σεξ δείχνει τόσο δύσκολο ή και σπάνιο καμιά φορά, εκτός και αν ανήκεις σε μια κατηγορία ελίτ ανθρώπων που το έχουν όποτε το ζητήσουν;

Ε λοιπόν, φταινε οι γυναίκες. Ή για να είμαι πιο ακριβής, φταιει το πώς αντιμετωπίζονται οι γυναίκες μέσα στην κοινωνία μας εδώ και εκατοντάδες, μην σου πω χιλιάδες, χρόνια. Η κοινωνία μας βάζει φραγμούς στη σεξουαλικότητα των γυναικών. Έχουμε οδηγηθεί να πιστεύουμε ότι η γυναίκα είναι (ή οφείλει να είναι) αγνότερη από μας. Ότι έχει, ή οφείλει να έχει, λιγότερη διάθεση για σεξ απ΄ ότι εμείς.

Έχουμε γαλουχηθεί με την πεποίθηση ότι ο άνδρας έχει περισσότερη ανάγκη για σεξ από τη γυναίκα. Οι άντρες είναι σαν τους σάτυρους που δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους, ενώ οι γυναίκες έχουν να περιφρουρήσουν όχι μονάχα την δικιά τους αρετή αλλά και να συμμαζέψουν τους άντρες τους, επειδή οι ίδιοι είναι αδύνατον να το πράξουν.

Έτσι λοιπόν η γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με τις προσωπικές της ανάγκες και σε πόλεμο με την ίδια της τη σεξουαλικότητα.Το μυστικό για περισσότερο σεξ: Άσε τα ταμπού στην άκρη

Τα ταμπού υπάρχουν ακόμα

Παρά τις κοινωνικές αλλαγές, τη σεξουαλική επανάσταση και τα διάφορα κινήματα του φεμινισμού, η γυναίκα που αποδέχεται τη σεξουαλικότητά της και δρα με γνώμονα την σαρκική της ικανοποίηση μονάχα, αντιμετωπίζεται στην κοινωνία μας σαν κάτι το παράδοξο, ή το στραβό.

Η ιδέα και μόνο ότι μπορεί να κάνει σεξ για να περάσει καλά χωρίς συναισθηματικό υπόβαθρο αποτελούσε απίστευτο ταμπού. Η γυναίκα χρειάζεται συναισθηματική διέγερση για να απολαύσει το σεξ, έτσι μας (και τους) λένε. Ολόκληρες έρευνες έχουν βασιστεί σε αυτό το βλακώδες θεώρημα. Και μας έχουν οδηγήσει στα σημερινά μας χάλια…

Μέχρι σήμερα κουβαλάμε αυτόν το μεσαιωνικό απόηχο. Μολονότι η γυναίκα ενθαρρύνεται να είναι ανεξάρτητη, να έχει την ευθύνη του εαυτού της και τα λοιπά, όταν ερχόμαστε στο θέμα της σεξουαλικότητας της, α όχι. Άλλος λογαριασμός εκεί.

Η σεξουαλικότητα μιας γυναίκας είναι υπόθεση του άντρα που τη συντροφεύει, πάντοτε. Οφείλει να ανάβει και να σβήνει προκειμένου να ικανοποιήσει τα δικά του γούστα, και να τον αποτρέψει από τα παραστρατήματα που αναφέραμε προηγουμένως διότι μόνος του, ο κακομοίρης, δεν μπορεί, είναι το φυσικό του να παρεκτρέπεται και να απιστεί (και αν απιστήσει, πάλι η γυναίκα θα φταιει. Η νόμιμη που δεν τον κράτησε κοντά της με το να τον ικανοποιεί και η παράνομη που τον παρέσυρε.)Το μυστικό για περισσότερο σεξ: Άσε τα ταμπού στην άκρη

Το μυστικό για περισσότερο σεξ

Αν ψάχνεις για κάτι χαλαρό πρέπει να το αναζητήσεις ανάμεσα σε συντρόφους που αναζητούν το ίδιο πράγμα. Πρέπει να κάνεις τις γυναίκες να αισθανθούν άνετα με αυτό, διότι ακόμη και αν το θέλουν, είναι πιθανόν να δυσκολεύονται να το αποδεχτούν, λόγω των προαναφερθέντων κοινωνικών μας κολλημάτων.

Πρέπει δηλαδή να μάθεις να εκφράζεις σωστά τις προθέσεις σου. Κάτι που αναλύει πολύ όμορφα ο Κοσμάς στο παρακάτω βίντεο:

 

Οι γυναίκες νιώθουν άβολα να αποδεχτούν και να προβάλλουν τη σεξουαλικότητά τους, προκειμένου να μην γίνουν εντέλει καταγέλαστες και δαχτυλοδεικτούμενες. Τι μπορεί λοιπόν να γίνει;

Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι γυναίκες θέλουν το σεξ ακριβώς όσο και όπως και εμείς.

Ο κόσμος δυσκολεύεται να το αποδεχτεί αυτό. Του φαίνεται αλλόκοτο, ακόμη και άρρωστο. Και όμως. Οι άντρες από τη μία σκέφτονται τη δική τους σεξουαλικότητα ως κάτι προβληματικό και αβυσσαλέα άπληστο και πεινασμένο.

Αρνούνται να την αποδεχτούν κάποιες φορές και μάλιστα υποθέτουν ότι οι γυναίκες θα αισθανθούν ότι τις προσβάλλουν αν τους δείξουν πόσο πολύ τις θέλουν. Πιστεύουν ότι θα τους φανούν ζωώδεις και φρικαλέοι και ότι οι γυναίκες έχουν διαφορετικές σεξουαλικές ανάγκες από τους ίδιους.

Μόνο που κάτι τέτοιο δεν αληθεύει. Καθόλου δηλαδή. Οι γυναίκες θέλουν κι εκείνες να κάνουν σεξ. Και τους αρέσει, και το επιθυμούν και το έχουν ανάγκη σαν κάθε ανθρώπινο πλάσμα.

Δεν υπάρχει τίποτε το βρωμερό, το ανήθικο ή το ζωώδες σε αυτό. Θέλουν να περάσουν καλά. Να νιώσουν ποθητές, θέλουν να επιβεβαιωθούν, θέλουν να κάνουν σεξ, θέλουν οργασμούς ακριβώς όσο και όπως ένας άνδρας. Δηλαδή, πού είναι το παράξενο;

Αν αποδεχτείς ότι η γυναικεία σεξουαλικότητα υφίσταται, όπως και η ανδρική, έχεις κάνει ένα πολύ σπουδαίο βήμα στο να επικοινωνήσεις τις σεξουαλικές σου επιθυμίες με μια γυναίκα και κατά συνέπεια, να περάσεις καλύτερα μαζί της. Ούτε διαπραγμάτευση είναι, ούτε συναλλαγή. Είναι συνεργασία, με σκοπό να περάσετε καλά και οι δυο σας. Στο κάτω -κάτω αυτό δεν είναι το ζητούμενο;

Αν θες να μάθεις πως να εκφράσεις τις ερωτικές σου προθέσεις, δες εδώ

Μάθε να μην κρίνεις

Μία άλλη παράμετρος που πρέπει να λάβεις υπόψη είναι το πώς αντιμετωπίζει η κοινωνία μας τη γυναικεία σεξουαλικότητα. Ότι δηλαδή μία γυναίκα που ικανοποιείται σεξουαλικά απλώς και μόνο για να περάσει καλά, μπορεί να στιγματιστεί ως «τσουλάκι» και διάφορα άλλα διόλου κολακευτικά κοσμητικά. Ή ως προβληματική και ψυχοπαθής. Ή ως χαλασμένο εμπόρευμα.

Θέλεις να μάθεις λοιπόν τι θα σε κάνει απίστευτα ελκυστικό στις γυναίκες; Το να μην τις κρίνεις. Το να μην συμμερίζεσαι τις μεσαιωνικές αυτές βλακώδεις αντιλήψεις και αυτό να φαίνεται στη συμπεριφορά σου απέναντί τους.

Τι να κρίνεις, δηλαδή; Το ότι θέλει να κάνει σεξ; Εσύ δεν το θέλεις; Το ότι θέλει να περάσει καλά με έναν άντρα; Εσύ δεν θέλεις να περνάς καλά; Το ότι μπορεί να μην νιώθει έτοιμη για σχέση και δέσμευση, αλλά να θέλει παρόλα αυτά να κάνει σεξ; Μα το ίδιο δεν θέλεις κι εσύ; Δεν σημαίνει ούτε ότι είναι εύκολη, ούτε ότι είναι φτηνή, ούτε ότι είναι κακιά. Σημαίνει ότι θέλει να περάσει καλά.

Εσύ δεν θέλεις να περνάς καλά;

Μην κρίνεις τις γυναίκες σαν τους παππούδες μας και επικοινώνησε τις ανάγκες σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!