Σκούριασα! Πως να ξαναρχίσεις το φλερτ μετά από καιρό - Two Coaches and a drink 56 - Men's Bible

Σκούριασα! Πως να ξαναρχίσεις το φλερτ μετά από καιρό – Two Coaches and a drink 56

 

Αν είχες μείνει καιρό έξω από το παιχνίδι του φλερτ, των προσεγγίσεων και των ερωτικών γνωριμιών, ίσως, τώρα που σκέφτεσαι να αρχίσεις να φλερτάρεις ξανά, να αμφιβάλεις για τον εαυτό σου και να θεωρείς πως έχεις χάσει τη φόρμα σου. Νιώθεις κάπως σκουριασμένος και σου φαίνεται δύσκολο να ξεκινήσεις και πάλι. Δεν χρειάζεται να είναι έτσι όμως! Και στο εξηγούν αναλυτικά οι coach μας.

____________________________________________
Τι είναι το Two Coaches and a drink

Το Two Coaches and a drink είναι η πιο ποιοτική Αντρική εκπομπή στην Ελλάδα!

Σε αυτήν οι coach μας συζητούν μαζί σου όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν το σύγχρονο άνδρα, όπως επικοινωνία, αυτοβελτίωση, σχέσεις, φλερτ, ψυχολογία, με τον ποιοτικό λόγο του Men’s Bible.

Κάθε εβδομάδα, ο Βασίλης (Επικοινωνιολόγος και Coach) και ο Δήμος (Coach) σου κάνουν παρέα αναλύοντας θέματα που θέτουν οι φίλοι του Men’s Bible.

Μπορείς να μας ακούσεις σε Podcast στο Spotify και στο YouTube. Καλωσόρισες στην παρέα!

Αν σου άρεσε το podcast, μοιράσου το με κάποιον φίλο σου που πιστεύεις ότι θα βοηθήσει. Για να κρατήσεις επαφή, κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ: https://bit.ly/2KJrutn

Instagram

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!