Πως ο τρόπος που μεγάλωσες επηρεάζει τις σχέσεις που κάνεις - Two Coaches and a drink 59 - Men's Bible

Πως ο τρόπος που μεγάλωσες επηρεάζει τις σχέσεις που κάνεις – Two Coaches and a drink 59

 

Σκέψου κάποιο περιστατικό που μια κοπέλα είπε ή έκανε κάτι που σε ενόχλησε πολύ, που ένιωσες μέσα σου ένα μικρό «τσίμπημα», το οποίο σε οδήγησε σε θυμό, λύπη, φόβο ή ανασφάλεια. Ίσως έδωσε προσωρινά περισσότερη προσοχή σε κάποιον άλλο και αυτό σε ενόχλησε. Ή ίσως άργησε να σου απαντήσει σε κάποιο μήνυμα και αυτό σε εκνεύρισε. Ή μπορεί να νιώθεις ότι συνέχεια ρωτάει τι κάνεις με σκοπό να σε ελέγξει και αυτό σε κάνει να νιώθεις πάλι σα μικρό παιδί. Τα συναισθήματα που προκαλούνται μέσα σου με τέτοιες μικρο-αφορμές είναι πολύ δυνατά, όπως και η απόκρισή σου σε αυτά. Γιατί συμβαίνει αυτό;

____________________________________________
Τι είναι το Two Coaches and a drink

Το Two Coaches and a drink είναι η πιο ποιοτική Αντρική εκπομπή στην Ελλάδα!

Σε αυτήν οι coach μας συζητούν μαζί σου όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν το σύγχρονο άνδρα, όπως επικοινωνία, αυτοβελτίωση, σχέσεις, φλερτ, ψυχολογία, με τον ποιοτικό λόγο του Men’s Bible.

Κάθε εβδομάδα, ο Βασίλης (Επικοινωνιολόγος και Coach) και ο Δήμος (Coach) σου κάνουν παρέα αναλύοντας θέματα που θέτουν οι φίλοι του Men’s Bible.

Μπορείς να μας ακούσεις σε Podcast στο Spotify και στο YouTube. Καλωσόρισες στην παρέα!

Αν σου άρεσε το podcast, μοιράσου το με κάποιον φίλο σου που πιστεύεις ότι θα βοηθήσει. Για να κρατήσεις επαφή, κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ: https://bit.ly/2KJrutn

Θες να μας γνωρίσεις από κοντά; Έλα σε επαφή με τους Coach μας!

Instagram

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!