3 τρόποι να γίνεις πιο Αγαπητός σε όλους - Men's Bible

3 τρόποι να γίνεις πιο Αγαπητός σε όλους

3 τρόποι να γίνεις πιο Αγαπητός σε όλους

Είναι λογικό κάθε φορά που μιλάς με κάποιον να θες να είσαι αγαπητός. Αποτελεί ανθρώπινη και κοινωνική ανάγκη.

Το αν θα σε συμπαθήσουν οι άλλοι όμως δεν εξαρτάται μόνο από αυτούς, ούτε χρειάζεται να το αφήνεις στην τύχη. Υπάρχουν τρόποι να τους κάνεις να σε συμπαθήσουν και να είσαι πιο αγαπητός σε αυτούς.

Κάθε φορά λοιπόν που μιλάς με κάποιον, έχε κατά νου τις ακόλουθες τρεις παραμέτρους και τσέκαρε κατά πόσον τις επιδεικνύεις.

Αυτές οι αρχές δημιουργούν έλξη και ενδιαφέρον στους άλλους, δύο πράγματα που είναι σημαντικά αν θέλεις να αφήνεις καλή εντύπωση, να είσαι αγαπητός και να δημιουργείς σχέσεις. Οπότε ας ξεκινήσουμε:

#1 Να είσαι Χαλαρός

Αυτό όχι μόνο βελτιώνει την ποιότητα της επικοινωνίας σου, αλλά βοηθάει και αυτόν που έχεις απέναντί σου να χαλαρώσει.

Το χαλαρό άτομο είναι πιο ελκυστικό και δείχνει στους άλλους ότι είναι άνετο με τον εαυτό του.

Αν παρασκέφτεσαι και αναλύεις υπερ το δέον την επόμενη κίνησή σου και ατάκα σου δείχνεις ανασφαλής (και περίεργος). Για αυτό χαλάρωσε και επίτρεψε στον εαυτό σου να είναι παρών στην αλληλεπίδραση και δώσε στους κοντινούς σου το δώρο της απόλυτης προσοχής σου.

Μερικοί εύκολοι τρόποι να είσαι πιο χαλαρός:

  • Διαλογισμός
  • Καλός ύπνος
  • Καθημερινή αθλητική άσκηση
  • Καταγραφή σκέψεων

Πέρα από αυτά πολύ μεγάλο ρόλο παίζει ο τρόπος σκέψης σου. Για να είσαι χαλαρός στην πράξη χρειάζεται να μην δίνεις τόση μεγάλη έμφαση στην απόδοσή σου και να μην βλέπεις όλη την αλληλεπίδραση και την επικοινωνία ως κάποιο «διαγώνισμα» στο οποίο θα πρέπει να πας καλά. Αντίθετα, απόλαυσε την επικοινωνία, μείνε στη στιγμή και μην σκέφτεσαι συνέχεια το επόμενο βήμα. Πως να γίνεις χαρισματικός με τις γυναίκες αγαπητός

#2 Να είσαι Θετικός και Αισιόδοξος

Η αισιοδοξία είναι μεταδοτική. Σε όλους μας αρέσει ένα αυθεντικό χαμόγελο, μια θετική αύρα, το πάθος σε κάθε λέξη που λες. Έτσι γίνεσαι άμεσα πιο αγαπητός σε όλους.

Κι αν συναντιέσαι με κάποιον για πρώτη φορά, ποτέ μην λες κάτι αρνητικό για τον εαυτό σου. Μην μοιράζεσαι τις ανασφάλειές σου με όλους αλλά να είσαι θετικός.

Δείχνει δύναμη στο άλλο πρόσωπο και είναι σημαντική.

Το γεγονός είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι περιστοιχίζονται από την αρνητικότητα και πάντα τους αρέσει η ευκαιρία να έχουν κοντά τους κάποιον που μπορεί να δει το θετικό σε κάθε τι.

Ο τρόπος να γίνεις πιο αισιόδοξος είναι απλός: Χρειάζεται να πιστεύεις ότι ο κόσμος και η ζωή είναι ένα δώρο και ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εκεί έξω που σε περιμένουν να τις ζήσεις.

Ένας μαθητής μου που το συζητούσα πρόσφατα μου έλεγε ότι κρατάει «ημερολόγιο ευγνωμοσύνης» τον οποίο τον βοήθησε να γίνει πιο ευγνώμων και χαρούμενος με όσα ζει.

Κάθε βράδυ προτού πέσει για ύπνο σημειώνει όλα τα πράγματα που έκανε μέσα στην ημέρα και για τα οποία νιώθει όμορφα. Μια ενδεικτική του λίστα πάει κάπως έτσι:

  • Ευγνώμων για τον σημερινό ήλιο
  • Ευγνώμων για τον απογευματινό καφέ
  • Ευγνώμων για την κοπέλα μου που με στηρίζει πάντα
  • Ευγνώμων που έχω τόσους φίλους κοκ

Να θυμάσαι ότι κανείς δεν θέλει να κάνει παρέα με έναν ακόμα γκρινιάρη. Με το να αρχίσεις να αναφέρεις όλα τα στραβά και ανάποδα που σου έτυχαν, μπορεί να νομίζεις ότι κάνει τους άλλους να σε συμπονέσουν, αλλά σίγουρα δεν σε κάνει να γίνεσαι αγαπητός, ο άνθρωπος που οι άλλοι ανυπομονούν να ξαναδούν.

Θες να μάθεις όλα τα μυστικά της επικοινωνίας; Δες εδώ

#3 Να έχεις αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση φέρνει τα …πάντα.

Γιατί αν δεν πιστεύεις ο ίδιος στον εαυτό σου και την αξία σου, κανείς δεν θα πιστέψει.

Η αυτοπεποίθηση δημιουργείται εστιάζοντας στον εαυτό σου και όχι στους άλλους. Εσύ είσαι το κέντρο του κόσμου σου.

Και η προσοχή σου πρέπει να βρίσκεται σε εσένα (ωστόσο όχι με ναρκισσιστικό τρόπο).

Αν δεν σου αρέσει κάτι σε εσένα, άλλαξέ το. Καθώς θα αρχίσεις να αλλάζεις και να βάζεις τη ζωή σου σε σειρά, θα αρχίσεις να έχεις και κάποιες μικρές νίκες, οι οποίες θα σου δίνουν θάρρος για τα επόμενα βήματα και οι οποίες σταδιακά θα βελτιώνουν την αυτοπεποίθησή σου.

Μπορείς να αλλάξεις σχεδόν τα πάντα στη ζωή σου. Οπότε σταμάτα να βρίσκεις δικαιολογίες και θυμήσου: Είσαι δυνατός και μπορείς!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!