Ξέρεις τι θέλεις; Όταν η αλλαγή απαιτεί Αυτογνωσία - Men's Bible

Ξέρεις τι θέλεις; Όταν η αλλαγή απαιτεί Αυτογνωσία

Ξέρεις τι θέλεις; Όταν η αλλαγή απαιτεί Αυτογνωσία,

Ξέρω καλά ότι μπαίνεις στο site μας και μας διαβάζεις, γιατί θέλεις να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή.

Ίσως να χώρισες πρόσφατα και να θες να ξαναμπείς στο παιχνίδι του φλερτ. Ίσως να μην έχεις πολλές εμπειρίες, να είσαι κοινωνικά αγχώδης και να μην ξέρεις πως να βελτιώσεις τις επαφές σου με το άλλο φύλο.

Ίσως πάλι να έχεις αρκετές εμπειρίες και επιτυχίες, αλλά να νιώθεις πως κάτι λείπει και πως χρειάζεσαι βελτίωση με τις γυναίκες που πραγματικά σου αρέσουν.

Θέλεις λοιπόν να βελτιωθείς στο φλερτ. Το ερώτημα όμως είναι: γιατί το θέλεις;

Ξέρω ότι ίσως σου φαίνεται παράλογη ερώτηση, αλλά αν θες πραγματικά να γίνεις η καλύτερη εκδοχή σου, πρέπει πρώτα να την απαντήσεις.

Γιατί…

Κάποιες φορές αυτό που λες ότι θέλεις, δεν είναι όντως αυτό που θέλεις

Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα πως τις περισσότερες φορές αυτό που λέμε ότι θέλουμε, δεν είναι πραγματικά αυτό που θέλουμε. Ναι, θες να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες, αλλά το γιατί θες να γίνεις καλύτερος, έχει μεγάλη σημασία και πρέπει να το ανακαλύψεις.

Η βελτίωση στο φλερτ είναι ουσιαστικά ένας ενδιάμεσος στόχος, ένας στόχος που θα σε βοηθήσει να φτάσεις σε κάποιον άλλο, βαθύτερο και σημαντικότερο.

Και αν δεν συνειδητοποιήσεις αυτόν τον απώτερο σκοπό για τον οποίο θέλεις να κάνεις το φλερτ σου καλύτερο, θα κάνεις λάθη. Θα αφιερώσεις χρόνο, κόπο και προσπάθεια στο να φτάσεις ένα πρότυπο που στην πραγματικότητα δε θέλεις να είσαι ή θα διεκδικήσεις γυναίκες που στην πραγματικότητα δε σου αρέσουν πραγματικά και που δε σε κάνουν ευτυχισμένο.

Μπορεί να νομίζεις για παράδειγμα ότι θέλεις να ρίξεις την σέξι σερβιτόρα στο αγαπημένο σου μπαρ (με την οποία δεν είστε καθόλου συμβατοί), αλλά στην πραγματικότητα να θες να έχεις την αναγνώριση των φίλων σου.

Μπορεί να επιθυμείς να γίνεις μάστερ της δημιουργίας έλξης, αλλά αυτό που θες πραγματικά να είναι να νιώθεις ασφάλεια μέσα στη σχέση σου, και να μην αισθάνεσαι πως η κοπέλα σου μπορεί ξαφνικά να φύγει χωρίς εσύ να καταλαβαίνεις το γιατί.

Μπορεί πάλι να λες ότι θες να βρεις μια σύντροφο να κάνεις οικογένεια γιατί αυτό έμαθες πως είναι ο ευγενής και «σωστός» στόχος, αλλά στην πραγματικότητα να θες να αποκτήσεις περισσότερες εμπειρίες, γιατί πολύ απλά δεν είχες αρκετές ως τώρα.

Tι ψάχνεις ακριβώς λοιπόν; Θες μια σύντροφο για σοβαρή σχέση; Θες να κάνεις αρκετό σεξ; Θες μια κοπέλα που να σε προσέχει και να σε εκτιμάει;

Πρέπει να ξέρεις το γιατί

Για να πετύχεις την αλλαγή, πρέπει πρώτα να ξέρεις γιατί την επιθυμείς. Χρειάζεται πρώτα να καταλάβεις τον εαυτό σου και το εσωτερικό κίνητρο που σε ωθεί να παλέψεις για να κυνηγήσεις.

Αν δεν το κάνεις, θα αναλώσεις την ενέργεια σου και τον χρόνο σου, προσπαθώντας να έλξεις τους λάθος ανθρώπους, με το λάθος τρόπο, για τους λάθος λόγους. Και μπορεί κάτι τέτοιο να σου προσφέρει μια πρόσκαιρη χαρά, αλλά δεν πρόκειται να σε κάνει χαρούμενο μακροπρόθεσμα.

Όταν μιλάμε για βελτίωση στο φλερτ, η μοναδική μονάδα επιτυχίας, είναι η προσωπική μας ευτυχία. Δεν κυνηγάμε τα ιδανικά των άλλων, ούτε προσπαθούμε να μπούμε σε κάποιο πρότυπο-καλούπι.

Αν δεν έχεις ψάξει μέσα σου και δεν έχεις βρει το τί πραγματικά θέλεις από τις γυναίκες και το γιατί θέλεις να βελτιωθείς στο φλερτ, τότε εύκολα μπορεί να βγεις από την πορεία σου και να μπεις σε ένα μονοπάτι που οδηγεί αλλού και όχι εκεί που θα ήθελες να πας.Ξέρεις τι θέλεις; Όταν η αλλαγή απαιτεί Αυτογνωσία

Αναρωτήσου λοιπόν τι ακριβώς θες να πετύχεις βελτιώνοντας τον εαυτό σου στο φλερτ, πως θα μοιάζει για εσένα η επιτυχία και κυρίως τι είναι αυτό που θα σε κάνει πραγματικά χαρούμενο.

Έχε υπ’ όψιν ότι δεν υπάρχουν καλές και κακές απαντήσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι πρωτίστως τίμιος και ειλικρινής με τον εαυτό σου και με τις κοπέλες που γνωρίζεις. Έτσι θα φτάσεις πραγματικά στο στόχο σου.

Και φυσικά μη φοβάσαι να επανεξετάσεις τις επιθυμίες και τους στόχους σου με το πέρασμα του χρόνου. Αυτό που έχεις ανάγκη όταν ξεκινάς να αποκτάς περισσότερες εμπειρίες, δεν είναι το ίδιο με όταν έχεις αποκτήσει αρκετές ερωτικές εμπειρίες.

Οι εμπειρίες και τα βιώματα που αποκτάς σε αλλάζουν και μαζί με εσένα αλλάζουν, οι προτεραιότητες σου, οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου.

Ότι κι αν είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις με την προσωπική σου αυτοβελτίωση, αυτό που εγώ θέλω να θυμάσαι είναι πως η επιτυχία στο φλερτ δε μετριέται, ούτε εξαρτάται από το πόσες έχεις ρίξει. Εξαρτάται μονάχα από το αν είσαι ικανοποιημένος και ευτυχισμένος.

Και αν αυτό που θέλεις είναι να γίνεις η καλύτερη εκδοχή σου, τότε δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!