3+1 λόγοι που η εξέλιξη σου με τις γυναίκες είναι πολύ αργή (και δεν είναι αυτό που νομίζεις) - Men's Bible

3+1 λόγοι που η εξέλιξη σου με τις γυναίκες είναι πολύ αργή (και δεν είναι αυτό που νομίζεις)

Οι 3+1 λόγοι που η εξέλιξη σου με τις γυναίκες είναι πολύ αργή (και δεν είναι αυτό που νομίζεις)

Ξεκίνησες δυναμικά το νέο τρόπο ζωής σου, αυτόν που θα σε κάνει επιτυχημένο απέναντι στις γυναίκες και την κοινωνία, αλλά κάπου έχεις κολλήσει και δεν έχεις πια εξέλιξη. Δε βλέπεις πια πρόοδο και η απογοήτευση έχει κυριαρχήσει μέσα στο κεφάλι σου.

Διάβασε αυτό το άρθρο μέχρι τέλους και θα καταλάβεις τί σου συμβαίνει και γιατί δεν είναι αυτό που νομίζεις!

ΛΟΓΟΣ Νο1: Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος

Πολλές φορές είμαστε τόσο κλεισμένοι στο μικρόκοσμο των διαδικασιών, που χάνουμε την ουσία. Οι λεπτομέρειες κυριαρχούν στο μυαλό μας, σα να πρόκειται για το χρυσάφι που θα μας κάνει πλούσιους, μέσα σε ένα λεπτό αφότου το ανακαλύψουμε.

Ναι, είναι σημαντικές και πολλές φορές κάνουν τη διαφορά, αλλά πιο σημαντικό είναι να οραματιζόμαστε από πού ξεκινήσαμε και πού θέλουμε να φτάσουμε σε αυτό το ταξίδι. Εκεί κρύβεται η ουσία.

Μη ξεχνάς λοιπόν, πως μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις και εδώ κυριαρχεί το συναίσθημα, οπότε βάλε λίγο στη μπάντα τις διαδικασίες που θες να ακολουθήσεις για να «ρίξεις» το κορίτσι και πρόσφερε απλόχερα τα συναισθήματα σου.

Είναι αυτό ακριβώς που λέμε, να είσαι παρών σε κάθε σου αλληλεπίδραση. Όσο πιο πολύ σκέπτεσαι, τόσο πιο πολύ απουσιάζεις απ’ το συναισθηματικό κόσμο, που η γυναίκα εκτιμά περισσότερο απ’ όλα. 3 δικαιολογίες που σε κρατάνε Στάσιμο

ΛΟΓΟΣ Νο2: Δεν έχεις καινούριες εικόνες

Αν ο μόνος άνθρωπος που κάνεις παρέα, δεν τολμά καν να μιλήσει σε μία άγνωστη γυναίκα, ή αν ο κολλητός σου, που βγαίνετε συνέχεια μαζί για να γνωρίσετε γυναίκες, είναι τίγκα στον αρνητισμό και στο μίσος γι’ αυτές, επειδή δεν του κάθονται, ή αν απλά κάνεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, βγαίνεις στα ίδια μέρη και στις ίδιες πλατείες, χωρίς να έχεις κανένα αποτέλεσμα, τότε σίγουρα πρέπει να εμπλουτίσεις τις εικόνες σου.

Ξεκίνα να κυκλοφορείς σε καινούρια μέρη, ταξίδεψε και συναναστρέψου με ανθρώπους, οι οποίοι είναι καλύτεροι από εσένα. Αυτό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πόσο απλό είναι να πετύχεις στις ανθρώπινες σχέσεις, όταν έχεις τα σωστά παραδείγματα.

Εδώ θα αναγνωρίσω το γεγονός πως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να πιάσεις φιλίες με άτομα που τα πάνε καλά με τις γυναίκες, ειδικά εάν είσαι εντελώς αρχάριος, αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί ποτέ δικαιολογία για να μην αναλάβεις δράση.

Όταν ξεκινούσα τα πρώτα μου βήματα, έβγαινα έξω μόνος μου τους 4 πρώτους μήνες, γιατί κανείς απ’ τους φίλους μου δεν ήταν διατεθειμένος να «γελοιοποιείται» μαζί μου. Στην πορεία όμως, έκανα τις καλύτερες και πιο εποικοδομητικές φιλίες της ζωής μου, μέσα απ’ τις οποίες βίωσα μία ανώτερη πραγματικότητα.

Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα γνωρίζουμε τους μαθητές μας μεταξύ τους,  ώστε να σχηματίζονται φιλίες και παρέες με ανθρώπους που έχουν κοινά οράματα και δίψα για βελτίωση.

ΛΟΓΟΣ Νο3: Ο μοναδικός σου στόχος είναι οι γυναίκες

Όταν έχεις ως μοναδικό στόχο της ζωής σου την κατάκτηση της γυναίκας, αυτό που βγάζεις προς τα έξω είναι ένας απελπισμένος και στερημένος εαυτός, ο οποίος μεταφέρει αρνητισμό.

Ο αρνητισμός αυτός, μέσα από μια πορεία γεμάτη απορρίψεις και αδικίες, σίγουρα θα πολλαπλασιαστεί και θα επηρεάσει την αυτοπεποίθηση σου, τουλάχιστον στο ξεκίνημα, κάνοντας την επιτυχία να φαντάζει ιδιαίτερα μακρινή.

Δώσε λοιπόν νόημα στη ζωή σου, μέσα από άλλες δραστηριότητες που σε γεμίζουν και φρόντισε να μεταδίδεις σε κάθε σου αλληλεπίδραση, το γεγονός πως η ζωή σου είναι ήδη φανταστική.

Δούλεψε πάνω σε αυτά που σε παθιάζουν και σε αυτά που έχεις ταλέντο και θα καταλάβεις πως οι γυναίκες, είναι το κερασάκι στην τούρτα και όχι η τούρτα.

ΛΟΓΟΣ Νο4: Αυτό που δε φαντάζεσαι

Διάβασες όλα τα παραπάνω και λες από μέσα σου, «μα εγώ είμαι συναισθηματικά ενεργός, έχω απίθανους φίλους, ταξιδεύω, έχω απίστευτη ζωή κι όμως με τις γυναίκες, δεν πετυχαίνω».

Μάθε λοιπόν πως η ανάπτυξη κάθε καινούριας δεξιότητας, συμπεριλαμβανομένου και του φλερτ, είναι μια διαδικασία, η οποία στην αρχή έχει ραγδαία εξέλιξη, προκαλώντας σου έναν κατακλυσμό ενθουσιασμού.

Στην πορεία όμως, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, φθάνεις στο σημείο που θα γίνει το πραγματικό ξεκαθάρισμα και η εξέλιξη θα γίνει πάρα πολύ αργή, γιατί πολύ απλά μπαίνεις σε μία μάχη, με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Έναν εαυτό, που τόσα χρόνια ζούσε μέσα σε απατηλά δεδομένα, που τον απομάκρυναν από την πραγματικότητα των ανθρώπινων σχέσεων.

Αν λοιπόν αισθάνεσαι κι εσύ έτσι, ο λόγος είναι γιατί βρίσκεσαι σε ένα σημείο καμπής, το οποίο προοιωνίζει την επιτυχία. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να μην τα παρατήσεις. Θα κλείσω λοιπόν με τη φράση: «Όταν αισθάνεσαι πως θες να τα παρατήσεις, είναι η στιγμή που πρέπει να συνεχίσεις».

Και αν θες βοήθεια ή στήριξη, σε περιμένουμε από το γραφείο μας για να συζητήσουμε.

Σχετικά Άρθρα

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Men's Bible αποτελεί τη νο1 Ακαδημία για Άνδρες στην Ελλάδα. Με τα Εκπαιδευτικά μας Προγράμματα σε βοηθάμε να γίνεις ολοκληρωμένος Άνδρας με επιλογές στη ζωή σου και να βελτιωθείς στο Φλερτ, τα Ραντεβού, τις Σχέσεις, τις Κοινωνικές Δεξιότητες. 

Για τον Συγγραφεα

    Alexandros

    Ο Αλέξανδρος, άνθρωπος της δράσης και της περιπέτειας, φέρνει πάντα εις πέρας κάθε αποστολή και μία απ αυτές ήταν να γίνει καλός με τις γυναίκες. Στόχος του είναι η απλούστευση της διαδικασίας του φλερτ αλλά και της κοινωνικότητας, μέσα από την αυθεντική έκφραση των συναισθημάτων που η κοινωνία μας έχει αναγκάσει να καταπιέσουμε.


    Βελτίωσε τα αποτελέσματα σου στο Φλερτ!

    Γίνε άμεσα καλύτερος με τις γυναίκες.
    x