4 εύκολοι τρόποι για να βελτιώσεις την Σεξουαλική Ζωή σου - Men's Bible

4 εύκολοι τρόποι για να βελτιώσεις την Σεξουαλική Ζωή σου

4 εύκολοι τρόποι για να βελτιώσεις την Σεξουαλική Ζωή σου

Είτε είσαι 20, είτε 30, είτε παραπάνω, η σεξουαλική ζωή σου είναι σημαντική και απαραίτητη. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άντρα που να μην κάνει ότι μπορεί για να έχει μία καλή, υγιή, σεξουαλική ζωή.

Ωστόσο, πολλές φορές διαπιστώνω ότι κάποιοι καταλήγουν να ταλαιπωρούνται και να δυσκολεύονται να αποδώσουν ενώ θα μπορούσαν να βελτιώσουν την απόδοσή τους με μερικά εύκολα κόλπα αλλά και με μερικά πιο δύσκολα (αλλά όχι ακατόρθωτα).

Λέγοντας σεξουαλική ζωή, δεν εννοούμε μόνο το σεξ αλλά και οτιδήποτε περιστρέφεται γύρω από αυτό. Δεν είναι λίγες οι φορές που ζευγάρια καταλήγουν στον χωρισμό γιατί δεν έχουν υγιή σεξουαλική ζωή και δεν κάνουν κάτι για να την βελτιώσουν.Τι μας είπαν λάθος για το Σεξ, 5 εύκολοι τρόποι για να βελτιώσεις την Σεξουαλική Ζωή σου

Βελτίωσε τη σεξουαλική ζωή σου βελτιώνοντας τη Σωματική σου υγεία

Πρώτη στη λίστα πρέπει να είναι η σωματική σου υγεία. Ένας από τους κυριότερους λόγους που μερικές φορές δυσκολευόμαστε να αποδώσουμε ερωτικά, είναι το γεγονός ότι δεν έχουμε καλή σωματική κατάσταση. Λίγο η καθιστική ζωή, λίγο οι πίτσες και τα σουβλάκια, βάλε και τις μπύρες και έχεις στήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να λαχανιάσεις στα πρώτα πέντε λεπτά της σεξουαλικής επαφής.

Καλό είναι λοιπόν, να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου. Δεν χρειάζεται να ξεσκιστείς στο γυμναστήριο αν δεν θες, αλλά μπορείς να αρχίσεις το περπάτημα ή λίγες ήπιες ασκήσεις στην άνεση του σαλονιού σου. Οτιδήποτε θα σε κάνει να λαχανιάσεις και να ιδρώσεις λιγάκι.

Βελτίωσε τη σεξουαλική ζωή σου βελτιώνοντας τη Διατροφή σου

Αυτό πάει μαζί με το προηγούμενο. Δεν έχει νόημα να κάνεις άσκηση και ταυτόχρονα να θες 3 πιτόγυρα, πατάτες και μία πίτσα για να χορτάσεις. Ακόμα κι αν δεν κάνεις άσκηση, αν θες να μειώσεις το λίπος που σε φρενάρει, καλό θα είναι να περιορίσεις τα παραπάνω. Σαν επισήμανση να σου πω ότι, είναι λογικό να μην μπορείς να αποδόσεις στο σεξ όταν έχεις φάει για δύο άτομα μισή ώρα πριν.

Θες να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή; Δες εδώ

Βάλε Προκαταρκτικά

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να βαριέσαι ή να μην έχεις διάθεση να περιμένεις μισή ώρα (ή και παραπάνω) αλλά για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, οι γυναίκες λειτουργούν διαφορετικά στο σεξ.

Χρειάζονται άλλους χρόνους και μεταξύ μας, όταν είσαι σε σχέση αρκετό καιρό, χρειάζεσαι κάτι για βοηθήσεις την κατάσταση. Είναι σημαντικό να αισθάνεσαι έλξη για την σύντροφο σου και εξίσου σημαντικό να μπορείς να δημιουργήσεις έλξη και για εκείνη. Αν διαπιστώνεις ότι βαριέσαι να τα κάνεις, τότε ίσως κάτι να μην πηγαίνει καλά στην σχέση σου και να πρέπει να το δεις.

Βάλε χαλαρή μουσική, κάνε λίγο μασάζ στην κοπέλα σου, ρύθμισε τον φωτισμό ή ακόμα καλύτερα, άναψε κεριά.  Επένδυσε λίγο χρόνο σε εκείνη και να είσαι σίγουρος ότι θα στο ανταποδώσει.

Παίξτε Σεξουαλικά παιχνίδια

Παραμένοντας στην ίδια κατηγορία, μπορείς να περάσεις την σεξουαλική ζωή σου σε άλλο επίπεδο, κάνοντας την πιο πικάντικη με μερικούς απλούς τρόπους. Μίλησε με την κοπέλα σου και βρείτε τι θα σας εξίταρε στο σεξ. Η ρουτίνα και η βαρεμάρα της κρεβατοκάμαρας μπορεί να σκοτώσει την ερωτική επαφή και κατ’ επέκταση και την σχέση.

Ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε βοηθήματα. Κάντε μία βόλτα σε ένα από τα άπειρα, διακριτικά, sex shops που υπάρχουν στην πόλη και βρείτε κάτι που θα σας άρεσε να δοκιμάσετε.

Επίσης παίξτε ρόλους. Το role playing όπως λέγεται, μπορεί να κάνει την ερωτική σας επαφή πολύ καλύτερη και σίγουρα διαφορετική.

Αλλάξτε περιβάλλον. Το να βλέπεις τον ίδιο τοίχο, στην ίδια κρεβατοκάμαρα μπορεί να γίνει πολύ βαρετό. Αν έχεις φτάσει στο σημείο που μετράς τις τρύπες του τοίχου, τότε ήρθε η ώρα για αλλαγή. Κλείστε ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο ή βγείτε στο δάσος, αν σας κάνει κέφι. Τον τελευταίο καιρό, είναι της μόδας τα δωμάτια τύπου Aibnb. Είναι μία ενδιαφέρουσα αλλαγή, χωρίς να έχουν τον άψυχο τόνο που έχει το ξενοδοχείο.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!