3 Κανόνες που θα κάνουν πιο εύκολη την ερωτική σου ζωή - Men's Bible

3 Κανόνες που θα κάνουν πιο εύκολη την ερωτική σου ζωή

3 Κανόνες που θα κάνουν πιο εύκολη την ερωτική σου ζωή

Όσα χρόνια και αν ασχολούμαι με το dating coaching, ακόμη με εκπλήσσει το πόσο φτωχά οι άνδρες επιλέγουμε κάποιες φορές την ερωτική μας σύντροφο.

Το μυαλό είναι περίεργο όργανο που υποπίπτει σε γνωστικές παγίδες και σφάλματα λογικής.

Είναι πολύ εύκολο να παρεκτραπείς από την πορεία σου απλά για να φουσκώσεις λίγο το εγώ σου ή να πάρεις την επιβεβαίωση που δεν είχες στην εφηβεία σου. Είναι εύκολο να μάθεις να βγαίνεις με κοπέλες που δε σου αρέσουν και να δώσεις τόση έμφαση στο φλερτ που οι άλλες πλευρές της ζωής σου να μένουν μετέωρες και ατημέλητες.

Πρόκειται για ένα σενάριο που το γνωρίζω καλά και το βλέπω πολύ συχνά.

Για αυτό το λόγο σου έχω τρεις βασικούς κανόνες που θα σε βοηθήσουν να βάλεις την ερωτική σου ζωή σε μια σειρά, να επιλέγεις τα ραντεβού σου με σύνεση και να έχεις κοπέλες στη ζωή σου που πραγματικά απολαμβάνεις την παρέα τους.3 Κανόνες που θα κάνουν πιο εύκολη την ερωτική σου ζωή

Κανόνας πρώτος: Ρώτα τον εαυτό σου πως σε κάνει η κοπέλα να νιώθεις

Όταν ένας άνδρας με ρωτάει για το φλερτ από πλευράς στρατηγικής και τεχνικών, το κεντρικό θέμα είναι πάντα ο εαυτός του. Τι θα της πει, τι στρατηγική θα ακολουθήσει, πως να «παίξει» και πως να την «κερδίσει».

Ναι, είναι ανδρική ευθύνη να προχωράμε τα πράγματα μπροστά. Είναι ανδρική ευθύνη να την προσεγγίσουμε, να ανοίξουμε την κουβέντα και να πυροδοτήσουμε το ενδιαφέρον.

Ωστόσο είναι και χρέος στον εαυτό μας να ζυγίσουμε την κατάσταση και να εκτιμήσουμε αν η κοπέλα στην οποία αφιερώνουμε τον χρόνο μας, ταιριάζει με τις ανάγκες μας και τις αξίες μας.

Πρόκειται για αυτοσεβασμό.

Τι σημαίνει με λίγα λόγια αυτό;

Σημαίνει πως όταν βγαίνεις κάποιο ραντεβού δεν έχεις στο νου σου να εντυπωσιάσεις την κοπέλα. Έχεις τον νου σου στην κοπέλα ώστε να καταλάβεις αν εκείνη σου κάνει. Αν μπορεί να συνδεθεί μαζί σου συναισθηματικά. Αν μπορεί να κάνει μια όμορφη και φυσιολογική κουβέντα χωρίς να εστιάζει όλη την ώρα στον εαυτό της. Αν γελάει με τα αστεία σου και αν έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα τα οποία θες από μια γυναίκα.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν κάποιου είδους τεχνική, αλλά μια νοοτροπία. Μια νοοτροπία η οποία ελαφραίνει την όποια πίεση νιώθει ο άνδρας στο φλερτ και στα ραντεβού του. Γιατί πολύ απλά ο στόχος σου δεν είναι πλέον να την εντυπωσιάσεις, αλλά να αναζητήσεις κοινά σημεία.

Θέσε λοιπόν κάποια στάνταρ για τα ραντεβού σου αλλά και γενικά για το ποιες γυναίκες φλερτάρεις. Γιατί στην τελική ο στόχος δεν είναι να βγεις με όλες, αλλά να βγεις με εκείνες οι οποίες δείχνουν ότι σε εκτιμούν, σε κάνουν να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και που απολαμβάνεις τον χρόνο σου μαζί τους.

Θες να μάθεις πως να βάλεις την ερωτική σου ζωή σε σειρά; Δες εδώ

Κάνονας δεύτερος: Αν δεν σε ελκύει σεξουαλικά τότε μην το κάνεις μαζί της.

Δεν είναι λίγοι οι άνδρες που έχουν εμμονή με το πόσες έχουν ρίξει στο κρεβάτι. Όμως αυτοί οι αριθμοί έχουν άραγε πραγματικά σημασία;

 

Ποιος είναι στα αλήθεια πιο άνδρας ή πιο άλφα αρσενικό και ποίος είναι πιο καλός «παίκτης».

Εκείνος που έκανε σεξ με είκοσι κοπέλες που δεν τις έβρισκε ελκυστικές ή εκείνος που είναι σε μια όμορφη σχέση με την κοπέλα που του αρέσει και που περνάει καλά μαζί της; Ποιος έχει καλύτερη ερωτική ζωή;

Η ερωτική έλξη, αυτό το αίσθημα όρεξης μέσα σου που σε κάνει να θες να κάνεις σεξ με μια κοπέλα είναι στην ουσία το πρώτο στάδιο της διαδικασίας που οδηγεί στον έρωτα και την αγάπη. Πρόκειται για την ασυνείδητη και ενστικτώδη απόφαση που λαμβάνεις αυτόματα πως θες ερωτικά ή όχι μια κοπέλα.

Αν όμως δε νιώθεις αυτή την ερωτική επιθυμία, αν δεν βγαίνει από μέσα σου ο πόθος να θες να κάνεις σεξ μια κοπέλα, αλλά αντίθετα δεν σου αρέσει τότε γιατί να την κυνηγήσεις;

Αυτή η διάθεση να αυξήσεις τα νούμερα σου και να κάνεις σεξ με οποιαδήποτε κοπέλα δείχνει διαθέσιμη, βγαίνει προς τα έξω. Και αυτό που προβάλει είναι μιας μορφής απελπισία και μια έλλειψη αυτοσεβασμού και προσωπικών αξιών.

Κανόνας τρίτος: Αποφάσισε τι είδους σχέση θες με μια κοπέλα

Όταν προσεγγίζεις το φλερτ και τις ερωτικές σχέσεις με αυθεντικότητα και ειλικρίνεια, θες να εκφράσεις τις προθέσεις σου στην κοπέλα όσο πιο σύντομα γίνεται. Κόβεις τα παιχνίδια εξουσίας και εκφράζοντας τις επιθυμίες σου, ορίζεις ξεκάθαρα όρια για την σχέση μεταξύ σας.

Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως αν αναζητάς κάτι χαλαρό θα πας μπροστά στην κοπέλα και θα της πεις «Απλά θέλω να κάνουμε σεξ» γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν πας πουθενά. Μια τέτοια δήλωση είναι κοινωνικά «χαζή» και δείχνει έλλειψη κοινωνικής νοημοσύνης.

Αυτό που λέω, είναι πως αν εκφράσεις τις αξίες σου, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου με έναν ειλικρινή και ευάλωτο τρόπο, οι περισσότερες κοπέλες θα το εκτιμήσουν.

Είναι πραγματικά μεγάλο το ποσοστό των ανδρών που θα πουν ψέμματα, θα «εμπλουτίσουν» τις ιστορίες τους και θα διαστρεβλώσουν γεγονότα για να ρίξουν μια κοπέλα στο κρεβάτι.

Δείχνοντας λοιπόν ειλικρίνεια ξεχωρίζεις από τον μέσο άνδρα και θέτεις τα θεμέλια για μια σχέση (οποιαδήποτε είδους ερωτική σχέση) με βάση την αυθεντικότητα.

Αν για παράδειγμα είσαι σε φάση για κάτι χαλαρό, πες της πως δεν ψάχνεις για κάποια σοβαρή σχέση αυτή τη περίοδο. Αν πάλι κοιτάς για κάποια σοβαρή σχέση αλλά δεν πιστεύεις πως ταιριάζετε, πες της πως διαφέρετε αρκετά και πως δεν έχετε πολλά κοινά σημεία.

Θα δεις πως, από τη στιγμή που αφήσεις τον εαυτό σου ευάλωτο, οι σχέσεις που θα αναπτύσσεις θα είναι και πιο ειλικρινής αλλά και πιο ικανοποιητικές.Πως κάνεις μια Φίλη να σε δει Ερωτικά, 3 Κανόνες που θα κάνουν πιο εύκολη την ερωτική σου ζωή

“Τι γίνεται όταν δεν έχω άλλη επιλογή;”

Υπάρχει μια κοινή πεποίθηση σε αρκετούς άνδρες πως οι γυναίκες είναι κάτι το σπάνιο. Πως γενικά καμιά δε θα τους κοιτάξει και έτσι όταν βγαίνουν κάποιο ραντεβού το αντιμετωπίζουν ως τη μοναδική τους ευκαιρία.

Στην πραγματικότητα κοπέλες υπάρχουν πολλές αλλά για να βρεις εκείνες με τις οποίες πραγματικά ταιριάζεις θα πρέπει να ψάξεις.

Αν όμως αισθάνεσαι πως ότι και αν κάνεις δε μπορείς να έλξεις το ερωτικό ενδιαφέρων των γυναικών τότε αυτό σημαίνει πως χρειάζεται ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Να τον βελτιώσεις, να δουλέψεις μαζί του και να τον εξελίξεις.

Χρειάζεται να κάνεις δουλεία και μεγάλο μέρος αυτής της δουλειάς γίνεται από μέσα προς τα έξω.

Γιατί αν δεν μιλάς με τις κοπέλες που σε ελκύουν ερωτικά τότε αποφεύγεις συγκεκριμένα συναισθήματα. Ίσως θες να αποφύγεις τον πόνο της απόρριψης ή τον πόνο της εγκατάλειψης όταν μια γυναίκα σε αποφεύγει.

Αν πάλι βγαίνεις ραντεβού και βλέπεις ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα τους είναι ότι μπορείς να κομπάζεις σε άλλους άνδρες για αυτά τα ραντεβού, τότε θες έντονα την ανδρική επιβεβαίωση.

Η ποιότητα των γυναικών που συναντάς εξαρτάται από τον τρόπο ζωής σου και από το πόσο έχεις επενδύσει στον εαυτό σου. Το πόσες γυναίκες γνωρίζεις εξαρτάται από το κατά πόσο έχεις ξεπεράσει τους φόβους σου και το άγχος σου.

Ο χρόνος σου όμως είναι πολύτιμος. Και είναι πολύτιμος γιατί είναι περιορισμένος. Μην τον ξοδεύεις βγαίνοντας και γνωρίζοντας κοπέλες για τις οποίες δεν νιώθεις κάτι απλά και μόνο για να εντυπωσιάσεις ανθρώπους για τους οποίους δε νοιάζεσαι και τόσο.

Αξιοποίησε τον για να χτίσεις τη ζωή που θες και να γνωρίζεις κοπέλες που πραγματικά γουστάρεις την παρέα τους.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!