4 Λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στο Κρεβάτι - Men's Bible

4 Λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στο Κρεβάτι

4 Λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στο Κρεβάτι

Μεγάλο ποσοστό των γυναικών προσποιείται τον οργασμό στο σεξ. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως μεγάλο ποσοστό των ανδρών κάνει κάποια μεγάλα λάθη στο κρεβάτι και αφήνει τις συντρόφους του ανικανοποίητες. Και πολλές φορές μάλιστα οι άντρες δεν έχουν ιδέα ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ποια είναι αυτά τα λάθη;

Στα εξηγώ παρακάτω.

Λάθος #1: Όχι αρκετά προκαταρκτικά

Βλέπεις τα προκαταρκτικά ως ορεκτικό που μπορεί να παραληφθεί για χάρη του κυρίως πιάτου; Αν ναι, τότε μάλλον βάζεις γκολ στο δικό σου τέρμα. Οι περισσότερες γυναίκες βλέπουν τα προκαταρκτικά ως ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της σεξουαλικής εμπειρίας και θέλουν να λαμβάνουν περισσότερο από τους συντρόφους τους.

Για τον μέσο άντρα από την άλλη, η κυρίως πράξη στο κρεβάτι είναι αυτή που έχει τη δέουσα σημασία. Με άλλα λόγια, κάνει ένα μεγάλο λάθος όταν βουτάει με τα μούτρα, χωρίς πρώτα να επενδύσει χρόνο και ενέργεια στα απαραίτητα προκαταρκτικά.

Θυμήσου, το σεξ δεν είναι μόνο σωματική απόλαυση αλλά κάτι παραπάνω. Είναι οικειότητα, άνεση και σύνδεση με τον άλλο. Μέσω των προκαταρκτικών δημιουργείται και στους δύο μια έκρηξη από την ορμόνη του έρωτα, την οξυτοκίνη. Αυτό σημαίνει πως και οι δύο νιώθετε περισσότερη ασφάλεια μεταξύ σας και πιο συνδεδεμένοι. Δυο στοιχεία απαραίτητα για να γίνει το σεξ από απλά καλό, φανταστικό.4 Λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στο Κρεβάτι

Λάθος #2: Προσπαθείς να κρατηθείς ενώ δε μπορείς

Ως άντρες είμαστε προγραμματισμένοι να φτάνουμε γρηγορότερα σε οργασμό σε σχέση με τις γυναίκες. Εκείνες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ζεσταθούν και να ερεθιστούν κατάλληλα, εμείς όχι και τόσο. Αυτό σημαίνει πως κάποιος μπορεί να βρεθεί λίγο πριν την ολοκλήρωση και να διαπιστώσει πως η σύντροφος του δεν είναι ακόμα έτοιμη.

Τι κάνει λοιπόν εκεί;

Ένα κλασικό λάθος, είναι να προσπαθήσει πάση θυσία να κρατηθεί ενώ βρίσκεται ήδη πέρα από το σημείο χωρίς επιστροφή. Όμως στην προσπάθεια του να σταματήσει το αναπόφευκτο, αγχώνεται και έτσι χάνει την επαφή με την πράξη και την σύνδεση με τη σύντροφο του.

Κάποιοι άντρες κλείνουν τα μάτια τους, άλλοι σφίγγουν το σώμα τους και φαντάζονται εντελώς άσχετα πράγματα προκειμένου να παρατείνουν τη διάρκεια τους.

Ορισμένοι μάλιστα νιώθουν αμηχανία και ντροπή για αυτό και γίνονται απολογητικοί. Άλλοι ανησυχούν υπερβολικά μήπως ξαναγίνει στο μέλλον. Το πρόβλημα με όλα αυτά όμως είναι πως σε οδηγούν να αλλάξεις τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στο κρεβάτι.

Για παράδειγμα, μπορεί να γίνεις περισσότερο νευρικός και αγχώδης πριν το σεξ, προσπαθώντας να σταματήσεις τη σύντροφο σου από το να συνδεθεί συναισθηματικά μαζί σου και να σε ερεθίσει σεξουαλικά. Και όλα αυτά γιατί φοβάσαι μην ολοκληρώσεις υπερβολικά νωρίς.

Όμως αυτού του είδους η συμπεριφορά προκαλεί προβλήματα.

Πρώτα απ’ όλα δε σε βοηθάει να παρατείνεις τον οργασμό και στην ουσία κάνει το πρόβλημα ακόμα χειρότερο.

Θες να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες; Δες εδώ

Δεύτερον, μπορεί να σκέφτεσαι πως η σύντροφος σου δε θα αντιληφθεί και δε θα επηρεαστεί από αυτή τη συμπεριφορά. Ξανασκέψου το. Το σεξ είναι η πιο στενή επαφή που μπορεί να έχουν ένας άντρας και μια γυναίκα. Και αυτό σημαίνει πως το άγχος και η νευρικότητά σου περνάνε άμεσα στη γυναίκα και την κάνουν να νιώθει εξίσου άβολα και αμήχανα.

Με το να προσπαθείς να κρατηθείς όταν πλέον έχεις περάσει το σημείο χωρίς επιστροφή, ειδικά όταν γίνεσαι υπερβολικά απολογητικός για αυτό, κάνεις το σεξ μια αμήχανη, άβολη και σύντομη εμπειρία.

Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν αρκετοί δοκιμασμένοι τρόποι να διαχειριστείς αυτά τα σεξουαλικά θέματα και δε χρειάζεται να καταφεύγεις σε μηχανικές συμπεριφορές ή να φαντάζεσαι πως πίνεις τσάι με τη γιαγιά σου για να μπορέσεις να κρατηθείς περισσότερο.

Λάθος #3: Είσαι προβλέψιμος

Επειδή κάτι λειτούργησε μια φορά, δε σημαίνει πως και εκείνη θα έχει την όρεξη να κάνετε τα ίδια κάθε φορά. Οι αντιδράσεις και οι ερεθισμοί στο γυναικείο σώμα αλλάζουν ανάλογα τη διάθεση και τον ορμονικό κύκλο, οπότε είναι σημαντικό να είσαι δημιουργικός και να δοκιμάζεις κάτι καινούριο κάθε τόσο.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Αν η σύντροφος σου μπορεί πάντα να προβλέψει τι ακριβώς πρόκειται να κάνεις, τότε το σεξ για εκείνη γίνεται μονότονο και αδιάφορο. Για αυτό, μην αφήσεις το σεξ να γίνει μια μηχανική αγγαρεία. Δε μαγειρεύεις φαγητό, ούτε βουρτσίζεις τα δόντια σου.

Αν λοιπόν θες να κάνεις το σεξ περισσότερο συναρπαστικό, μη φοβάσαι να πειραματιστείς με νέες στάσεις, διάφορα προκαταρκτικά και γενικά να είσαι περισσότερο αυθόρμητος σχετικά με το πότε και το που θα κάνετε σεξ.

Τέλος, όταν δοκιμάζετε κάτι καινούριο να θυμάσαι να είσαι σε επαφή με τη σύντροφο σου και να βλέπεις πως αντιδρά. Θες να έχεις μια ιδέα για το τι είναι αυτό που δουλεύει και σας ευχαριστεί και τι όχι.4 Λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στο Κρεβάτι

Λάθος #4: Είσαι υπερβολικά ήσυχος

Κάποιοι άντρες μένουν σιωπηλοί κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν νιώθουν άβολα ή επειδή δεν έχουν αρκετές εμπειρίες και δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν το κατάλληλο λεξιλόγιο για αυτή τη κατάσταση.

Όμως, για μια υγιεινή ερωτική ζωή το να μένεις σιωπηλός είναι λάθος. Και αυτό γιατί η επικοινωνία στο κρεβάτι είναι κλειδί.

Η περισσότερο ποιοτική επικοινωνία στο σεξ, συνεπάγεται περισσότερο ικανοποιητική ερωτική ζωή και φυσικά μια πιο δυνατή σχέση. Το να μιλάς στο σεξ, λοιπόν, όχι μόνο βοηθάει και τους δύο σας να έχετε μια αίσθηση του τι αρέσει στον καθένα, αλλά σας βοηθάει να είστε περισσότερο συγχρονισμένοι συναισθηματικά.

Από την άλλη, το να είσαι μουγκός στο σεξ κάνει τη σύντροφο σου να νιώθει απομακρυσμένη και να υποθέσει πως δεν το απολαμβάνεις ή δεν ενδιαφέρεσαι.

Πώς λοιπόν μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα στο κρεβάτι; Ενώ κάνετε σεξ σιγουρέψου πως δίνεις στη σύντροφο σου feedback, λεκτικά ή μη λεκτικά, σχετικά με το πώς νιώθεις, τι σου αρέσει και αν θες περισσότερο ή λιγότερο κάτι.

Αλλά ακόμα και όταν δεν κάνετε σεξ, μια ειλικρινής κουβέντα σχετικά με τη σεξουαλική σας ζωή μπορεί να γίνει εξαιρετικά βοηθητική. Η επικοινωνία σε βοηθάει να καταλάβεις τι είναι αυτό που απολαμβάνει η σύντροφος σου και πως η εμπειρία μπορεί να γίνει περισσότερο συναρπαστική και ικανοποιητική και για τους δύο.

Συνοψίζοντας, όλοι οι άντρες κάνουν λάθη από καιρό σε καιρό. Αν μη τι άλλο είναι ανθρώπινο. Όμως είναι σημαντικό να αποφύγουν αυτά τα κοινά λάθη στο κρεβάτι, ώστε να εμπλουτίσουν τη δική τους σεξουαλική εμπειρία και φυσικά και της κοπέλας τους.

Για αυτό, λοιπόν, επένδυσε χρόνο στα προκαταρκτικά, δοκιμάστε με την κοπέλα σου νέα πράγματα και επικοινωνήστε ανοιχτά για τη σεξουαλική σας ζωή. Και αν θες να διαρκείς περισσότερο στο σεξ βρες ένα τρόπο που δεν θα σε κάνει να σφίγγεσαι, να αγχώνεσαι και να νιώθεις αμήχανα.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!