Πότε μπορείς να ξεκινήσεις να Φλερτάρεις ξανά μετά από ένα Χωρισμό; - Men's Bible

Πότε μπορείς να ξεκινήσεις να Φλερτάρεις ξανά μετά από ένα Χωρισμό;

Πότε μπορείς να ξεκινήσεις να Φλερτάρεις ξανά μετά από ένα Χωρισμό;

Πότε ξεκινάς να φλερτάρεις ξανά μετά από ένα χωρισμό;

Αρκετοί άντρες που πρόσφατα έχουν χωρίσει με ρωτάνε την παραπάνω ερώτηση. Και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει εύκολη απάντηση. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει μια στάνταρ σωστή απάντηση να σου δώσω.

Αυτό όμως που μπορώ να κάνω είναι να σε βοηθήσω να βρεις την απάντηση εσύ ο ίδιος.

Και αν θες να μαθεις πως να αντιμετπίσεις τον χωρισμό τότε δες και το παρακάτω βίντεο:

#1 Αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου;

Πόσο χρόνο αφιερώνεις στον εαυτό σου; Η δουλειά και η γυμναστική είναι απαραίτητα στοιχεία στη ζωή ενός άντρα. Όμως πόσο χρόνο αφιερώνεις στα πράγματα που πραγματικά απολαμβάνεις στη ζωή;

Μιλάω για χόμπι και για όλα εκείνα με τα οποία παθιάζεσαι. Πράγματα τα οποία θες να κάνεις γιατί απλά σου αρέσουν και τα απολαμβάνεις.

Δώσε το χρόνο στον εαυτό σου να διαβάσει, να αφιερωθεί στον εθελοντισμό, να δει εκείνη τη σειρά. Είναι οκ να δίνεις χρόνο στον εαυτό σου να κάνει όλα εκείνα που απολαμβάνει και είναι κάτι που οπωσδήποτε πρέπει να κάνεις όταν είσαι single.Πότε μπορείς να ξεκινήσεις να Φλερτάρεις ξανά μετά από ένα Χωρισμό;[1]

#2 Θέλεις όντως να ξαναρχίσεις να φλερτάρεις;

Πολλοί φρεσκοχωρισμένοι άντρες προβληματίζονται υπερβολικά σχετικά με το αν «πρέπει» να ξαναρχίσουν να φλερτάρουν και να βγαίνουν ραντεβού, χωρίς ωστόσο να σκεφτούν αν όντως θέλουν.

Εσύ, λοιπόν, τι θες να κάνεις;

Ενδιαφέρεσαι στην παρούσα φάση να γνωρίσεις νέες γυναίκες ή θες απλά να αφιερωθείς στην καριέρα σου, στις προπονήσεις σου και γενικά στον εαυτό σου; Δε χρειάζεται να βιαστείς και να ξαναρχίσεις το φλερτ και τα ραντεβού πριν δεις πως είσαι όντως έτοιμος για κάτι τέτοιο. Πρέπει να το θέλεις πραγματικά αν θες να πετύχεις τους στόχους σου.

#3 Είσαι έτοιμος;

Πέρα από το αν όντως θες να το κάνεις χρειάζεται να αναρωτηθείς και αν είσαι έτοιμος. Πολλοί άντρες αγνοούν αυτή την ερώτηση όταν προσπαθούν να δουν πότε να ξαναρχίσουν τις γνωριμίες και το φλερτ.

Το μεγάλο ερώτημα σχετικά με το αν είσαι έτοιμος, είναι αν προσπαθείς με αυτόν τον τρόπο να απαλύνεις την πικρία σου για το χωρισμό ή προσπαθείς να βρεις μια αντικαταστάτρια. Κανένα από αυτά τα δύο δε θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις. Δε χρειάζονται βιασύνες. Θες να πιέσεις τον εαυτό σου λιγάκι αλλά όχι να προχωρήσεις πριν είσαι συναισθηματικά έτοιμος.

#4 Τελικά πότε να ξαναρχίσω να φλερτάρω;

Όταν έχεις αφιερώσει χρόνο στον εαυτό σου, όταν νιώθεις πως θέλεις να γνωρίσεις γυναίκες και κυρίως όταν έχεις ξεπεράσει την αρνητικότητα του παρελθόντος. Όταν αυτοί οι τρεις παράγοντες είναι μαζί τότε αυτή είναι και η σωστή στιγμή να ξαναρχίσεις το παιχνίδι του φλερτ.

Ξεκίνα να κοινωνικοποιείσαι και να γνωρίζεις ανθρώπους. Δεν έχει σημασία αν μιλάς με γυναίκες ή άντρες. Όποιοι και αν είναι οι κοινωνικοί στόχοι σου μετά από ένα χωρισμό, χρειάζεσαι την εξάσκηση. Κάνε μικρά βήματα μέχρι να βρεις ρυθμούς.

Θες να ξεπεράσεις το χωρισμό και να ξεκινήσεις να φλερτάρεις; Δες εδώ

Πως να αρχίσεις ξανά το φλερτ μετά από ένα χωρισμό

Το ξέρω καλά. Οι χωρισμοί πονάνε. Αν όμως θες να αφήσεις το παρελθόν πίσω για τα καλά, θα χρειαστεί να αρχίσεις να φλερτάρεις γυναίκες και να κάνεις γνωριμίες. Όμως όπως και σε πολλά άλλα πράγματα σε αυτή τη ζωή, υπάρχει ένας σωστός και ένας λάθος τρόπος να το κάνεις αυτό.

Μην ξεκινήσεις τις γνωριμίες αμέσως αλλά μην περιμένεις για πάντα

Όπως είπα και πιο πάνω χρειάζεται πρώτα να είσαι έτοιμος για να αρχίσεις ξανά το φλερτ. Φυσικά είναι πιθανό και κατανοητό να μπεις στον πειρασμό να φλερτάρεις άμεσα μετά το χωρισμό, όμως είναι λάθος για τους λόγους που ανέφερα πριν.

Την ίδια στιγμή όμως δε θες και να περιμένεις για πάντα. Η αλήθεια είναι πως είναι πιθανό να μη νιώσεις ποτέ πραγματικά έτοιμος όσος χρόνος και αν περάσει. Έχεις πάντα ένα λόγο για να μην βγεις, να μη μιλήσεις σε μια κοπέλα, να μη φλερτάρεις. Μέσα σου όμως το ξέρεις πως πρέπει να γίνει.

Για αυτό και θα πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου λίγο. Αφού έχεις αφιερώσει ένα διάστημα για να επενδύσεις στον εαυτό σου, βγες έξω. Στην πραγματικότητα το τελευταίο κομμάτι του παζλ που χρειάζεσαι για να νιώσεις έτοιμος είναι αυτό. Βγες έξω και μίλα με κόσμο.

Ξεκίνα με το να είσαι κοινωνικός και να περνάς καλά

Δε χρειάζεται να πάρεις τα πράγματα σοβαρά από πολύ νωρίς. Μη βγεις έξω με τη λογική να κάνεις γνωριμίες και να φλερτάρεις. Βγες με τη λογική να περάσεις τέλεια, να απολαύσεις τη βόλτα σου για τον εαυτό σου και την παρέα σου και να συναντήσεις νέους ανθρώπους. Από εκεί και πέρα, άσε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους.

Πίστεψε με αν είσαι cool, κοινωνικός και περνάς καλά, οι πιθανότητες να κάνεις μια φοβερή γνωριμία εκτοξεύονται.

Μη φοβάσαι να φιλτράρεις τις γυναίκες που συναντάς

Αυτό σημαίνει δύο πράγματα: Να αφήνεις τις γυναίκες με τις οποίες ταιριάζεις να μπουν στη ζωή σου και να κρατάς όσες είναι ασύμβατες με σένα έξω από αυτή.

Και δεν πρέπει να φοβάσαι να κάνεις κανένα από αυτά τα δύο.

Γιατί;

Γιατί είσαι ένας άντρας υψηλής αξίας, που δε θα συμβιβαστεί με οποιαδήποτε κοπέλα. Δε χρειάζεται να δίνεις τον χρόνο σου απλόχερα σε όλους. Την ίδια στιγμή όμως δε χρειάζεται να είσαι και υπερβολικά επιλεκτικός και να το χρησιμοποιείς ως δικαιολογία για να μείνεις στην απραξία.Πότε μπορείς να ξεκινήσεις να Φλερτάρεις ξανά μετά από ένα Χωρισμό;[1]

Δίνε μια ευκαιρία σε κάθε κοπέλα με την οποία βγαίνεις ραντεβού

Όταν βγαίνεις ένα ραντεβού με μια κοπέλα, στην πραγματικότητα κλιμακώνεις τη σχέση σου μαζί της. Προφανώς ένα από ραντεβού δε σημαίνει πως της ζητάς να παντρευτείτε, ούτε βέβαια σημαίνει πως έχετε σχέση. Όμως είναι αρκετά διαφορετικό από να γνωρίζεις μια κοπέλα σε ένα μπαρ.

Χρειάζεται λοιπόν από τη στιγμή που βγαίνετε ραντεβού να της δώσεις την ευκαιρία και να γνωριστείτε καλύτερα. Μη την συγκρίνεις με την πρώην σου, μην υποθέτεις πως έχει κάποια ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά και γενικά μην προβλέπεις πως τα πράγματα θα πάνε άσχημα μαζί της.

Είναι άδικο για εκείνη αλλά και για εσένα. Πρόκειται για ένα μεγάλο λάθος που κάνει συνεχώς ο μέσος άντρας όταν ξεκινάει να βγαίνει ραντεβού μετά από ένα χωρισμό.

Η πρώτη επαφή με το φλερτ και τα ραντεβού μετά το χωρισμό είναι δύσκολη. Ειδικά αν η σχέση που τελείωσε ήταν μεγάλη και είχες επενδύσει αρκετά. Όμως η ζωή συνεχίζεται και μαζί της έρχονται καινούριες επαφές και νέες γνωριμίες. Αρκεί εσύ να είσαι έτοιμος για αυτές.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!