#menoumespiti: Περνώντας Ποιοτικό Χρόνο με την Σύντροφό σου στο Σπίτι - Men's Bible

#menoumespiti: Περνώντας Ποιοτικό Χρόνο με την Σύντροφό σου στο Σπίτι

#menoumespiti: Περνώντας ποιοτικό χρόνο με την σύντροφό σου στο σπίτι ιδανική σύντροφος

Δύσκολες ώρες, δύσκολες μέρες, δύσκολοι καιροί. Αυτό είναι αυτό που ακούμε τον τελευταίο καιρό και μεταξύ μας, οι καταστάσεις δεν είναι συνηθισμένες. Λογικά δεν έχεις βιώσει ξανά τέτοια κατάσταση περιορισμού. Όσο περισσότερο σφίγγει η κατάσταση, τόσο περισσότερο αισθανόμαστε περιορισμένοι. Ταυτόχρονα, με τον κατ’ οίκο περιορισμό, αναγκαστικά θα πρέπει να συμβιώσουμε με άλλους ανθρώπους στο 100% της ημέρας και να περάσουμε ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Ήρθε λοιπόν αυτή η στιγμή, που θα πρέπει να συναναστραφείς 24 ώρες το 24ωρο με την σύντροφό σου, περιορισμένοι μέσα σε ένα σπίτι.

Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα θα ζορίσουν λίγο και αυτό όχι γιατί δεν την θέλεις ή δεν σε θέλει αλλά γιατί δεν υπάρχει τρόπος να ξεδώσετε την πίεσή σας χωρίς να πέσετε ο ένας πάνω στον άλλο. Τι μπορούμε να κάνουμε σε τέτοιες καταστάσεις για να μην χάσουμε πρωτίστως τα λογικά μας και κατά δεύτερον για να περάσουμε καλά με την σύντροφό μας;

Περάστε ποιοτικό χρόνο κάνοντας δραστηριότητες μαζί

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί. Ξεκινώντας από τα βασικά, αρχίστε με τις βαρετές δουλειές του σπιτιού. Ευκαιρία να μάθεις που είναι η σφουγγαρίστρα και να δείξεις και το καλύτερο σου πρόσωπο. Πέρα από την πλάκα όμως, μοιράζοντας τις δουλειές, θα τις τελειώσετε γρηγορότερα και θα προσφέρεις στην σύντροφό σου την αίσθηση της συνεργασίας.

Κάντε το ίδιο με το φαγητό. Είναι μία καλή ευκαιρία για να πειραματιστείτε με νέες συνταγές και γεύσεις. Παίξτε στο μαγείρεμα και γιατί όχι, κάντε μία λίστα με νέα υλικά και δείτε σαν περιπέτεια την βόλτα μέχρι το σούπερ μάρκετ.

Αν έχετε μπαλκόνι, τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να το αξιοποιήσετε. Ειδικά τις μέρες που έχει καλό καιρό, είναι προτιμότερο να κάθεστε έξω, παρά μέσα. Καλύτερα να φάτε ή να παίξετε εκεί, παρά μέσα στα σκοτάδια και την κλεισούρα.

Άσκηση

Εφόσον θα βγείτε έξω, φροντίστε να κάνετε και λίγη σωματική άσκηση παρέα. Τα μέτρα μπορεί να είναι περιοριστικά αλλά δεν είναι απόλυτα. Ακόμα κι αν είναι κάτι που συνήθως δεν το κάνετε, τώρα είναι η ευκαιρία!

Αν πάλι θέλετε, μπορείτε να ασκηθείτε στο σπίτι. Τώρα που έχετε άφθονο χρόνο, οργανώστε ένα πρόγραμμα και ξεκινήστε να στηρίζετε ο ένας τον άλλον.

Αν δεν έχετε διάθεση να βγάλετε πρόγραμμα, τότε μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά διαθέσιμα στο ίντερνετ. Οι περισσότεροι προπονητές και personal trainers, έχουν διαθέσιμα τα προγράμματά τους και μάλιστα δωρεάν, λόγω των ημερών, οπότε θα βρείτε πολλά να κάνετε.

Παιχνίδια

Μένουμε μέσα λοιπόν και έχοντας κάνει όλες τις δουλειές, σίγουρα θα κοιτάτε τα ταβάνια. Καλό είναι το Facebook και το Instagram αλλά φτάνει πια.

Συγκεντρωθείτε σε παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε μαζί. Υπάρχουν πάρα πολύ ωραία επιτραπέζια και ακόμα κι αν δεν έχετε κάποιο στο σπίτι, μπορείτε να παραγγείλετε διαδικτυακά για να σας φέρουν ένα.  Αν δεν σας αρέσουν τα επιτραπέζια, μπορείτε να παίξετε κάποιο παιχνίδι στον υπολογιστή μαζί.

Φυσικά, μπορείτε πάντα να δείτε σειρές ή ταινίες μαζί, αρκεί να μην κολλήσετε για ατελείωτες ώρες μπροστά στην οθόνη.#menoumespiti: Περνώντας ποιοτικό χρόνο με την σύντροφό σου στο σπίτι

Κρατήστε την ενέργειά σας ψηλά

Η αίσθηση εγκλεισμού που βιώνετε, μπορεί να σας ρίξει το ηθικό και να σας κάνει να χαλαρώσετε σε βαθμό που να σέρνεστε από καναπέ σε καρέκλα. Υπάρχει τρόπος να το καταπολεμήσετε. Αρχικά φροντίστε να ξυπνάτε πρωί όπως και τις υπόλοιπες ημέρες. Φάτε ένα κανονικό πρωινό, κατά προτίμηση μετά την πρωινή σας άσκηση. Επίσης, αντί για πιτζάμες, ντυθείτε κανονικά σαν να ετοιμαζόσασταν για δουλειά.

Και εσύ, όπως και η κοπέλα σου, φροντίστε να περιποιείστε τον εαυτό σας. 15 μέρες μέσα δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσετε πως μοιάζει το ξυραφάκι ή ότι δεν θα κάνετε μπάνιο. Είναι απαραίτητο να δείχνετε και να είστε περιποιημένοι.

Αντί για τηλεόραση και αρνητικά νέα, είναι καλύτερο να βάλετε ραδιόφωνο ή ακόμα καλύτερα, έναν ιντερνετικό σταθμό με την μουσική της αρεσκείας σας.

Ερωτική διάθεση

Ακόμα και σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, είναι καλό να υπάρχει ερωτική διάθεση και επαφή. Το σεξ στο ίδιο μέρος, που συνήθως είναι το κρεβάτι, μπορεί να καταντήσει βαρετό. Πειραματιστείτε με άλλους χώρους του σπιτιού (αλλά καλύτερα όχι το μπαλκόνι)!

Οργανώστε μία ρομαντική βραδιά. Βάλτε κεριά, χαλαρή μουσική και αποσυνδεθείτε από την πραγματικότητα και τις καταστάσεις για να συνδεθείτε μεταξύ σας.

Κάντε μπάνιο παρέα. Σίγουρα έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να γεμίσετε την μπανιέρα ή έστω να κάνετε ένα ντους μαζί.

Αν θες να διατηρήσεις την ερωτική έλξη και το πάθος μέσα στη σχέση, δες εδώ

Διεκδικείστε προσωπικό ποιοτικό χρόνο

Φυσικά και θα κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να περάσετε ενδιαφέρον χρόνο με την κοπέλα σας αλλά μην ξεχνάτε ότι χρειάζεστε κι εσείς κι εκείνη, ελεύθερο, προσωπικό χρόνο. Είτε έχετε καθορίσει πότε θέλετε τον δικό σας χρόνο, είτε απλά συμβαίνει, καλό είναι να έχετε συνεννοηθεί από πριν για να μην έχετε παρεξηγήσεις.

Φροντίστε τον εαυτό σας και την σύντροφό σας και όλα θα πάνε καλά. Καλό κουράγιο.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!