Πως να καταλάβεις τι Θέλουν οι Γυναίκες - Men's Bible

Πως να καταλάβεις τι Θέλουν οι Γυναίκες

Πως να καταλάβεις τι Θέλουν οι Γυναίκες, Πως οι εφαρμογές γνωριμιών σε κάνουν χειρότερο με τις γυναίκες, Πως οι εφαρμογές γνωριμιών σε κάνουν χειρότερο με τις γυναίκες

Το να καταλάβεις τι θέλουν οι γυναίκες είναι απλό και δεν πρόκειται για πυρηνική φυσική.

Για τους περισσότερους άνδρες αποτελεί μυστήριο, όμως η ιδέα πως οι γυναίκες είναι πλάσματα ακαταλαβίστικα αποτελεί μύθο.

Αποκτώντας εμπειρία και με καλή παρατηρητικότητα μπορείς εύκολα να βρεις μοτίβα πίσω από τη γυναικεία συμπεριφορά.

Το να καταλάβεις τι θέλουν οι γυναίκες ξεκινάει αντιμετωπίζοντας το φλερτ σαν μια διαδικασία την οποία μαθαίνεις, και όχι σαν ένα γρήγορο τρόπο να κάνεις σεξ.

Αν δεις κάθε επαφή σου με γυναίκες ως μια ευκαιρία να μάθεις κάτι, τότε θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις καλύτερα τι θέλουν οι γυναίκες.

Επίσης θα αρχίσεις να περνάς και περισσότερο χρόνο μαζί τους, και θα αρχίσεις να βλέπεις τον κόσμο μέσα από τη δική τους οπτική.

Και από τη στιγμή που αντιλαμβάνεσαι το πως βλέπουν εκείνες τα πράγματα, τότε το ένστικτο σου στο φλερτ θα γίνει και πιο δυνατό και θα καταλαβαίνεις άμεσα τι συμβαίνει.

Για αυτόν το λόγο το να παρατηρείς τη γυναικεία συμπεριφορά είναι τόσο σημαντικό.

Αν θες να γίνεις καλύτερος στο φλερτ τότε δε χρειάζεται να βιάζεσαι. Μάθε όσο περισσότερα μπορείς από κάθε γυναίκα με την οποία μιλάς και φλερτάρεις και θα δεις πως σταδιακά θα γίνεις περισσότερο ευέλικτος κοινωνικά και περισσότερο ελκυστικός στις γυναίκες.

Τι θέλουν οι γυναίκες: Τα πράγματα είναι απλά

Αν κάποιος σε ρωτούσε τι θες από μια γυναίκα, το πιθανότερο είναι πως θα απαντούσες άμεσα χωρίς ιδιαίτερη σκέψη.

Και η απάντηση σου θα είχε σχέση με το να βρίσκεις τη γυναίκα ελκυστική εμφανισιακά και να σου είναι ευχάριστη παρέα.

Οι άνδρες λοιπόν είναι απλοί στα κριτήρια τους. Και οι γυναίκες όμως δεν διαφέρουν ιδιαίτερα.

Αυτό που θέλουν είναι έναν τύπο που να βρίσκουν ελκυστικό και που δε θα κάνει τη ζωή τους δύσκολη.

Με λίγα λόγια και τα δύο φύλα ψάχνουν κάποιον ο οποίος να εμπλουτίζει τη ζωή τους.

Κάποια βασικά που θέλουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα είναι τα εξής:

  • Να είναι συναισθηματικά σταθερός.
  • Να μπορεί να αναλάβει ευθύνες.
  • Να μη δημιουργεί δράμα.
  • Να κάνει καλό σεξ.

Φυσικά τα παραπάνω δε σημαίνουν πως όλοι οι άνδρες πρέπει να έχουν την ίδια προσωπικότητα ή να φλερτάρουν με τον ίδιο τρόπο.

Απλά αποτελούν βασικά πράγματα που χρειάζεται να κάνεις για να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει ως μέρος της ζωής της.Ζώνη Φιλίας: Απόφυγε την εξ’ αρχής, Πως να καταλάβεις τι Θέλουν οι Γυναίκες

Τι θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι;

Ρώτα μια φίλη σου με την οποία έχεις μια πλατωνική σχέση, πως είναι η σεξουαλική της ζωή. Το πιο πιθανό είναι πως δε θα είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη. Αρκετές γυναίκες είναι απογοητευμένες από αυτό το κομμάτι της ζωής τους.

Δεν είναι πως έχουν λιγότερη ερωτική επιθυμία.

Απλά για αρκετούς άνδρες είναι εύκολο να παραβλέψουν τι απολαμβάνουν οι σύντροφοι τους στο σεξ. Και ο λόγος είναι απλός. Είμαστε φτιαγμένοι διαφορετικά.

Το γεγονός πως εσύ απολαμβάνεις κάτι συγκεκριμένο, δεν σημαίνει πως εκείνη το απολαμβάνει εξίσου.

Τα καλά νέα όμως είναι πως αν μάθεις πως να ευχαριστήσεις μια γυναίκα στο κρεβάτι και το κάνεις τακτικά, τότε ξεχωρίζεις από τους υπολοίπους άνδρες.

Φυσικά δεν είναι κάθε γυναίκα εντελώς ίδια, ωστόσο αντιμετώπισε το σεξ ως μια ευκαιρία για να μάθεις κάτι για τις γυναίκες.

Θες να γίνεις ο άνδρας που θέλουν οι γυναίκες; Δες εδώ

Για να μάθεις τι θέλουν, κάνε παρέα μαζί τους

Αν και η κατάσταση είναι απλή υπάρχουν και κάποια πράγματα τα οποία φαίνονται περισσότερο στο έμπειρο μάτι.

Κάποια πράγματα για τα οποία οι γυναίκες μιλούν μονάχα στις φίλες τους και σπάνια θα αφήσουν έναν άνδρα να τα μάθει.

Και ο μόνος τρόπος να τα μάθεις αυτά είναι να ξοδέψεις αρκετό χρόνο κάνοντας παρέα με αρκετές γυναίκες. Δεν έχει τόσο σημασία αν σκοπεύεις να φλερτάρεις μαζί τους ή όχι, απλά γνώρισε όσεςπερισσότερες κοπέλες γίνεται.

Στην πραγματικότητα το να έχεις αρκετές φίλες είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να γνωρίσεις τις γυναίκες καλύτερα. Αρκεί να κάνεις τα ακόλουθα:

Ακολουθώντας τις παραπάνω κατευθυντήριες γραμμές θα μπορέσεις να βάλεις περισσότερες γυναίκες στον κοινωνικό σου κύκλο, και εκείνες με τη σειρά τους να σου γνωρίσουν τις δικές τους φίλες.

Απλά σιγουρέψου πως με τις συγκεκριμένες δεν ξεπερνάς τα όρια και πως τις ακούς όσο πιο προσεκτικά μπορείς.

Χρειάζεται χρόνος

Για να καταλάβεις τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες και πως σκέφτονται, χρειάζεται χρόνος. Ακόμα και αν τα δύο φύλα μοιάζουν αρκετά, δεν παύουν να έχουν τις ιδιαιτερότητες τους και τις διαφορές τους.

Αν μέχρι τώρα έκανες παρέα μονάχα με άνδρες και δεν έχεις ιδιαίτερες εμπειρίες με γυναίκες τότε είναι φυσικό να μην γνωρίζεις αυτόματα τι θέλουν οι γυναίκες στο φλερτ και στο σεξ.

Όπως και με οτιδήποτε προσπαθείς να μάθεις και να γίνεις κάλος σε αυτό, έτσι και το φλερτ, το σεξ και η επικοινωνία με τις γυναίκες χρειάζεται εξάσκηση.

Και αν δεν έχεις υπομονή, τότε εύκολα απογοητεύεσαι. Για αυτό να θυμάσαι πως δεν πας απλά για το αποτέλεσμα αλλά για να εξελιχθείς και να περάσεις καλά εσύ ο ίδιος.

Άλλωστε οι γυναίκες θέλουν άνδρες που προσεγγίζουν το φλερτ με ψυχραιμία και με ευχάριστη διάθεση, όχι άνδρες που νιώθουν πως από την αποδοχή των γυναικών κρέμεται η ζωή τους.

Δες το φλερτ σαν ένα απολαυστικό παιχνίδι, το οποίο ακόμα μαθαίνεις. Και αν σε κάποιους γύρους  δεν κερδίσεις, κανένα θέμα. Σκέψου τι μπορείς να κάνεις καλύτερα την επόμενη φορά και μάθε από το συμβάν όσα περισσότερα μπορείς .

Η υπομονή είναι βασιλιάς.

Δες την αξία και το κέρδος σε κάθε σου συναναστροφή με γυναίκες και οι ικανότητες σου στο φλερτ θα εκτοξευτούν. Όπως και τα αποτελέσματα σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!