Πως να ζητήσεις το Τηλέφωνο της με το σωστό τρόπο - Men's Bible

Πως να ζητήσεις το Τηλέφωνο της με το σωστό τρόπο

Πως να ζητήσεις το Τηλέφωνο της με το σωστό τρόπο

Η στιγμή που ζητάς το τηλέφωνο της κοπέλας, με σκοπό να τα ξαναπείτε, μοιάζει σε πολλά με τη στιγμή που την προσεγγίζεις για να της μιλήσεις και με τη στιγμή που κάνεις κίνηση να τη φιλήσεις.

Πρόκειται για μια στιγμή-ορόσημο στη γνωριμία από την οποία συχνά κρίνεται το αν θα ξαναδείς την κοπέλα η όχι.

Πολλοί νιώθουν έντονο άγχος σε αυτή τη φάση, σε σημείο μάλιστα που αποφεύγουν να ζητήσουν τον αριθμό της, παρά το γεγονός ότι η γνωριμία εξελίσσεται ομαλά και εκείνη δείχνει θετική.

Νιώθουν πως δεν ξέρουν με ποιον τρόπο να το ζητήσουν ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας και προκειμένου να απορριφθούν προτιμούν να μη δοκιμάσουν καν.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καλός τρόπος. Ή για να το πω αλλιώς, το πως ζητάς το τηλέφωνο της κοπέλας ελάχιστα καθορίζει το αν θα το πάρεις.

Αυτό που έχει σημασία είναι ο διάλογος που είχατε μέχρι εκείνη τη στιγμή και το πως νιώθει η κοπέλα μαζί σου.

Αν εκείνη ενδιαφέρεται για εσένα, θέλει να σε ξαναδεί και νιώθει άνεση και ασφάλεια μαζί σου, τότε θα στο δώσει με ευχαρίστηση όπως και αν το ζητήσεις.

Παρ’ όλα αυτά, αν αισθάνεσαι πως το να ζητήσεις το τηλέφωνο της σε δυσκολεύει, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να έχει καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

#1 Μην το ζητήσεις πολύ νωρίς

Πλησιάζεις μια κοπέλα για να τη γνωρίσεις, πιάνετε κουβέντα, αλλά μετά από μερικές κουβέντες, λόγω αμηχανίας και άγχους, παγώνεις και νιώθεις ότι δεν έχεις τι να πεις και αποφασίζεις να ζητήσεις το τηλέφωνο της.

Η κοπέλα δε σε ξέρει πάνω από πέντε λεπτά, δεν έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται για εσένα, δεν ξέρει αν πρέπει να σε εμπιστευτεί και δεν έχει κάποιον ιδιαίτερο λόγο να προτιμήσει να βγει με εσένα και όχι με τον επόμενο που θα την προσεγγίσει.

Με λίγα λόγια, δύσκολα θα πάρεις τον αριθμό της και ακόμα πιο δύσκολα θα την ξαναδείς αν ζητήσεις τον αριθμό της πολύ νωρίς.

Την επόμενη φορά που θα νιώσεις την ανάγκη να φύγεις επειδή νιώθεις άβολα και δεν έχεις τι να πεις, αντιστάσου στην παρόρμηση να ζητήσεις αμέσως το τηλέφωνο της και εστίασε στο να βοηθήσεις την κοπέλα να σε γνωρίσει καλύτερα.

#2 Μην καθυστερήσεις πολύ να το ζητήσεις

Εξίσου λάθος με το να ζητάς πολύ νωρίς τον αριθμό της, είναι το να καθυστερείς υπερβολικά να τον ζητήσεις. Γιατί οκ θα μιλήσετε, θα γνωριστείτε, θα δώσετε πληροφορίες ο ένας στον άλλο κλπ, αλλά το γεγονός ότι κυλάει καλά η φάση μεταξύ σας δε θα συνεχίζεται επ’ άπειρον.

Αν ο διάλογος κρατήσει πολύ ώρα, κάποια στιγμή θα αρχίσει να βαλτώνει και ο αρχικός ενθουσιασμός θα μετατραπεί σε βαρεμάρα. Από τη στιγμή λοιπόν που βλέπεις ότι η κοπέλα ενδιαφέρεται και νιώθει άνετα μαζί σου, κάνε την κίνηση και ζήτα το τηλέφωνο της για να τα ξαναπείτε.

#3 Μην είσαι πολύ σοβαρός όταν ζητάς το τηλέφωνο της

Όπως καταλαβαίνεις, αυτό που έχει σημασία είναι το πως νιώθει η κοπέλα για εσένα και αν όλα κυλούν καλά, εκείνη θα θέλει να σε ξαναδεί και θα δεχτεί να σου δώσει το τηλέφωνο της ανεξάρτητα απ’ το πως θα το ζητήσεις.

Ωστόσο, καλό είναι να ζητήσεις τον αριθμό της με έναν τρόπο απλό και casual.

Για αρχή απόφυγε να κάνεις ερώτηση του τύπου «θα ήθελες να μου δώσεις σε παρακαλώ το τηλέφωνο σου να τα ξαναπούμε;», καθώς κάτι τέτοιο σε κάνει να δείχνεις υπερβολικά μαζεμένος.

Δε χρειάζεται να δείξεις υπερ του δέοντος παρακλητικός ή να ζητήσεις τον αριθμό της με πολύ επίσημο τρόπο. Θες είναι να δείξεις άνετος και χαλαρός, όχι μαζεμένος .

#4 Μη φύγεις αμέσως αφού πάρεις το τηλέφωνο της

Αυτό είναι όντως ένα λάθος το οποίο μπορεί να σου κοστίσει. Καλό είναι αφού πάρεις τον αριθμό της, να μη φύγεις αμέσως, και να καθίσεις λίγα λεπτά ακόμα μαζί της.

Αν κόψεις την κουβέντα με απότομο τρόπο και αποχωρήσεις, η κοπέλα μπορεί να νιώσει πως δεν ενδιαφερόσουν πραγματικά για εκείνη.

Πως αυτό που σε ένοιαζε περισσότερο ήταν να πάρεις το τηλέφωνο της ως τρόπαιο. Πράγμα που σημαίνει ότι το μήνυμα που θα της στείλεις για να κανονίσετε το ραντεβού, πολύ πιθανόν να μείνει αναπάντητο.

Καλό είναι λοιπόν να ζητήσεις τον αριθμό της και αφού στον δώσει να συνεχίσεις την κουβέντα μαζί της σα να μη συνέβη τίποτα.

Θες να μάθεις πως να ιντριγκάρεις τις γυναίκες στο φλερτ; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!