Από το Dating Profile στο Ραντεβού: Πλήρης Οδηγός για τις Online Εφαρμογές - Men's Bible

Από το Dating Profile στο Ραντεβού: Πλήρης Οδηγός για τις Online Εφαρμογές

Από το Dating Profile στο Ραντεβού: Πλήρης Οδηγός για τις Online Εφαρμογές, Online Dating: Τα πιο συχνά λάθη στα dating apps

Για να ελκύεις περισσότερες γυναίκες online χρειάζεται να έχεις ένα ωραίο dating profile και να οδηγείς την συζήτηση στο ραντεβού.

Σίγουρα υπάρχουν ήδη πράγματα που κάνεις σωστά και σου φέρνουν κάποια “match” στο Tinder, αλλά την ίδια στιγμή ίσως κάνεις και κάποια σημαντικά λάθη τα οποία δεν σου επιτρέπουν να έχεις την επιτυχία που θα ήθελες.

Είναι εξαιρετικά εξουθενωτικό (και απογοητευτικό) να στέλνεις εκατοντάδες μηνύματα εκεί έξω, απλά για να σε αγνοούν ή να μιλάς για εβδομάδες ολόκληρες μέχρι που σου λένε ότι «δεν δίνω τον αριθμό μου σε αγνώστους, απλά μου αρέσει να μιλάω».

Ή ακόμα χειρότερα, μετά από πολύ καιρό, κανονίζεις ένα ραντεβού μαζί της, εμφανίζεσαι και η κοπέλα είναι εντελώς διαφορετική από τη φωτογραφία της και έχει φέρει και μια φίλη μαζί της που ο μόνος στόχος της είναι να ανακατεύεται στην κουβέντα σας.

Ας δούμε λοιπόν πως μπορείς να στήσεις ένα ελκυστικό dating profile ώστε να προσελκύσεις τις σωστές γυναίκες και να βγεις ραντεβού.

Βήμα 1: Φρόντισε τις Φωτογραφίες σου

Δεν χρειάζεται να έχεις φωτογραφίες που θα κερδίσουν σε φωτογραφικό διαγωνισμό. Ωστόσο μιλάμε για online φλερτ και είναι απολύτως σημαντικό να δείχνεις ωραίος και οι φωτογραφίες που θα διαλέξεις να αποτυπώνουν τον τρόπο ζωής σου και τις αξίες σου.

Να παραπατάς ζαλισμένος σε κάποιο κλαμπ, να δείχνεις βλοσυρός ή πρόχειρα ντυμένος και λοιπές τραγωδίες καλό είναι να τις αφήσεις εκτός του dating profile σου. Δεν είναι ότι δεν θες να δείξεις τον πραγματικό εαυτό σου, αλλά ότι κάθε πράγμα έχει τον χρόνο του και σίγουρα θες να ξεκινήσεις θετικά.

Ένας ωραίος τρόπος να το σκέφτεσαι, είναι ότι έχεις ένα προσωπικό brand και οι προσωπικές φωτογραφίες σου είναι το μάρκετινγκ αυτού του brand.

Αν δεν το προμοτάρεις σωστά, τότε ανοίγεσαι σε ακατάλληλα ραντεβού. Ίσως είναι δελεαστικό να γίνεις κάπως προκλητικός στις φωτογραφίες σου, αλλά δεν σημαίνει ότι θα έχει και καλά αποτελέσματα.

Ιδανικά, χρειάζεσαι τέσσερις έως έξι προσεγμένες φωτογραφίες σου από διάφορες δραστηριότητες. Αυτός είναι και ο ιδανικός αριθμός φωτογραφιών για να δημιουργήσεις εμπιστοσύνη. Λιγότερες από τρεις φωτογραφίες δείχνουν ύποπτες.

Στις φωτογραφίες αυτές φρόντισε να δείχνεις ότι απολαμβάνεις την δραστηριότητα, ότι περνάς καλά εκεί που είσαι με αυτό που κάνεις.

Το επόμενο σημαντικό είναι να δείξεις ότι είσαι κοινωνικός και ότι έχεις ευρύ κοινωνικό κύκλο. Αν μάλιστα στην φωτογραφία υπάρχουν και μερικές κοπέλες, ακόμα καλύτερα.

Συνολικά, οι φωτογραφίες σου για το dating profile σου πρέπει να είναι:

Κολακευτικές, ώστε να νιώσει έλξη για εσένα

Κοινωνικές, ώστε να νιώσει ότι έχεις παρέες και δεν είσαι μοναχικός

Δραστήριες, ώστε να δείξεις ότι έχεις φιλοδοξίες, πάθος και αυτοπεποίθηση.

Θες να βελτιωθείς σε κάθε κομμάτι του Φλερτ; Δες εδώ

Βήμα 2: Στο Dating Profile σου γράψε για εσένα

Το τι θα γράψεις στο dating profile σου για εσένα βοηθάει πολύ στο να γίνει κουβέντα. Δώσε της κάτι που μπορεί να σχολιάσει ή να απαντήσει. Αυτό της το κάνει πιο εύκολο να στείλει κάποιο σχετικό μήνυμα.

Επίσης σου επιτρέπει να δείξεις κάποια καλά χαρακτηριστικά, όπως ειλικρίνεια, ανεξαρτησία, ακρίβεια.

Ακόμα κι αν θεωρείς ότι αυτό που γράφεις είναι πολύ εξειδικευμένο και nerdy και δεν θα αρέσει στις γυναίκες, έχε υπόψη ότι στο Online dating υπάρχουν τόσες γυναίκες, με τόσα διαφορετικά γούστα, που σίγουρα θα βρεις το target group σου. Καλύτερα να δείχνεις μοναδικός και να τραβήξεις όσες πραγματικά ενδιαφέρονται.

Ακόμα κι αν έχεις κάποιο εξειδικευμένο γούστο, μπορείς να το παρουσιάσεις με χιουμοριστικό τρόπο:

«Ψάχνω για κάποια να παίξουμε Μονόπολη μαζί, οι δέκα πρώτες αιτήσεις κερδίζουν ένα ραντεβού μαζί μου :)»

Πρόσθεσε ακόμη τρεις ή τέσσερις προτάσεις εκφράζοντας ότι απολαμβάνεις τη ζωή και ότι θες να την ζήσεις στο έπακρο. Είναι απλό αλλά αποτελεσματικό και ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Από το Dating Profile στο Ραντεβού: Πλήρης Οδηγός για τις Online Εφαρμογές

Βήμα 3: Στείλε τα σωστά μηνύματα

Το σημαντικότερο κομμάτι πάντως, είναι να τελειοποιήσεις τα μηνύματά σου. Ένα μεγάλο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι έχει να κάνει με το ότι ανταλλάσουν με την κοπέλα μηνύματα για πολύ καιρό και το ότι θες να βρεθείτε από κοντά χάνεται.

Αυτή αρχίζει να βαριέται και μετά από λίγο χάνει το ενδιαφέρον της.

Για να το αποφύγεις αυτό λοιπόν, υπολόγισε ότι από την εισαγωγή μέχρι το ραντεβού χονδρικά θα ανταλλάξετε έξι με οκτώ μηνύματα.

Να και ο χάρτης του τι μπορείς να πεις και πως για να βγείτε ραντεβού:

-Σπας τον Πάγο

-Προσωπικές πληροφορίες

-Ανταλλαγή Τηλεφώνων

-Προγραμματισμός Ραντεβού

Φυσικά θα μπορούσαν να υπάρξουν κι άλλα βήματα, ωστόσο αυτά είναι τα βασικά και απολύτως απαραίτητα.

Σπας τον Πάγο

Σχολίασε κάτι που είναι συγκεκριμένο στο προφίλ της. Ακόμα καλύτερα αν το κάνεις με δήλωση, αντί για ερώτηση.

«Μου αρέσει κι εμένα το σούσι περισσότερο από την πίτσα (αρκεί να είναι καλό φυσικά)».

Είναι απλό και της επιτρέπει να απαντήσει εύκολα και το σημαντικότερο είναι ότι διαφέρει από όλα τα «γεια, τι κάνεις» που της στέλνουν όλοι οι τύποι.

Προσωπικές Πληροφορίες

Εδώ αρχίζεις να δημιουργείς μια πιο προσωπική σύνδεση ώστε να έχεις το λόγο να της ζητήσεις να βγείτε. Επίσης έτσι στο ραντεβού θα έχετε την ευκαιρία να ανατρέξετε σε όσα πείτε εδώ, αντί να συζητάτε αμήχανα για τον καιρό.

Ανταλλαγή Τηλεφώνων

Είναι πολύ σημαντικό να βγείτε από τα όρια της εφαρμογής και να μιλήσετε στο τηλέφωνο. Αυτή η αλλαγή φάσης σηματοδοτεί ότι έχεις καλύτερη πρόσβαση και σε βλέπει πιο σοβαρά, σε σχέση με τον τυχαίο τύπου που φλερτάρει online.

Όπως και με το κανονικό φλερτ, λοιπόν καλό είναι να ανταλλάξετε στοιχεία:

«δεν έχω πάντα wifi και προτιμώ να μιλάω απευθείας, ποιος είναι ο αριθμός σου;»

Έπειτα μπορείς να συνεχίσεις πρώτα με κάποια SMS και μετά να προχωρήσεις σε τηλεφωνική συνομιλία, χωρίς να ανταγωνίζεσαι μέσα στην εφαρμογή τους άλλους δέκα τύπους που της στέλνουν.

Προγραμματισμός Ραντεβού

Τώρα που έχει υπάρξει περισσότερη επικοινωνία (και έχεις μειώσει τον ανταγωνισμό) είναι καιρός να επιστρέψεις στα πράγματα που λέγατε και να κανονίσεις το ραντεβού:

«Θα ήταν ωραίο να μάθω περισσότερα για την περίεργη αγάπη σου για το Witcher, τι πλάνα έχεις μέσα στην εβδομάδα;»

Έπειτα έρχεται η επιβεβαίωση:

«Πολύ ωραία, τι λες για την προσεχή Πέμπτη στο κέντρο;»

Ωστόσο δεν επαναπαύεσαι σε αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να στείλεις κάτι και την ημέρα του ραντεβού, ώστε να ξέρετε και οι δύο ότι ισχύει:

«Hey, ίσως καθυστερήσω κανένα τέταρτο λόγω δουλειάς, αλλά θα σε ενημερώσω άμεσα, μόλις θα ξέρω».

Αυτός ο Οδηγός θα σε βοηθήσει με επιτυχία να δημιουργήσεις ένα ελκυστικό Dating Profile και να κάνεις με επιτυχία τα πρώτα σου βήματα στο Online Dating.

Να ξέρεις ότι έχουμε και αναλυτικό μάθημα για το Online Dating με πλήρες Πλάνο και παραδείγματα, ώστε να απογειώσεις το online παιχνίδι σου. Απλά επικοινώνησε μαζί μας για να το κανονίσουμε.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!