Πώς να Ικανοποιήσεις μια γυναίκα στο Σεξ - Men's Bible

Πώς να Ικανοποιήσεις μια γυναίκα στο Σεξ

Πώς να Ικανοποιήσεις μια γυναίκα στο Σεξ

Είναι γνωστό πως όταν περνάς καλά με κάποιον, απολαμβάνεις την παρέα του και νιώθεις ευχάριστα μαζί του, θες και να τον ξαναδείς. Έτσι, δεν είναι απορίας άξιο που κι εσύ, όπως και τόσοι άνδρες, ψάχνεις και αναζητάς το πώς να ικανοποιήσεις μια γυναίκα στο σεξ.

Γιατί αν εκείνη περάσει καλά μαζί σου και την ικανοποιήσεις σεξουαλικά, τότε θα θέλει να ξαναβρεθείτε.

Ωστόσο, συχνά οι άνδρες που αναζητούν το «πώς να ικανοποιήσεις  μια γυναίκα σεξουαλικά;», καταλήγουν να αντιμετωπίζουν το σεξ πιο μηχανικά. Σαν μια διαδικασία από συγκεκριμένες κινήσεις.

Έτσι φτάνουν να δείχνουν περισσότερο απόμακροι, στρεσαρισμένοι και αγχωμένοι, πράγμα που μόνο εμπόδια βάζει στη σεξουαλική τους ζωή.

Γιατί, αυτό που πραγματικά ευχαριστεί μια γυναίκα στο κρεβάτι, είναι το να νιώθει πως είσαι άνετος στο σεξ και δρας με αυτοπεποίθηση, όπως και το να βλέπει πως την επιθυμείς ερωτικά και πως την βρίσκεις σέξι και ελκυστική.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν ανησυχείς για τις επιδόσεις σου ή για το πώς να την ευχαριστήσεις, και απλά απολαμβάνεις το σεξ μαζί της, τότε και εκείνη θα νιώσει το πάθος σου και τον ερωτισμό σου.

Για να ικανοποιήσεις μια γυναίκα στο σεξ, παίζει ρόλο το μέγεθος;

Αν και για κάποιες γυναίκες το μέγεθος παίζει σημαντικό ρόλο, η γυναικεία πλειοψηφία δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα. Αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι η συνολική εμπειρία.

Το πώς θα φερθείς στο κρεβάτι είναι πιο σημαντικό από τα χαρακτηριστικά που έχεις.

Μια γυναίκα «ανάβει» εγκεφαλικά και αυτό το πετυχαίνεις μέσα από την συμπεριφορά σου, την αρρενωπή αύρα σου, τον τρόπο σκέψης σου και τις πράξεις σου.

Από τη στιγμή που εκείνη νιώσει πως βρίσκεται με έναν δυναμικό και αρρενωπό άνδρα με τον οποίο νιώθει άνετα, μπαίνει σε μια συναισθηματική κατάσταση που της επιτρέπει να έρχεται σε οργασμό πιο εύκολα και αβίαστα.

Όπως και στο φλερτ λοιπόν, έτσι και στο σεξ, δε χρειάζεται να υπερπροσπαθήσεις. Μεγαλύτερη σημασία έχει το να εκπέμπεις τη σωστή αύρα μέσα από τις πράξεις σου.

Θες να γίνεις ο άνδρας που οι γυναίκες επιθυμούν ερωτικά; Δες εδώ

Πόση ώρα να αφιερώσω στα προκαταρκτικά;

Δεν χρειάζεται να αφιερώνεις συγκεκριμένη ποσότητα χρόνου στα προκαταρκτικά.

Όχι ότι δεν είναι απαραίτητα. Από τη στιγμή όμως που η συναισθηματική μηχανή έχει ζεσταθεί και είστε και οι δυο έτοιμοι, τότε μπορείτε να προχωρήσετε στην κυρίως πράξη.

Το θέμα εδώ είναι να μην αντιμετωπίσεις το σεξ μηχανικά. «Πρέπει να αφιερώσω Χ χρόνο στα προκαταρκτικά, να κάνω το Ψ και μετά το Ζ ώστε η κοπέλα να το ευχαριστηθεί».

Είναι καλό που θες να την ικανοποιήσεις στο κρεβάτι. Όμως όσο πιο μηχανικά και τεχνικά αντιμετωπίζεις το σεξ, τόσο πιο δύσκολο θα σου είναι να αφεθείς. Και όσο λιγότερο αφεθείς, τόσο πιο δύσκολα θα βγάλεις την αρρενωπότητα και τον δυναμισμό που θέλει μια γυναίκα από τον άνδρα στο κρεβάτι.

Το σεξ είναι, όπως και το φλερτ, μια συναισθηματική διαδικασία. Όσο περισσότερο τεχνικά το δεις, τόσο λιγότερο πάθος θα βγάλεις.

Ωστόσο αυτό που σίγουρα θα πρέπει να έχεις στο νου σου και για τα προκαταρκτικά αλλά και για το σεξ αυτό καθαυτό, είναι η ποικιλία.

Αν η ερωτική επαφή καταλήξει μια προβλέψιμη ρουτίνα, τότε θα χάσει σταδιακά το ενδιαφέρον και την ελκυστικότητα της.Πώς να Ικανοποιήσεις μια γυναίκα στο Σεξ

Πρέπει να τη ρωτάω τί της αρέσει και τί όχι;

Η σωστή επικοινωνία αποτελεί βασικό θεμέλιο μιας απολαυστικής σεξουαλικής επαφής. Και ακριβώς επειδή ο στόχος είναι να το ευχαριστηθείτε και οι δύο, χρειάζεται προφανώς να συνεργαστείτε.

Καλό είναι λοιπόν να της δείχνεις ότι θες να την ευχαριστήσεις και άρα μπορείς να τη ρωτήσεις τι προτιμάει και τι της αρέσει. Ωστόσο, πάλι είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην υπερβάλεις.

Ακριβώς επειδή η ανδρική άνεση και η αρρενωπή αύρα που βγάζεις παίζουν μεγάλο ρόλο στην ευχαρίστηση που θα πάρετε και οι δυο από το σεξ, αν ρωτήσεις θα πρέπει να το κάνεις με άνεση.

Αν δείξεις ότι είσαι σφιγμένος, αμήχανος και αγχωμένος ενώ τη ρωτάς, τότε η ερωτική διάθεση θα πέσει.

Το σεξ είπαμε είναι μια συναισθηματική διαδικασία και όχι μηχανική. Φρόντισε λοιπόν πριν τη ρωτήσεις τι προτιμά, να την ικανοποιήσεις με την παρουσία σου και την συμπεριφορά σου.

Δείξε άνεση και αυτοπεποίθηση και αν εκείνη αρχίσει τη συζήτηση για το τι προτιμάτε στο σεξ, ξεκίνα λέγοντας της τι απολαμβάνεις από αυτά που κάνει εκείνη στο κρεβάτι.

Να θυμάσαι πως αρκετές κοπέλες είναι ντροπαλές σχετικά με αυτό το θέμα. Οπότε είναι σημαντικό να βοηθήσεις την κοπέλα να νιώσει άνετα να σου εκφράσει τις επιθυμίες της.

Από την άλλη υπάρχουν και γυναίκες που είναι πιο δυναμικές και θα εκφράσουν με άνεση το τι θέλουν και τι ευχαριστιούνται περισσότερο.

Κάθε γυναίκα όμως θα ξενερώσει αν νιώσει πως προσπαθείς πολύ για να την ικανοποιήσεις στο κρεβάτι. Οπότε αν θέλεις να την ικανοποιήσεις, δώσε περισσότερη έμφαση στο να είσαι εσύ χαλαρός και να δρας με άνεση, παρά στο να ανησυχείς για το τι να κάνεις και πως θα τα πάς.

Δεν είναι τυχαίο πως το άγχος στο κρεβάτι, όπως και το άγχος προσέγγισης, βασίζονται στην ίδια ανησυχία. Στο αν θα έχεις καλή επίδοση.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!