Δεν απαντάει στα Μηνύματα σου; Οι βασικοί λόγοι - Men's Bible

Δεν απαντάει στα Μηνύματα σου; Οι βασικοί λόγοι

Δεν απαντάει στα Μηνύματα σου; Οι βασικοί λόγοι

Αν γνώρισες πρόσφατα κάποια κοπέλα που αρχικά φαινόταν να ενδιαφέρεται πολύ για εσένα, αλλά πια δεν απαντάει στα μηνύματά σου, ο λόγος είναι απλός:

Δεν κλιμάκωσες τη γνωριμία και άφησες την κατάσταση να βαλτώσει.

Ίσως της στέλνεις συνέχεια μηνύματα ελπίζοντας ότι κάτι θα γίνει μόνο του (πχ θα σου προτείνει εκείνη να βγείτε). Όμως είσαι εσύ που πρέπει να κάνεις την κίνηση.

Χρειάζεται λοιπόν πρώτα να δημιουργήσεις έλξη και έπειτα να της ζητήσεις να βγείτε.

Μην την κάνεις να βαριέται

Όταν αρέσεις στην κοπέλα, εκείνη θα χαρεί με τα πρώτα σου μηνύματα. Θα αναρωτηθεί τι θα γίνει μεταξύ σας. Θα βγείτε; Θα είναι μια ωραία περιπέτεια; Θα σε ερωτευτεί; Θα κάνετε σχέση;

Αν όμως το μόνο που κάνεις είναι να στέλνεις αδιάφορα μηνύματα, είτε θα βαρεθεί, είτε θα αρχίσει να σε έχει δεδομένο.

Για παράδειγμα αν βλέπεις ότι δεν απαντάει ή ότι απαντάει πιο αραιά αυτό σημαίνει ότι έχει αρχίσει να βαριέται καθώς δεν την ιντριγκάρεις αρκετά. Θέλει να δει εσένα και να καταλάβει τι μπορεί να γίνει μεταξύ σας.

Αυτό λοιπόν που δεν καταλαβαίνουν πολλοί είναι ότι όσο στέλνεις απλά και βαρετά «μηνυματάκια» τόσο σαμποτάρεις ο ίδιος τον εαυτό σου. Επιτρέπεις στην έλξη να εξασθενήσει και στην γνωριμία να βαλτώσει.

Δεν απαντάει όταν επικοινωνείς παιδιάστικα

«Τ κνς σμρ;»

Έλεος.

Είναι αποδεκτό να χρησιμοποιείς αργκό και συντομεύσεις όταν της στέλνεις μηνύματα, αλλά αν το παρακάνεις, θα την κάνεις να νιώσει ότι υπολείπεσαι ωριμότητας. Στην εποχή μας, πολλοί κάνουν το λάθος να χρησιμοποιούν έναν πιο «παιδιάστικο» τρόπο γραφής όταν στέλνουν μηνύματα επειδή νομίζουν ότι έτσι αρέσει στις κοπέλες.

Όταν όμως στέλνεις μηνύματα σε μια κοπέλα, πρέπει πάντα να στοχεύεις να είσαι ο ώριμος. Δεν έχει σημασία αν αυτή είναι 18, 28, 38 –δεν την ενδιαφέρει να επικοινωνεί παιδιάστικα μαζί σου. Όσων χρονών κι αν είσαι, επιδίωξε πάντα να αναδεικνύεις την ώριμη και αρρενωπή πλευρά σου, κρατώντας πάντα έναν παιχνιδιάρικο και χιουμοριστικό τρόπο επικοινωνίας μαζί της.

Αυτή μπορεί που και που να σου γράφει πιο παιδιάστικα και χαριτωμένα, και είναι οκ αυτό, αλλά δεν είναι οκ και ωραίο να της στέλνεις εσύ τέτοια μηνύματα. Να θυμάσαι ότι στη ζωή της θέλει έναν άνδρα και όχι ένα αντίγραφο του εαυτού της.

Πολλά μηνύματα

Αν επικοινωνείς με κάποια κοπέλα που σου αρέσει, βεβαιώσου ότι της δίνεις την ευκαιρία να της λείψεις. Μην απαντάς πάντα αμέσως σε κάθε μήνυμα της και ειδικά φρόντισε να μην γίνεις ενοχλητικός με πάρα πολλά μηνύματα.

Δεν υπάρχει κάτι κακό με το να της απαντάς αμέσως, αλλά μην το κάνεις μόνιμα και μην το παρακάνεις.

Άλλωστε το πιο σημαντικό πράγμα είναι το πώς την κάνεις να νιώθει κατά την επικοινωνία σας (είτε μέσω των μηνυμάτων, είτε από κοντά). Και έχε υπόψη ότι τα μηνύματα δεν έχουν την ίδια επίδραση που έχει η δια ζώσης επαφή.

Αν η κοπέλα που σου αρέσει είναι ελκυστική, είναι βέβαιο πως θα έχει πολλούς διαφορετικούς τύπους να της στέλνουν μηνύματα κάθε μέρα. Και ο τύπος που την κερδίζει είναι αυτός που έχει ενδιαφέρον και την κάνει να βρεθούν από κοντά. Στους υπόλοιπους απλά δεν απαντάει.

Αν είσαι ένας ακόμη τύπος που απλά της στέλνει μηνύματα, δεν έχει καμία σχέση το πόσο φοβερά είναι αυτά.

Επιπλέον με το να στέλνεις συνέχεια μηνύματα γίνεται το αντίθετο της πρόκλησης που αυτή επιζητά. Οι περισσότερες ίσως να μην στο επιβεβαιώσουν ότι θέλουν κάποιον που είναι πρόκληση, αλλά αν δεις γύρω σου τα περισσότερα ζευγάρια που επιβιώνουν έχουν αυτή τη δυναμική. Δεν απαντάει στα Μηνύματα σου; Οι βασικοί λόγοι

Μην δείχνεις ανασφάλεια

Συχνά, κάποιοι τύποι που στέλνουν απανωτά μηνύματα σε μια κοπέλα προσδοκούν από αυτήν να απαντήσει άμεσα. Κι αν δεν απαντήσει ή αν ανταποκριθεί αργότερα, πανικοβάλλονται και αρχίζουν να αναρωτιούνται τι μπορεί να πηγαίνει στραβά.

Μια φωνή μέσα τους λέει: «Δεν της αρέσω. Να δεις που της αρέσει κάποιος άλλος». Τότε λειτουργούν σπασμωδικά και αυξάνουν την συχνότητα των μηνυμάτων τους για να είναι μόνιμα στο ραντάρ της.

Ή στέλνουν ένα απεγνωσμένο μήνυμα, του τύπου: «Γεια, σου έστειλα χτες. Γιατί δεν μου απάντησες;», χωρίς να συνειδητοποιούν ότι έχει τη ζωή της και μπορεί να μην ενδιαφέρεται να απαντάει κάθε ημέρα.

Όσοι είναι σε αυτή την φάση, τελικά περνούν τον καιρός τους αναρωτώμενοι γιατί δεν τους απαντάει η κοπέλα, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι στις κοπέλες δεν αρέσουν οι άνδρες που αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους.

Έτσι μπορεί ακόμα και να στείλουν μήνυμα για να ρωτήσουν αν έκαναν κάτι που την αναστάτωσε ή αν της αρέσει κάποιος άλλος. Κάτι που όπως καταλαβαίνεις δεν βοηθάει καθόλου στο να διατηρηθεί η έλξη της για αυτόν.

Θες να είσαι πρόκληση στο φλερτ; Δες εδώ

Μην στέλνεις …προσωπικές φωτογραφίες

Οι γυναίκες ελκύονται από τη συμπεριφορά σου και την προσωπικότητά σου και λιγότερο από την εμφάνισή σου. Οπότε το να στείλεις στα ξαφνικά μια …προσωπική φωτογραφία (καταλαβαίνεις τι εννοώ) δεν θα έχει καμία επίδραση πάνω της. Ή αν έχει επίδραση αυτή θα είναι αρνητική.

Με άλλα λόγια με το να της στείλεις κάτι τέτοιο δεν την ερεθίζεις, ούτε την κάνεις να θέλει να κάνει σεξ μαζί σου.

Ναι, αν υπάρχει μια προσωπική γνωριμία και έχει «ανέβει η θερμοκρασία» μεταξύ σας, τότε θα την βοηθούσε να ερεθιστεί, αλλά στο ξεκάρφωτο να στέλνεις άσχετες φώτο δεν βοηθάς τον εαυτό σου. Σε επίπεδο μηνυμάτων, πέρα από κάθε φωτογραφία, αυτό που βοηθάει να νιώσει έλξη για εσένα είναι αυτά που γράφεις και ο τρόπος που αλληλεπιδράς μαζί της.

Είναι ο διάλογος σας ενδιαφέρων, υπάρχει καλή διάθεση; Ή είσαι απλά βαρετός στέλνοντας ότι στέλνουν όλοι; (πχ «γεια, τι κάνεις;») Την κάνεις να νιώσει συναισθήματα ή απλά μιλάτε σαν φίλοι;

Μη θεωρήσεις ότι μια φωτογραφία θα κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά για λογαριασμό σου…

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!