Πώς να στέλνεις Σωστά και Έξυπνα Μηνύματα Φλερτ - Men's Bible

Πώς να στέλνεις Σωστά και Έξυπνα Μηνύματα Φλερτ

Πώς να στέλνεις τα σωστά Έξυπνα Μηνύματα στο φλερτ 3 Λάθη όταν της Στέλνεις Μηνύματα (και τι να κάνεις)

Ζούμε σε μια εποχή που μεγάλο μέρος της επικοινωνίας συμβαίνει ψηφιακά. Και πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για την ερωτική επικοινωνία ανάμεσα στα δυο φύλα. Για αυτό και όλο και περισσότεροι άνδρες αναζητούν έξυπνα μηνύματα να στείλουν στην κοπέλα που τους αρέσει.

Στις γυναίκες αρέσουν η επικοινωνία και το φλερτ. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.

Παρόλα αυτά, υπάρχει μονάχα ένας συγκεκριμένος τύπος ψηφιακής επικοινωνίας που τις ενθουσιάζει στον τομέα του φλερτ.

Και εδώ είναι που το χάνουν αρκετοί, καθώς η ανδρική πλειοψηφία πλέον προσπαθεί περισσότερο να φλερτάρει μέσα από ανταλλαγή μηνυμάτων παρά από κοντά.

Το θέμα είναι πως το να στέλνεις «πονηρά» μηνύματα ή έξυπνα μηνύματα με έντονη την αίσθηση του φλερτ έχει απρόβλεπτα αποτελέσματα. Κάποιες φορές μπορεί να υπερβείς τα όρια και να φανείς «περίεργος» ή αλαζόνας.

Επίσης τα υπερβολικά emoticons, τα υπονοούμενα και τα επιφανειακά θέματα συζήτησης μπορούν να ξενερώσουν την κοπέλα, να την τσαντίσουν και να την ωθήσουν στην αδιαφορία. Ή ακόμα χειρότερα να ξεπεράσουν τα όρια της.

Κάθε κοπέλα διαφέρει. Δεν μπορείς να σαγηνεύσεις κάποια απλά με το να στέλνεις χαριτωμένα έξυπνα μηνύματα με σκοπό να τη φλερτάρεις.

Θα χρειαστεί να μάθεις πως ακριβώς δομείται ένα μήνυμα που έχει σκοπό το φλερτ και να αρχίσεις να εφαρμόζεις τη δομή αυτή φτιάχνοντας τα δικά σου έξυπνα μηνύματα.

Επίσης οι πιθανότητες λένε πως αν μιλάς πολύ με μια κοπέλα μέσα από μηνύματα, τότε εκείνη το ξέρει ότι ενδιαφέρεσαι.

Το να το κάνεις υπερβολικά προφανές και να προσπαθείς πολύ να βγεις γοητευτικός ή αστείος και να ερωτοτροπήσεις μέσα από τα μηνύματα θα την κάνει να μην σε πάρει στα σοβαρά.

Αντίθετα το να δείξεις το ενδιαφέρον σου με έναν αυθεντικό και πιο ήπιο τρόπο είναι μια πιο στιβαρή και αποτελεσματική προσέγγιση.

Ο στόχος και στα έξυπνα μηνύματα που στέλνεις και γενικά στην επικοινωνία όταν φλερτάρεις, είναι να βελτιώσεις τις ικανότητες σου στον αυθορμητισμό και στο να σκέφτεσαι γρήγορα.

Αν μπορείς να το κάνεις αυτό τότε δε θα ξεμένεις ποτέ από πράγματα να λες και θα διατηρείς συνεχώς το ενδιαφέρον της.

Φλερτάροντας με έξυπνα μηνύματα: Πώς να μην φανείς βαρετός

Το καλό φλερτ απέχει έτη φωτός από το να λούζεις την κοπέλα με κομπλιμέντα. Αρκετοί άνδρες πιστεύουν πως το να πλημμυρίζεις την κοπέλα με εγκώμια και θετικά σχόλια είναι φλερτ.

Καμία σχέση.

Το φλερτ στην ουσία είναι μια διακριτική μορφή επικοινωνίας. Ένας ανεπαίσθητος χορός ο οποίος λαμβάνει χώρα με αυτά που εννοούμε πίσω από τις λέξεις που χρησιμοποιούμε.

Και για αυτό το λόγο λίγοι άνδρες το κατέχουν πραγματικά.

Είναι καλύτερο λοιπόν να επικοινωνείς με πιο διασκεδαστικά, χιουμοριστικά και πραγματικά έξυπνα μηνύματα, παρά να στέλνεις συνηθισμένα κομπλιμέντα που δεν είναι πρωτότυπα.

Κάθε ανταλλαγή μηνυμάτων που σκοπεύει στο φλερτ θα πρέπει να στοχεύει στα εξής κριτήρια:

  • Να γίνεται διάλογος για ένα σοβαρό θέμα με έναν μη σοβαρό τρόπο.
  • Να δείχνεις ενδιαφέρον αλλά σταδιακά και όχι υπερβολικά.
  • Να πειράζεις την κοπέλα με την οποία μιλάς.
  • Να προβάλεις αυτοπεποίθηση.

Από τα παραπάνω, το πρώτο κριτήριο στη λίστα είναι και το πιο σημαντικό.

Γιατί; Γιατί η δημιουργία έλξης σε μια γυναίκα συνδέεται στενά με τα συναισθήματα. Και για αυτό θέλουμε να μιλάμε για συναισθηματικά έντονα θέματα όπως είναι το σεξ, οι σχέσεις, οι συναισθηματικά έντονες εμπειρίες κλπ.

Ωστόσο, μια γυναίκα σπάνια θέλει να συζητήσει αυτά τα θέματα με έναν αυστηρά σοβαρό τρόπο. Και ακόμα και αν θέλει να το κάνει δε θα νιώσει ερωτική έλξη για εσένα μέσα από μια τέτοια συζήτηση αλλά περισσότερο θα θέλει να σε δει σαν φίλο ή ψυχολόγο.

Αυτό που θέλει είναι να διασκεδάσει, να περάσει καλά και να νιώσει πως η κουβέντα τη διεγείρει εγκεφαλικά.

Θέλω λοιπόν να δεις το φλερτ – είτε μέσα από έξυπνα μηνύματα, είτε από κοντά – ως ένα τρόπο να συζητάς σοβαρά θέματα με έναν μη σοβαρό και πιο παιχνιδιάρικό τρόπο.

Αυτό σου δίνει την ευκαιρία να θέσεις αυτού του είδους τα θέματα στο τραπέζι, όπως το σεξ και τις σχέσεις, ενώ διατηρείς την ατμόσφαιρα χαλαρή και ανάλαφρη.

Τα καλύτερα έξυπνα μηνύματα για φλερτ είναι εκείνα που θα σκεφτείς εσύ

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος μαθητής ή κάποιος φίλος του site θα με ρωτήσει τι να απαντήσει στο μήνυμα της κοπέλας που του αρέσει, και αφού λάβει απάντηση να πιστεύει πως η απάντηση αυτή είναι καθολική.

Όχι, η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων είναι ρευστή και συχνά χαοτική. Δεν μπορείς να παίξεις και να φλερτάρεις αποτελεσματικά με έτοιμα και προσχεδιασμένα μηνύματα.

Το να προετοιμάζεις τα μηνύματα που θα στείλεις ή και το να στέλνεις το ίδιο μήνυμα σε όλες τις κοπέλες που σου αρέσουν – κοινή λάθος πρακτική από αρκετούς άνδρες στο διαδικτυακό φλερτ – είναι ο σίγουρος τρόπος να δείξεις στην κοπέλα ότι δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι πρωτότυπο.

Οι άνθρωποι γενικά λαχταρούν την καινοτομία. Τους αναζωογονεί. Τους πυροδοτεί το ενδιαφέρον με τρόπο ασύλληπτο.

Τη στιγμή λοιπόν που θα της στείλεις ένα μήνυμα που μοιάζει προσχεδιασμένο ή έχει διαβάσει χιλιάδες φορές πριν, αρχίζεις να τσαλακώνεις την εικόνα σου.

Είναι καλύτερο να στείλεις κάτι ολίγον τρελό, παρά να στείλεις κάτι κοινότυπο.

Το να προσπαθείς να βγεις χαριτωμένος όταν φλερτάρεις μέσω μηνυμάτων είναι καταστροφή. Ρίσκαρε και άσε το χιούμορ σου και την αυτοπεποίθηση σου να αποτυπωθούν στα μηνύματα σου, στέλνοντας κάτι με μια δική σου δόση τρέλας.

Όσο πιο αυθεντικός και πρωτότυπος είσαι τόσο περισσότερο κινείς και το ενδιαφέρον της.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί το χιούμορ είναι διεγερτικό, είναι απρόβλεπτο και σε πιάνει εξ απροόπτου με αποτέλεσμα να μην βαριέσαι.

Φυσικά δεν έχουν αναπτύξει όλοι την ικανότητα να δημιουργούν παιχνιδιάρικα έξυπνα μηνύματα όταν φλερτάρουν διαδικτυακά. Δεν χρειάζεται όμως, αρκεί να έχεις ενσωματώσει την ιδέα της φρέσκιας καινοτομίας στα μηνύματα σου.

Αν το κάνεις αυτό, τότε είσαι πολύ πιο κοντά στο να τιθασεύσεις το ερωτικό ενδιαφέρον της.

Να θυμάσαι όμως πως δεν είσαι εκεί για να γίνεις ο διασκεδαστής της. Στόχος σου είναι να της δείξεις πως είσαι ξεχωριστός, να την γνωρίσεις καλύτερα και να την συναντήσεις από κοντά.

Να είσαι λοιπόν ευρηματικός και τολμηρός με τα μηνύματα σου αν θες να ξεχωρίσεις από τη μάζα.

Θες να μάθεις πώς να επικοινωνείς με ευρηματικότητα και σπιρτάδα στο φλερτ; Δες εδώ

Τα χαριτωμένα μηνύματα απαγορεύονται

Σε αντίθεση με το τι πιστεύουν αρκετοί, αυτό που αναζητούν οι γυναίκες είναι να βρουν κάποιον ο οποίος είναι καλό παιδί μεν, αλλά είναι και αρρενωπός και συναισθηματικά δυνατός.

Δεν έλκονται από άνδρες που μοιάζουν με χαριτωμένα αγόρια.

Απόφυγε λοιπόν να στέλνεις πολλά emoticons στα μηνύματα σου. Χρησιμοποίησε τα με φειδώ και μόνο όπου είναι απαραίτητο για να δώσεις έμφαση στο μήνυμα σου.

Και σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσεις να φανείς χαριτωμένος. Αρκετοί άνδρες μπερδεύουν το να έχεις χιούμορ, με το να είσαι χαριτωμένος.

Η ελκυστική μορφή του χιούμορ ωστόσο είναι τολμηρή και λίγο αμφιλεγόμενη. Αποτελεί με λίγα λόγια ένα μικρό ρίσκο το οποίο ερεθίζει συναισθηματικά την κοπέλα.

Όταν όμως δείχνεις χαριτωμένος, μοιάζεις περισσότερο άπειρος, παιδιάστικος και πως δεν ξέρεις τι να κάνεις για να διεγείρεις κάποια ερωτικά.

Φυσικά, όπως με όλα στη ζωή έτσι και εδώ, τα πράγματα δεν είναι άσπρο – μαύρο.

Ούτε το να προσπαθείς να δείχνεις υπέρ του δέοντος αρρενωπός και alpha male είναι καλό καθώς θα φαίνεσαι ανασφαλής

Ο στόχος σου είναι να σταθείς στη μέση του φάσματος και να διατηρήσεις ένα μέτρο. Αν μη τι άλλο το θέμα είναι να γνωριστείτε περισσότερο και άρα μέσα από τα έξυπνα μηνύματα σου να προβάλεις την αυθεντική προσωπικότητα σου.

Τι κάνω αν δεν το έχω με το χιούμορ;

Κάποιοι άνδρες δυσκολεύονται αρκετά με το χιούμορ και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Αυτό που είναι κακό, είναι ο άνδρας που δεν το έχει με το χιούμορ να προσπαθεί μόνιμα να πει κάτι αστείο.

Το να έχεις χιούμορ μοιάζει με δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να σου κερδίσει πολλούς πόντους αλλά αν το κάνεις με λάθος τρόπο, τότε ξενερώνεις την κοπέλα αστραπιαία.

Για αυτό το λόγο πρέπει να είσαι τίμιος με τον εαυτό σου και με τον τρόπο που φλερτάρεις μέσω μηνυμάτων.

Αν τα μηνύματα σου δεν προκαλούν δυνατές και θετικές απαντήσεις, τότε χρειάζεται να αναλογιστείς μια διαφορετική προσέγγιση.

Πριν της στείλεις λοιπόν αναρωτήσου τα εξής:

  • Είναι το μήνυμα μου πνευματώδες, ευρηματικό και πρωτότυπο;
  • Είναι το θέμα για το οποίο μιλάω τολμηρό;
  • Θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα στην κοπέλα;
  • Είναι κάτι που μπορεί να το έχει ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν;

Το ξανάλεω. Να είσαι τίμιος και ειλικρινής με τον εαυτό σου όταν φλερτάρεις μέσω μηνυμάτων. Είναι πιο σημαντικό να δείξεις πως είσαι άνδρας με χιούμορ, από το να φανείς αστείος.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως είναι καλύτερο να της δείχνεις πόσο αυθόρμητος, συναρπαστικός και γοητευτικός είσαι από το να την κάνεις να γελάει κάθε δέκα δευτερόλεπτα.

Το φλερτ μέσω μηνυμάτων δεν πρέπει να είναι προφανές

Όταν φλερτάρεις με κάποια, θα πρέπει να την κάνεις και λίγο να αναρωτιέται αν σε έχει κερδίσει ή όχι. Το να δείξεις υπερβολικό ενδιαφέρον από την αρχή θα την κάνει να ξενερώσει και θα κάνει και τη διαδικασία λιγότερο συναρπαστική για εκείνη.

Υπάρχει λοιπόν μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να δείχνεις πολύ ενδιαφέρον και στο να μη δείχνεις αρκετό ενδιαφέρον. Και εκεί πρέπει να κινηθείς.

Πολλοί άνδρες βιάζονται και πιστεύουν πως όσο περισσότερο ενδιαφέρον δείξεις τόσο το καλύτερο. Ναι, χρειάζεται να δείξεις ενδιαφέρον. Αλλά να το κάνεις με διακριτικό τρόπο και να την κάνεις και λίγο να αναρωτιέται αν σου αρέσει ή όχι.

Μην ξεχνάς πως το γυναικείο ένστικτο λειτουργεί πολύ καλά. Μια γυναίκα ξέρει πως αν κάποιος της στέλνει συχνά τότε ενδιαφέρεται με κάποιο τρόπο. Για αυτό δεν χρειάζεται να το κάνεις περισσότερο προφανές.

Θες απλά να κάνεις μια φυσιολογική κουβέντα, την οποία πασπαλίζεις με σχόλια τα οποία δείχνουν την προσωπικότητα σου, το χιούμορ σου και πυροδοτούν το ενδιαφέρον.

Όλα είναι θέμα εξάσκησης

Αν οι δεξιότητες σου στο ψηφιακό φλερτ έχουν σκουριάσει ή δεν αναπτύχτηκαν εξ’ αρχής, τότε ξεκίνα να εξασκείσαι.

Εγγράψου σε κάποια διαδικτυακή εφαρμογή για φλερτ και γνωριμίες και προπονήσου στη συνήθεια να είσαι πιο ευρηματικός και αυθόρμητος με τα μηνύματα σου.

Δες τι απόκριση λαμβάνουν τα μηνύματα σου, λάβε το feedback και προσπάθησε να εξελίξεις τον τρόπο που γράφεις.

Ο μόνος τρόπος να βελτιωθείς στο φλερτ και μέσω μηνυμάτων αλλά και από κοντά είναι μέσα από την πρακτική εξάσκηση. Για αυτό μην κάθεσαι.

Και αν θες να μάθεις περισσότερα για το φλερτ, πώς να στέλνεις έξυπνα μηνύματα και πως να έχεις έναν coach ο οποίος θα σε κατευθύνει να βελτιωθείς γρήγορα και με το σωστό τρόπο, επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!