Δεν με Σέβεται η Σύντροφος μου: 7 Τρόποι να υπάρχει Αμοιβαίος Σεβασμός - Men's Bible

Δεν με Σέβεται η Σύντροφος μου: 7 Τρόποι να υπάρχει Αμοιβαίος Σεβασμός

Δεν με Σέβεται η Σύντροφος μου: 7 Τρόποι να το Αλλάξεις

Σε μία σχέση θα πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και ειλικρίνεια και από τους δύο. Θα πρέπει να σε σέβεται η σύντροφος σου και εσύ εκείνη. Γιατί τα πράγματα στις σχέσεις είναι αμοιβαία.

Όμως όντως δεν σε σέβεται η σύντροφος σου ή τελικά έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση; Συχνά όταν κάποιος νιώθει ότι δεν τον σέβεται η σύντροφος του, πρώτα δεν σέβεται εκείνος τον εαυτό του και έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Αν λοιπόν, δεν σέβεσαι ο ίδιος τον εαυτό σου, έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, θα λάβεις την ίδια αντιμετώπιση από τους γύρω σου. Δεν γίνεται να περιμένεις να σε σέβεται ο περίγυρος σου και η σύντροφος σου, αν εσύ δεν σε σέβεσαι τον εαυτό σου.

Οι γυναίκες σέβονται τους άντρες που σέβονται τον εαυτό τους (αυτό λειτουργεί και αντίστροφα και ισχύει για όλους τους ανθρώπους).  Δεν εμπιστεύονται αυτούς που κρέμονται από αυτές για τη δική τους ευτυχία. Οι άντρες που κάνουν τη σχέση τους τη μόνη τους προτεραιότητα, χάνουν τον σεβασμό της συντρόφου τους.

Αν πρέπει να μάθουμε κάτι από αυτό, είναι ότι αν κάποιος θέλει να κερδίσει τον σεβασμό της συντρόφου του, πρέπει πρώτα να σέβεται τον εαυτό του. Παρακάτω υπάρχουν 7 τρόποι με τους οποίους θα μπορέσεις να κερδίσεις το σεβασμό της συντρόφου σου.

#1 Συζήτησε ευθέως με τη σύντροφο σου

Αν δεν σε σέβεται η σύντροφος σου επειδή έχασε την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο σου, θα είναι δύσκολο να την κερδίσεις πάλι πίσω. Συζήτησε μαζί της και προσπάθησε να είσαι ειλικρινής μαζί της.

Θα πρέπει να της δείξεις έμπρακτα ότι προσπαθείς και δουλεύεις σκληρά προκειμένου να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσεις ξανά τον σεβασμό της.

#2 Να κρατάς τις υποσχέσεις σου για να σε σέβεται η σύντροφος σου

Αν έχεις την συνήθεια να λες κάτι στην σύντροφο σου και να μην το κάνεις, πιθανότητα να μη σε πιστέψει αν της το ξαναπείς.

Είναι σημαντικό να κρατάς τις υποσχέσεις σου γιατί μόνο έτσι θα κερδίσεις το σεβασμό της συντρόφου σου και θα παίρνει στα σοβαρά αυτά που της λες. Αν κάνεις πράξη αυτά που λες, θα της δείξεις ότι είσαι αξιόπιστος και μπορεί να βασιστεί πάνω σου.

#3 Να είσαι αποφασιστικός, αν θέλεις να σε σέβεται η σύντροφος σου

Η αναποφασιστικότητα δεν είναι ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό. Πολλές γυναίκες απογοητεύονται από έναν άντρα που είναι αναποφάσιστος. Με την αναποφασιστικότητα δίνεις την εντύπωση ότι δεν ξέρεις ποιος είσαι και τι θέλεις.

Ένας τρόπος για να σε σέβεται η σύντροφος σου είναι να είσαι αποφασιστικός (μα πάντα ευγενικός) όταν θες να κάνεις κάτι. Είναι ένας καλό τρόπος για να προχωρήσεις στη ζωή σου και να πετύχεις και τους στόχους σου. Δεν με Σέβεται η Σύντροφος μου: 7 Τρόποι να το Αλλάξεις

#4 Άσε την σύντροφο σου να είναι ο εαυτός της και ανεξάρτητη

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από μια γυναίκα που είναι ανεξάρτητη και είναι ο εαυτός της. Όταν δίνεις χώρο και σεβασμό στον άλλο για να αγκαλιάσει τις ατέλειες του και να αγαπά τα πάντα στον εαυτό του, μπορεί πραγματικά να λάμψει.

Αυτό θα πρέπει να είναι αμφίδρομο στις σχέσεις. Αν βλέπεις ότι δεν σε σέβεται η σύντροφος σου, ίσως θα πρέπει να της αφήσεις λίγο χώρο. Κάνε την να νιώθει δυνατή και άφησε τη να εκφραστεί με όποιον τρόπο εκείνη θέλει. Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσεις τον σεβασμό της. Με το να είσαι κτητικός και να την ελέγχεις θα καταφέρεις ακριβώς το αντίθετο.

Θέλεις να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό της συντρόφου σου; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να το πετύχεις! 

#5 Κράτα το κεφάλι σου ψηλά για να σε σέβεται η σύντροφος σου

Η ζωή δεν είναι εύκολη, έχει πολλές δυσκολίες. Είναι σημαντικό να εξωτερικεύεις με ηρεμία τα συναισθήματα σου ακόμα και όταν νιώθεις στεναχωρημένος. Το να τα κρατάς μέσα σου δεν είναι καλό.

Εάν βέβαια το μόνο που κάνεις είναι να διαμαρτύρεσαι για όλους τους λόγους για τους οποίους είσαι στεναχωρημένος και γιατί η ζωή σου φέρθηκε τόσο άσχημα, θα κάνεις την σύντροφο σου να χάσει τον σεβασμό της προς εσένα.

Ακόμα και αν δεν είσαι καλά ψυχολογικά προσπάθησε να είσαι αισιόδοξος και με το κεφάλι ψηλά. Με αυτό τον τρόπο δείχνεις την επιμονή σου, την δύναμη σου και ότι δεν παραιτείσαι τόσο εύκολα.

#6 Να ζητάς πάντα συγγνώμη αν θέλεις να σε σέβεται η σύντροφος σου

Εάν η αλαζονεία σου και ο εγωισμός σου δεν σου επιτρέπουν να βλέπεις τα λάθη σου και να τα αντιλαμβάνεσαι, είναι ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι θα χάσουν το σεβασμό τους για το πρόσωπο σου. Ειδικά η σύντροφος σου.

Σε βλέπει στις καλύτερες και στις χειρότερες στιγμές σου, ξέρει τα περισσότερα για σένα. Μην προσποιείσαι ότι δεν κάνεις ποτέ λάθη, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις το σεβασμό της. Αναγνώρισε το λάθος σου και πες της ότι λυπάσαι, ειδικά αν αυτό που έκανες την πλήγωσε με κάποιο τρόπο.

Οι ισχυρότεροι άνθρωποι είναι αυτοί που είναι ταπεινοί και πρόθυμοι να παραδεχτούν τις αδυναμίες τους.

#7 Να ακούς τη σύντροφο σου

Οι περισσότεροι άντρες δυσκολεύονται να συντονιστούν και να συγκεντρωθούν όταν μιλούν οι γυναίκες. Το να της δείξεις ότι την ακούς σημαίνει πολλά για αυτήν και θα κερδίσεις τον σεβασμό της. Εάν σου δίνει συμβουλές, φρόντισε να τις ακούσεις και να τις σκεφτείς πραγματικά.

Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τον σεβασμού κάποιου. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει σε κάθε είδους σχέση, είτε ερωτική, είτε φιλική.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!