Αυτοσεβασμός και Φλερτ: Ξεκίνα να σέβεσαι τον Εαυτό σου - Men's Bible

Αυτοσεβασμός και Φλερτ: Ξεκίνα να σέβεσαι τον Εαυτό σου

Αυτοσεβασμός στο Φλερτ: Ξεκίνα να σέβεσαι τον εαυτό σου

Γνωρίζεις πολύ καλά πως η αυτοπεποίθηση είναι ένα από τα πιο δυνατά σου χαρτιά. Ένα χαρτί που όσο καλύτερα το αξιοποιήσεις, όσο περισσότερο πιστεύεις στις ικανότητες σου και σέβεσαι τον εαυτό σου, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα σου.

Είναι ένα μοτίβο συμπεριφοράς που ελκύει τις γυναίκες. Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε έναν άντρα με άνετη συμπεριφορά, χιούμορ που δεν φοβάται να την προσεγγίσει;

Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση κάνει τις γυναίκες να νιώθουν πιο σίγουρες και ασφαλείς. Νιώθουν πως είσαι αυτός ο διαφορετικός που θέλουν, κάτι που δεν φαίνεται μόνο από τον τρόπο που στέκεσαι ή κινείσαι σε ένα χώρο αλλά και από τον τρόπο που χαμογελάς και διατηρείς την οπτική επαφή με τη γυναίκα που μιλάς ή σου αρέσει.

Είναι μια ικανότητα που είτε γεννιέσαι με αυτή είτε μπορείς να την αποκτήσεις στην πορεία της ζωής σου.

Γιατί τελικά έχε υπόψη ότι το πόσο σέβεσαι τον εαυτό σου φαίνεται από το πόση αυτοπεποίθηση έχεις.

Να τι χρειάζεται να έχεις υπόψη για να σέβεσαι τον εαυτό σου.

#1 Η γυναίκα που μιλάς έχει ίση αξία με εσένα

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουν πάρα πολλοί άντρες είναι πως προσεγγίζουν γυναίκες με λάθος νοοτροπία. Χωρίς καν να έχουν μιλήσει μαζί τους, τις ανεβάζουν σε βάθρο. Με άλλα λόγια, θεωρούν πως η αξία της είναι μεγαλύτερη από την δική τους.

Μια προσέγγιση με αυτή την νοοτροπία πολύ δύσκολα θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις και να κλιμακώσεις την κατάσταση.

Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση όμως δεν σκέφτεται έτσι σε καμία περίπτωση.

Είναι στο χέρι σου να της μιλήσεις πιστεύοντας πως έχει την ίδια αξία με εσένα. Να διασκεδάσεις το γεγονός πως είσαι εκεί και μιλώντας μαζί της να βάλεις λίγο μυστήριο.

Κάτι όμως που πρέπει να προσέξεις είναι να μην φτάσεις στο άλλο άκρο και αρχίζεις να μειώνεις τις γυναίκες που συναναστρέφεσαι. Ο σκοπός είναι να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία , όχι επίδειξη δύναμης.Αυτοσεβασμός στο Φλερτ: Ξεκίνα να σέβεσαι τον εαυτό σου

#2 Να σέβεσαι τον εαυτό σου και να υποστηρίζεις τη γνώμη σου

Προφανώς θα έχεις ακούσει ιστορίες αντρών που για να ρίξουν μια γυναίκα ακολουθούν συμπεριφορές όπως να συμφωνούν με όλα όσα τους λένε, να λένε συνέχεια «ναι», μόνο και μόνο για να μην διαφωνήσουν μαζί τους και τις χάσουν.

Η αλήθεια είναι όμως πως τέτοιες συμπεριφορές είναι εγγυημένος τρόπος να χάσεις μια γυναίκα από τη ζωή σου. Αυτό συμβαίνει επειδή οι γυναίκες αντιλαμβάνονται πολύ καλύτερα από εμάς τέτοιες συμπεριφορές, καθώς είναι μια ικανότητα που έχουν καλλιεργήσει από πολύ μικρή ηλικία.

Όταν όμως θες να λειτουργείς με αυτοπεποίθηση, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είναι υποχρέωση σου στο διάλογο, να υποστηρίξεις την άποψη σου, σε ένα θέμα που οι απόψεις σας είναι διαφορετικές. Είναι κάτι που θα σε ανεβάσει στα μάτια της, όπως και το να την διακόψεις όταν κάτι από αυτά που σου λέει είναι εντελώς αντίθετο από τα πιστεύω και το σύστημα αξιών σου.

Θες να γίνεις πιο δυναμικός στο φλερτ και τη ζωή; Δες εδώ

#3 Διατήρησε οπτική επαφή

Έχεις παρατηρήσει άντρες που προσεγγίζουν γυναίκες και κοιτάνε είτε κάτω είτε δεξιά και αριστερά;

Ένας από τις πιο βασικούς πυλώνες της αυτοπεποίθησης και του σεβασμου προς το ίδιο σου τον εαυτό είναι η σωστή οπτική επαφή.

Η οπτική επαφή παίζει τεράστιο ρόλο στο παιχνίδι σου τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια μιας προσέγγισης.

Όταν κοιτάζεστε με μια άγνωστη γυναίκα και συναντηθούν τα βλέμματα σας , κοίταξε την μέχρι να αλλάξει πρώτη και να κοιτάξει κάπου αλλού. Είναι ένας τρόπος να της δείξεις πως δεν ντρέπεσαι, πως πιστεύεις στον εαυτό σου και πως δεν τα χάνεις όταν σε κοιτάει μια γυναίκα.

Είναι κάτι που τρομάζει παρά πολλούς. Άλλοι θεωρούν πως η γυναίκα θα τους παρεξηγήσει, η αλήθεια όμως είναι πως διαφορετικά θα σκεφτεί πως δεν είσαι και τόσο σίγουρος τελικά .

Κατά την διάρκεια της προσέγγισης, αφού έχεις κάνει το μεγάλο βήμα και έχεις πάει να της μιλήσεις προσπάθησε την ώρα που της μιλάς να την κοιτάς. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, κι αυτή έχει την ίδια αξία με εσένα.

#4 Όταν σέβεσαι τον εαυτό σου δε φέρεσαι απέγνωσμένα

Ένα από τα πράγματα που απωθεί πλήρως τις γυναίκες είναι να δείχνεις πως σου λείπει η γυναικεία συντροφιά κάτι που αποτελεί γνώρισμα ενός άντρα needy χωρίς στοιχεία αυτοεκτίμησης .

Καμία γυναίκα και ειδικότερα αν πιστεύει στον εαυτό της και έχει μια στοιχειώδη εκτίμηση δε θα κολακευτεί από άντρες γλοιώδεις που της κάνουν κοπλιμέντα για την εξωτερική της εμφάνιση μόνο και μόνο για να την ρίξουν. Το πιο πιθανό είναι να σε απορρίψει. Και αυτό συνήθως είναι κάτι που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό πολλούς άντρες.

Αυτό συμβαίνει όταν παίρνεις την άποψη μιας γυναίκας την οποία γνωρίζεις πολύ λίγο ή μόλις έχεις γνωρίσει και δίνεις τόσο μεγάλη αξία στα λόγια της που σε επηρεάζουν τόσο που διαλύουν τα όποια πιστεύω έχεις εσύ για εσένα.

Επιπλέον, συμπεριφορές που έχουν ως σκοπό να παρουσιάσουν ένα καλύτερο εαυτό, ψέματα σχετικά με τα ελαττώματα σου, μη αποδοχή της κριτικής και ατάκες εντυπωσιασμού  δεν αποτελούν στοιχεία άντρα που πιστεύει στον εαυτό του.

Όταν όμως έχεις αυτοπεποίθηση ξέρεις ποιος είσαι και πιστεύεις στον εαυτό σου. Ξέρεις τα δυνατά σου σημεία αλλά και αυτά που υστερείς. Είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου με τα πρέπει και τα θέλω σου και τα διεκδικείς. Διεκδικείς την γυναίκα και γενικότερα τη ζωή που θες και σου αξίζει χώρις να περιμένεις την τύχη και τις συγκιρίες να σε βοηθήσουν αποκλειστικά.

Άρχισε να σέβεσαι τον εαυτό σου και να τον εκτιμάς από σήμερα. Σου αξίζει!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!