Διακοπές με Κοπέλα: Οδηγός επιβίωσης - Men's Bible

Διακοπές με Κοπέλα: Οδηγός επιβίωσης

Διακοπές με κοπέλα: Οδηγός επιβίωσης

Πρώτη φορά διακοπές με κοπέλα; Ξέρω, αγχώνεσαι λίγο. Όλοι το έχουμε περάσει…

Όσο σκεφτόμουν τον τίτλο και το περιεχόμενο αυτού του άρθρο μου ερχόταν στο μυαλό ο οδηγός επιβίωσης της SAS, της βρετανικής ομάδας ειδικών δυνάμεων. Ταυτόχρονα έπαιζε η μουσική από τις επικίνδυνες αποστολές.

Η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει να πηγαίνω διακοπές με γυναίκες και μάλιστα μου αρέσει. Ανάλογα με τον χαρακτήρα και τις συνήθειές τους, αλλάζει η διαχείριση που χρειάζεται να κάνεις για να κυλίσουν ομαλά οι μέρες που θα περάσετε μαζί. Ας πούμε ότι όλη αυτή η διαδικασία είναι μία ιδιαίτερη χορογραφία.

Τώρα θα μου πεις, το θυμήθηκες τέλος Αυγούστου αυτό; Δεν μπορούσες να γράψεις αυτό το άρθρο έναν με δύο μήνες νωρίτερα; Μας υποχρέωσες! Εντάξει, δεν χάλασε ο κόσμος γιατί το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και μπορείς να το αξιοποιήσεις και για οποιοδήποτε τριήμερο ή τα Χριστούγεννα.

Εύχομαι πάντως να μην «κάηκαν» οι διακοπές σου γιατί είναι κρίμα να ξοδεύεις μέρες από την καλοκαιρινή σου άδεια και τελικά να μην περνάς καλά. Ο κυριότερος λόγος που αποφάσισα να το γράψω πάντως, είναι γιατί ακούω πολύ κόσμο – άντρες και γυναίκες – να διαμαρτύρονται και να είναι απογοητευμένοι από τις διακοπές που πέρασαν.

Όπως είπα και παραπάνω, αυτή η διαδικασία είναι μία χορογραφία. Παίζει μεγάλο ρόλο το αν έχεις συνηθίσει να συνυπάρχεις στον ίδιο χώρο με γυναίκες ή όχι. Ας δούμε κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις.

Την ξέρεις λίγο καιρό;

Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που την «πατάει» ο περισσότερος κόσμος. Γνωρίζουν κάποια στην αρχή του καλοκαιριού παρασύρονται από τον ενθουσιασμό της πρώτης επαφής και αποφασίζουν να πάνε διακοπές μαζί γιατί το ενδεχόμενο να περάσουν χώρια τις μέρες τους, τους φαίνεται αβάσταχτο.

Νομίζω καταλαβαίνεις ότι είναι μεγάλο ρίσκο αυτό. Ξεκινάς να πας σε ένα μέρος που ενδεχομένως να μην μπορείς να φύγεις εύκολα, με κάποια που ξέρεις ελάχιστα και που θα βλέπεις 24 ώρες το 24ωρο, ενώ έχεις προπληρώσει την διαμονή σου. Ζόρικα τα πράγματα λοιπόν.

Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν καλό να κανονίσετε διακοπές για λίγες ημέρες. Τρεις με τέσσερις ημέρες είναι ιδανικές. Είναι αρκετές για  να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και ταυτόχρονα όχι πάρα πολλές για να φρικάρετε αν η συνύπαρξη δεν σας βγει καλή.

Επίσης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην δείτε τίποτα εκτός τους δωματίου και του ξενοδοχείου που θα μείνετε. Το πιο πιθανό είναι να κάνετε σεξ από το πρωί μέχρι το βράδυ, οπότε μην έχεις μεγαλεπήβολα σχέδια για τις εξόδους σας. Η διασκέδαση εντός των θυρών και η εξάντληση θα σας κρατήσουν μέσα.

Αν σκοπεύεις να περάσεις από μία εβδομάδα και πάνω μαζί της στον ίδιο χώρο, το καλό που σου θέλω να έχεις δει και να έχεις καταλάβει αρκετά πράγματα για τον χαρακτήρα της.

Αν όχι, χάρηκα που σε γνώρισα και άντε γεια. Αν είσαι τύπος που γουστάρει κάμπινγκ και εκείνη θέλει μία ώρα μέσα στο μπάνιο για να βάλει τις κρέμες της, κάποιος από τους δύο θα πρέπει να κάνει μεγάλους συμβιβασμούς.

Φυσικά ισχύει και το αντίθετο, να σε πείσει να πάτε για ελεύθερο κάμπινγκ σε μία παραλία γυμνιστών ενώ εσύ θες κρεβατάρα  king size και τρεις μπουφέδες πρωινό. Εκεί να δεις γέλια!

Διακοπές με κοπέλα: Οδηγός επιβίωσης

Αν δεν έχεις πάει ποτέ διακοπές με κάποια, να θυμάσαι ότι οι γυναίκες κουβαλάνε πολλά μπουκαλάκια και αξεσουάρ μαζί τους. Πολλά όμως!

Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που έκανα τέτοιες διακοπές και η κοπέλα μου έφερε τρεις τσάντες πράγματα για τρεις ημέρες. Κοιτούσα τα δύο εσώρουχα και τα δύο ζευγάρια κάλτσες που είχα μαζί μου και αναρωτιόμουν ποιος από τους δύο έχει κάνει λάθος.

Σοβαρά τώρα, η συνύπαρξη στον ίδιο χώρο είναι ιδιαίτερη υπόθεση. Ειδικά με κάποια που δεν την γνωρίζεις αρκετά, υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να οριοθετήσετε.

Ίσως κάποιος από τους δύο να θέλει τον προσωπικό του χρόνο (κάτι που είναι απόλυτα κατανοητό), τότε ο άλλος πρέπει να το σεβαστεί αυτό και όταν η συνύπαρξη γίνεται σε ένα δωμάτιο 3χ3 τα πνεύματα μπορεί να οξυνθούν αρκετά.

Την ξέρεις αρκετό καιρό;

Εδώ τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Πας διακοπές με κάποια που την ξέρεις και λογικά την έχεις συνηθίσει. Αν δεν μένετε μαζί γενικά ή αν δεν περνάει τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας στο σπίτι σου, τότε εδώ είναι ένα καλό crash test.

Σίγουρα θα έχετε πιο άνετη συνύπαρξη και δεν θα ζοριστείτε πολύ. Απλά θα ξεδιαλύνουν πολλά πράγματα και μπορεί να πέσουν στο τραπέζι ατάκες όπως «Τελικά περνάμε καλά όταν είμαστε μαζί όλο το 24ωρο». Το οποίο είναι λογικό και αναμενόμενο. Αν ξέρεις κάποιον έναν χρόνο και σε βάθος μίας εβδομάδας εντατικής συνύπαρξης δεν υπάρχουν τριβές, τότε είσαστε σε μία καλή κατάσταση.

Αν πάλι σε αυτή την εβδομάδα σας βγουν όλα όσα έχετε καταπιέσει και γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, τότε ας προσέχατε. Με συγχωρείς που στο λέω έτσι αλλά αν έχεις περάσει τέσσερις, πέντε ή οκτώ μήνες με κάποια και δεν έχεις καταλάβει ότι όταν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο υπάρχει πρόβλημα, τότε κάτι κάνετε λάθος. Ή απλά δεν σε ένοιαζε και τόσο πολύ…

Γενικά να θυμάσαι ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που έχει επιθυμίες, ανάγκες και θέλω και οφείλεις να τα σεβαστείς, όπως φυσικά κι εκείνη οφείλει να σεβαστεί τα δικά σου.

Κλείνοντας με αυτό, καλές διακοπές ή καλή επιστροφή!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!