Δημιουργώντας Σεξουαλική Ένταση στο Φλερτ: πιο απλό απ’ όσο φαντάζεσαι - Men's Bible

Δημιουργώντας Σεξουαλική Ένταση στο Φλερτ: πιο απλό απ’ όσο φαντάζεσαι

Δημιουργώντας Σεξουαλική Ένταση στο Φλερτ: πιο απλό απ’ όσο φαντάζεσαι, Πως να την Ερεθίσεις Ερωτικά

Έχεις ξεκινήσει να μιλάς με την γυναίκα, που σου αρέσει και η επικοινωνία πάει πολύ καλά. Ωστόσο, θα χρειαστεί σταδιακά να δημιουργηθεί σεξουαλική ένταση μεταξύ σας, προκειμένου να προχωρήσει κι άλλο η γνωριμία. Κι αυτό φυσικά εφόσον ενδιαφέρεστε και οι δύο για κάτι τέτοιο.

Πως γίνεται αυτό όμως;

Πρώτα απ’ όλα, θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσουμε δύο βασικά σημεία, τα οποία είναι και τα «συστατικά» που δημιουργούν Σεξουαλική Ένταση ανάμεσά σας.

#1 Προθέσεις

Φαντάζομαι υπάρχει λόγος που φλερτάρεις την κοπέλα και αυτή εσένα. Είμαι σίγουρος λοιπόν, ότι δεν θα ήθελες το φλερτ να καταλήξει στην μαγική ατάκα «σε βλέπω φιλικά».

Για να συμβεί αυτό, θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις όχι μόνο από την αρχή, αλλά να εκφράζεις τις προθέσεις σου με σεβασμό στα όρια της (θα δούμε παρακάτω τους τρόπους) κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας σας.

Για παράδειγμα, μπορείς να της πεις από τα πρώτα λεπτά ότι σου άρεσε, ότι την βρίσκεις ελκυστική, ότι σου κίνησε την περιέργεια ή οτιδήποτε άλλο και γι’ αυτό θέλεις να την γνωρίσεις.

 

Ένα ξεκάθαρο και ειλικρινές μήνυμα θα εκτιμηθεί πολύ περισσότερο από την γυναίκα και αν μη τι άλλο ακόμα και θετική να μην είναι, σίγουρα θα της φτιάξεις το βράδυ και το πιθανότερο είναι να σε ευχαριστήσει κιόλας. Σε αυτήν την περίπτωση φυσικά που δεν ενδιαφέρεται τελικά, την ευχαριστείς και φεύγεις.

Από την άλλη πλευρά, αν δηλαδή είναι θετική και εκφράζεις το ενδιαφέρον σου με τον κατάλληλο τρόπο και χωρίς να την προσβάλλεις, είναι πιθανότερο να ανταλλάξετε τηλέφωνα και να κανονίσετε το πρώτο σας ραντεβού.

Όπως, και να ‘χει όμως, και στις δύο περιπτώσεις, είναι σημαντικό να αισθάνεσαι ικανοποιημένος με τον εαυτό σου καθώς και με τον τρόπο, που εκφράζεις αυτό που θέλεις.

Δεν είναι απαραίτητο να μιλήσεις για το σεξ, αν και εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι ακόμη άβολα. Να είσαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία των γυναικών δεν θα είναι σε θέση να μιλήσει ιδιαίτερα γι’ αυτό κατά την διάρκεια της προσέγγισης.

Ωστόσο, στο πρώτο ραντεβού αποτελεί ένα από τα ιδανικά θέματα συζήτησης, μιας και στη γυναίκα με την οποία έχεις βγει, αρέσεις, οπότε είναι κάτι, που υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της.Πως το Πορνό καταστρέφει την ερωτική σου ζωή, Δημιουργώντας Σεξουαλική Ένταση στο Φλερτ: πιο απλό απ’ όσο φαντάζεσαι

#2 Ενδείξεις ότι δημιουργείται σεξουαλική ένταση

Το να προτείνεις να ανταλλάξετε τηλέφωνα για να την ξαναδείς και να γνωριστείτε καλύτερα αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο για να ολοκληρώσεις (λεκτικά) τις προθέσεις σου.

Ωστόσο, αν έχεις ξεκινήσει ήδη να ασχολείσαι με το θέμα του φλερτ, θα γνωρίζεις ότι το 70% της επικοινωνίας μας είναι μη λεκτική, ιδιαίτερα στο κομμάτι του φλερτ.

Πάμε να δούμε, λοιπόν τους τρόπους με τους οποίους δείχνουμε σεξουαλικό ενδιαφέρον και δημιουργούμε σεξουαλική ένταση.

Οπτική Επαφή

Από την αρχή της προσέγγισης είναι σημαντικό να κοιτάμε την γυναίκα στα μάτια. Είναι ο πρώτος και ο πιο εύκολος τρόπος, για να δημιουργήσεις σταδιακά ένα σεξουαλικό πλαίσιο και να ανεβάσεις την σεξουαλική ένταση.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει να την κοιτάς με γουρλωμένα μάτια, σαν να βλέπεις πρώτη φορά θηλυκό. Η έντονη οπτική επαφή δείχνει τρία σημαντικά πράγματα:

  • Δυναμισμό
  • Ότι αισθάνεσαι άνετα με την παρουσία μιας γυναίκας
  • Δεν φοβάσαι να δείξεις ότι σου αρέσει

Άγγιγμα με σεβασμό στα όρια

Το άγγιγμα αποτελεί τον πιο δύσκολο, αλλά και τον πιο σίγουρο τρόπο για να αποφύγεις την φιλική ζώνη.

Ωστόσο, θα χρειαστεί να διαχωρίσουμε τον χώρο, στον οποίο βρίσκεστε:

Αρχικά το άγγιγμα είναι στα πλαίσια της κοινωνικής ζωής: Ξεκινάς από τις πιο «κρύες» περιοχές, όπως είναι ο βραχίονας / μπράτσο, ο πήχης και η εξωτερική πλευρά του ώμου.

Στη συνέχεια, όσο προχωράει η επικοινωνία το άγγιγμα-χάδι στον καρπό και στην εσωτερική πλευρά της παλάμης (περιοχές που αποτελούν δύο από τις δώδεκα ερωτογενείς ζώνες του ανθρώπινου σώματος) δημιουργεί ένα ερωτικό κλίμα με παιχνιδιάρικη διάθεση.

Τέλος, η αγκαλιά και το άγγιγμα στη μέση της γυναίκας αποτελεί έναν από τους ιδανικότερους τρόπους σωματικής κλιμάκωσης, εφόσον νιώθετε και οι δύο άνετα με αυτό.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην «γραπώνεις» την γυναίκα, ειδικά στην αρχή, διότι μ’ αυτόν τον τρόπο ασκείς πίεση και υπερβαίνεις τα όρια. Άγγιζε για λίγα δευτερόλεπτα και έπειτα επανέλαβε το. Το άγγιγμα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει πολύ καλύτερα ένα συναισθηματικό μήνυμα και παράλληλα αυξάνει την οικειότητα μεταξύ σας.

Έκφρασε, λοιπόν το ενδιαφέρον σου, κοίτα την στα μάτια και άγγιζέ την με σεβασμό και εφόσον θέλει, και θα επιτύχεις έτσι τα μέγιστα αποτελέσματα στο φλερτ και θα δημιουργήσεις σεξουαλική ένταση ανάμεσά σας.

Θες να μάθεις και τους υπόλοιπους τρόπους να δημιουργείς Σεξουαλική Ένταση; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!