Οι σωστοί Τρόποι να την κάνεις να Γελάσει και να νιώσει Έλξη - Men's Bible

Οι σωστοί Τρόποι να την κάνεις να Γελάσει και να νιώσει Έλξη

Οι σωστοί τρόποι να την κάνεις να Γελάσει και να νιώσει έλξη, 4 Πράγματα που πρέπει Οπωσδήποτε να θυμάσαι για το Χιούμορ στο Φλερτ

Σου αρέσει μια κοπέλα και θες να φλερτάρεις μαζί της και να την κάνεις να γελάσει; Το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσεις ένα παιχνιδιάρικό μεν αλλά και κάπως αναιδές χιούμορ.

Είναι ο τύπος του χιούμορ που παριστάνεις τον αλαζόνα και αναιδή τύπο αλλά φαίνεται πως δεν το κάνεις σοβαρά. Και είναι το είδος του χιούμορ που ανάβει τις γυναίκες και τις κάνει να απολαμβάνουν την παρέα σου.

Αυτός ο τρόπος να την κάνεις να γελάσει βοηθάει απίστευτα στο φλερτ και αποτελεί τον πιο απλό και εύκολο τρόπο να δημιουργήσεις αισθήματα έλξης σε μια γυναίκα.

Μέσα από αυτό ουσιαστικά προβάλεις όλα τα στοιχεία εκείνα που θέλει η γυναίκα από τον άνδρα. Κοινωνική νοημοσύνη, αυτοπεποίθηση και αρρενωπότητα. Τρία χαρακτηριστικά που ανέκαθεν βοηθούσαν τους άνδρες να επιβιώνουν και να αντιμετωπίζουν κινδύνους.

Και σε περίπτωση που δεν έχεις διαβάσει κάποιο άλλο από τα άρθρα μας, να ξέρεις πως η γυναικεία έλξη συνδέεται άμεσα με την ενστικτώδη ανάλυση των γυναικών για την ικανότητα του άνδρα να επιβιώνει και να θριαμβεύει.

Οι γυναίκες λατρεύουν τους άνδρες με χιούμορ

Είναι γνωστό πως οι γυναίκες λατρεύουν τους άνδρες με χιούμορ.

Γιατί όμως; Τι κάνει τις γυναίκες να ενδιαφέρονται τόσο για άνδρες που τις κάνουν να γελούν;

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει το να έχεις χιούμορ και να κάνεις την γυναίκα να γελάσει σε κάνει να δείχνεις πιο έξυπνος και πιο έμπιστος στα μάτια της. Και αυτά με τη σειρά τους σε κάνουν πιο επιθυμητό.

Θα έχεις παρατηρήσει όμως πως δεν είναι πάντα οι άνδρες με το υψηλότερο δείκτη ευφυΐας που έχουν και το καλύτερο χιούμορ. Αυτό που θέλει μια γυναίκα είναι η λεγόμενη κοινωνική νοημοσύνη. Η ικανότητα του άνδρα να κατανοήσει τις κοινωνικές δυναμικές και να ελιχθεί με επιτυχία σε αυτές.

Μια γυναίκα θα δώσει περισσότερη βάση σε αυτόν τον τύπο ευφυΐας και ο λόγος είναι γιατί για χιλιάδες χρόνια η ικανότητα των ανδρών να επιβιώνουν, να θριαμβεύουν και να ευημερούν εξαρτιόνταν από την ομάδα στην οποία άνηκαν και τους ανθρώπινους δεσμούς που είχαν σχηματίσει.

Ο λόγος λοιπόν που η γυναίκα θέλει τον άνδρα με χιούμορ είναι γιατί το χιούμορ είναι ένα σημάδι ευφυΐας και αυτοπεποίθησης. Και η ευφυΐα και η αυτοπεποίθηση είναι δείκτες για την ικανότητα του άνδρα να πετύχει, να επιβιώσει και να παρέχει στα παιδιά τους τούς απαραίτητους πόρους για να επιβιώσουν και αυτά.Πώς να βάλεις Χιούμορ στο Φλερτ, Οι σωστοί τρόποι να την κάνεις να Γελάσει και να νιώσει έλξη

Πώς να την κάνεις να γελάσει

Φαντάσου πως μόλις μπήκες σε μια καφετέρια για να πάρεις έναν καφέ. Καθώς πηγαίνεις στο ταμείο για να πληρώσεις, ταυτόχρονα με εσένα πηγαίνει και μια γυναίκα.

Μπορείς είτε να την αφήσεις να περάσει χωρίς να τις πεις κάτι (και να σε ξεχάσει σε μερικά δευτερόλεπτα), ή μπορείς να την κάνεις να γελάσει και να νιώσει έλξη για εσένα.

Αυτό που θες είναι να παίξεις μαζί της και ταυτόχρονα να δείχνεις αυτοπεποίθηση.

Για παράδειγμα:

  • Εσύ (με χαμόγελο): Εντάξει, θα σε αφήσω να περάσεις μπροστά αλλά θα πρέπει να πληρώσεις και τον δικό μου καφέ και να μου πάρεις και ένα από εκείνα τα λαχταριστά cookies.
  • Εκείνη (γελώντας): Α βλέπω το πληρώνω ακριβά το προβάδισμά στη σειρά.
  • Εσύ (πάλι με χαμόγελο): Τα καλά πράγματα πάντα αξίζουν αλλά μην ανησυχείς. Απλά σε πειράζω… μόνο τον καφέ θα χρειαστεί να μου πάρεις.
  • Εκείνη (πάλι γελώντας): Εντάξει.
  • Εσύ (γελώντας μαζί της): Προφανώς κάνω πλάκα. Με λένε Νίκο παρεμπιπτόντως, εσένα;

Θες να μάθεις κι εσύ να φλερτάρεις με χιούμορ; Δες εδώ

Μην υπερπροσπαθείς

Αρκετοί άνδρες προσπαθούν υπερβολικά να κάνουν τη γυναίκα να γελάσει και με τον τρόπο αυτό βάζουν μόνοι τους εμπόδια στο δρόμο τους. Το πρόβλημα είναι πως όταν προσπαθείς υπερβολικά να την κάνεις να γελάσει, στην ουσία προβάλεις το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θες.

Δείχνεις περίεργος, ανασφαλής και ψεύτικος. Η γυναίκα αναρωτιέται γιατί να προσπαθείς τόσο πολύ και το ένστικτό της τής λέει πως κάτι δεν πάει καλά και πως δεν είσαι ο σωστός τύπος για εκείνη.

Αν λοιπόν θες να προσθέσεις το πηγαίο χιούμορ και την ικανότητα να την κάνεις να γελάσει ως αναπόσπαστο κομμάτι τις προσωπικότητας σου, πρέπει πρώτα να σιγουρευτείς πως δεν δείχνεις ως ένας από τους ακόλουθους τύπους:

Ο τύπος που προσπαθεί να εντυπωσιάσει συχνά αντιγράφει αστεία και ατάκες από άλλους και προσπαθεί να τις λέει σε γυναίκες όποτε μπορεί. Ξέρει πως στις γυναίκες αρέσουν οι άνδρες με χιούμορ και έτσι προσπαθεί πολύ να κάνει κάθε γυναίκα που συναντά να γελάσει.

Μόνο που οι προθέσεις του γίνονται φανερές από τη γλώσσα του σώματος του και έτσι οι ατάκες και τα αστεία δεν έχουν το αποτέλεσμα που εκείνος επιθυμεί. Οι γυναίκες μυρίζονται την ανασφάλεια του και το γεγονός πως κάνει ότι κάνει γιατί διψάει για προσοχή από τη μεριά τους, κι έτσι δε νιώθουν έλξη για εκείνον.

Η γυναίκα αξιολογεί έναν πιθανό σύντροφο από την προσωπικότητα του, την αυτοπεποίθηση που προβάλει και το πώς την κάνει να νιώθει. Ακόμα και αν τα αστεία του άνδρα την κάνουν να γελάει, αν ο άνδρας υπερπροσπαθεί για να την κάνει να τον συμπαθήσει τότε προβάλει έναν ψεύτικο εαυτό.

Το χιούμορ λοιπόν πρέπει να είναι αυθεντικό. Σίγουρα αν είσαι τύπος που πιστεύεις πως δεν το έχεις με το χιούμορ θα νιώθεις άβολα στην αρχή. Όμως αξίζει να εξασκηθείς και να πειράζεις παιχνιδιάρικά τις γυναίκες με τις οποίες έρχεσαι σε επαφή.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!