Πώς να διαχειριστείς μια Σχέση με Ωραία Γυναίκα - Men's Bible

Πώς να διαχειριστείς μια Σχέση με Ωραία Γυναίκα

Η σχέση με ωραία γυναίκα αποτελεί το όνειρο αρκετών ανδρών. Ωστόσο, η ερωτική έλξη είναι σχετική και η ομορφιά συχνά είναι υποκειμενική μέσα σε κάποια πλαίσια.

Όταν για παράδειγμα σου μιλάει κάποιος για σχέση με ωραία γυναίκα, φέρνεις στο μυαλό σου ένα συγκεκριμένο πρότυπο σώματος, αναλογίες κλπ.

Όμως, αυτό που θεωρείται πολύ ωραίο έχει διαφορές από άνδρα σε άνδρα.

Για κάποιον πχ, το ιδανικό γυναικείο σώμα έχει καμπύλες, για άλλον είναι γυμνασμένο, άλλος θέλει τη γυναίκα περισσότερο αδύνατη κλπ. Επίσης η ιδέα της ιδανική γυναίκας γενικά διαφέρει από άνδρα σε άνδρα.

Για άλλον ιδανική είναι εκείνη που τον ανταγωνίζεται σε γνώσεις σχετικά με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και που παίζει Dungeons and Dragons.

Άλλος θεωρεί ιδανική εκείνη που μπορεί να του πει απ’ έξω τους στίχους από τα αγαπημένα του rap τραγούδια.

Άλλος θεώρει ιδανική γυναίκα εκείνη που μπορεί να τον κοντράρει σε κάποιο άθλημα.

Το νόημα όλων αυτών είναι πως ενώ υπάρχουν κάποια γενικά πλαίσια στα οποία οι περισσότεροι συμφωνούμε για το τι είναι ωραίο και ελκυστικό, υπάρχουν ταυτόχρονα και πάρα πολλές προσωπικές ιδιαιτερότητες που κάνουν τη διαφορά.

Ιδανικά, θα ήθελες και εσύ και όλοι μας, κάθε ρομαντική και ερωτική στιγμή να είναι με κάποια που ταιριάζει στην ιδανική σύντροφο που έχουμε στο μυαλό μας.

Και αν μη τι άλλο υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω οι οποίες ταιριάζουν περισσότερο σε αυτό που ο καθένας αναζητά και που μια σχέση μαζί τους θα ήταν περισσότερο απολαυστική και ικανοποιητική.

Έστω λοιπόν ότι συναντάς αυτή τη γυναίκα. Εκείνη που θεωρείς πως είναι πολύ καλή για εσένα και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα. Κάποια που αγγίζει αυτό που θεωρείς ιδανικό.

Έστω λοιπόν πως με αυτή τη γυναίκα γνωρίζεστε, υπάρχει αμοιβαία έλξη και αρχίζετε να βγαίνετε. Πως διαχειρίζεσαι τη συνέχεια; Τι κάνεις όταν στοχεύεις ψηλά και πετυχαίνεις διάνα;

Πολλοί άνδρες χάνουν τον αυτοέλεγχο τους και την ψυχραιμία τους όταν βρίσκονται με κάποια την οποία τοποθετούν ψηλά, για την οποία τρέφουν δυνατά αισθήματα και έχουν πολύ καλή γνώμη.

Η αυτοπεποίθηση που επιστράτευσαν για να της μιλήσουν, να την φλερτάρουν, να ζητήσουν το τηλέφωνό της, να βγουν μαζί της, αρχίζει να σβήνει.

Μετατρέπεται σε αμφιβολία όταν εκείνη βρίσκεται στο κρεβάτι δίπλα τους και κοιμάται σιωπηλά.

Πριν καλά καλά το καταλάβουν, το μυαλό αρχίζει να κάνει υπερωρίες και εκείνες οι στιγμές που θα έπρεπε να είναι όμορφες και ευχάριστες δίπλα στο κορίτσι των ονείρων τους, εξελίσσονται σε έναν ατελείωτο κύκλο ανασφάλειας.

Σε γενικές γραμμές, όποτε εμείς οι άνδρες νιώθουμε πως υπάρχει ένα κενό ανάμεσα στην δική μας την αξία και την αξία της κοπέλας, έχουμε την τάση να προσπαθούμε να το αντισταθμίσουμε.

Έτσι η φυσιολογική συμπεριφορά μετατρέπεται σταδιακά σε ανασφαλή συμπεριφορά.

Και η αλήθεια είναι πως είναι και κάπως φυσιολογικό, ειδικά αν κάποιος δεν έχει συνηθίσει να συναναστρέφεται τέτοιου είδους κοπέλες.

Το να είσαι με κάποια για την οποία όλοι σου λένε μπράβο και σου κάνουν κομπλιμέντα που την έχεις, εύκολα μπορεί να σε κάνει να αμφιβάλεις για τον εαυτό σου.

Η οποία αμφιβολία σε οδηγεί να προβάλεις έναν ανασφαλή και μη ελκυστικό εαυτό, υπονομεύοντας τη νέα σου σχέση με ωραία γυναίκα.

Σε αυτή περίπτωση λοιπόν ακλουθούν κάποιοι απλοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις για να διαχειριστείς μια σχέση με ωραία γυναίκα, με το σωστό τρόπο.

Μην ζηλεύεις υπερβολικά

Το πρώτο πράγμα που θέλω να έχεις στο μυαλό σου, είναι πως όταν μια γυναίκα θεωρείται πολύ ωραία και ιδανική (και ειδικά όταν μιλάμε για κάποια που έχει το συνολικό πακέτο ομορφιάς, προσωπικότητας, συμβατότητας), υπάρχει λόγος για αυτό.

Έχει κάποια χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπές και θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό το γεγονός. Δε θα είσαι πάντα εσύ αυτός που θα κλέβει την παράσταση.

Θα πρέπει να την αφήσεις να λάμψει και να φανεί και όχι να ζηλεύεις την προσοχή που δέχεται.

Όσο περισσότερο τη ζηλεύεις, είτε γιατί δέχεται περισσότερη προσοχή από εσένα, είτε γιατί της μιλούν άλλοι άνδρες, δείχνεις πως δεν μπορείς να διαχειριστείς το γεγονός πως είναι όμορφη και γίνεται εύκολα το επίκεντρο της προσοχής των άλλων.

Θες να μάθεις πώς να ρίχνεις πολύ ωραίες γυναίκες; Δες εδώ

Καθιέρωσε συγκεκριμένα όρια και προσδοκίες

Ας το παραδεχτούμε. Οι πολύ ωραίες γυναίκες έχουν μάθει να παίρνουν εύκολα αυτό που θέλουν, ακόμα και όταν δεν το ζητούν. Και η αλήθεια είναι πως συχνά δεν είναι και δικό τους το φταίξιμο.

Πολλές φορές δεν το επιδιώκουν καν, απλά συμβαίνει.

Εξ’ αιτίας αυτού του φαινομένου, είναι πολύ πιθανό η πολύ ωραία κοπέλα με την οποία είσαι σε σχέση να έχει συνηθίσει να γίνεται το δικό της.

Για αυτό το λόγο η θέσπιση συγκεκριμένων ορίων και προσδοκιών, έχει κρίσιμη σημασία.

Σε κάθε σχέση, και περισσότερο σε μια σχέση με ωραία γυναίκα, είναι σημαντικό να συνεργάζεστε και να γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Αυτό φυσικά σημαίνει πως δε πρέπει να υποχωρείς κάθε φορά που σε κοιτάζει λυπημένη ή θυμώνει επειδή δεν περνάει το δικό της.

Χρειάζεται να κρατάς τα στάνταρ σου ίδια, ανεξάρτητα με το πόσο ωραία είναι η κοπέλα με την οποία βγαίνεις.

Κάνε της δώρα, αλλά με μέτρο

Οι πολύ ωραίες γυναίκες είναι συνηθισμένες στο να δέχονται δώρα και εξυπηρετήσεις από τους άνδρες.

Μοιάζει σχεδόν σαν η ανδρική πλειοψηφία να ξεκίνησε να διαβάσει το ίδιο εγχειρίδιο για το πώς να φλερτάρεις με πολύ ωραίες γυναίκες και να σταμάτησε στο κεφάλαιο που μιλάει για τα δώρα.

Τα δώρα γενικά δεν είναι λάθος να γίνονται μέσα στη σχέση, αρκεί να γίνονται με σύνεση και το σημαντικότερο, να μην τα κάνεις για να την εξαγοράσεις.

Όχι για να την κάνεις να σε συμπαθήσει, να ηρεμίσει έπειτα από έναν καυγά, να κάνει σεξ μαζί σου κλπ.

Επίσης δε χρειάζονται υπερβολικές πολυτέλειες. Δεν έχει νόημα να μπεις μέσα οικονομικά.

Ταυτόχρονα, δε θες και να αποφεύγεις εντελώς τα δώρα. Και ο λόγος για αυτό είναι ο συμβολισμός που εμπεριέχουν. Το να κάνεις ένα δώρο στη σύντροφο σου είναι μια έκφραση εκτίμησης και αποτελεί έναν ωραίο τρόπο να εκφράσεις τα συναισθήματα σου

Για να έχουν ουσιαστικό νόημα τα δώρα, δεν θα πρέπει να τα κάνεις επειδή νιώθεις ότι έτσι θα την κρατήσεις κοντά σου ή για να την κερδίσεις, γιατί έτσι δείχνεις ανασφάλεια.

Τα κάνεις απλά για να της δείξεις ότι νοιάζεσαι για εκείνη.Θέλεις Κοπέλα για τους Σωστούς Λόγους;, Πώς να διαχειριστείς μια Σχέση με Ωραία Γυναίκα

Κράτα το ενδιαφέρον και την πρόκληση μέσα στη σχέση

Είναι λογικό όταν είσαι σε σχέση με ωραία γυναίκα, που θεωρείς ιδανική και τέλεια για εσένα, να θες να έχεις μαζί της όσο πιο πολλές και ξεχωριστές εμπειρίες γίνεται.

Ωστόσο, πριν εκείνη πει «ναι» σε μια γνωριμία και μια σχέση μαζί σου, γνώρισε πολλούς άλλους άνδρες και βγήκε πολλά άλλα ραντεβού.

Και επειδή βασικός κανόνας του φλερτ είναι να ξεχωρίσεις τον εαυτό σου από τους υπόλοιπους, όταν είσαι με μια πολύ ωραία γυναίκα χρειάζεται να σκέφτεσαι «out of the box».

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως θα πρέπει να συλλογιστείς τι εμπειρίες μπορεί να είχε ζήσει με τους υπόλοιπούς και να της προσφέρεις κάτι διαφορετικό.

Δε χρειάζεται να είναι κάτι πολυτελές ή ακριβό. Απλά μια νέα εμπειρία.

Για παράδειγμα μπορεί εκείνη να έχει συνηθίσει τα πολυτελή εστιατόρια, αλλά να μην έχει παίξει ποτέ της μπιλιάρδο ή μπόουλινγκ.

Μπορεί να έχει κάνει ταξίδια σε τουριστικά νησιά, αλλά να μην έχει κάνει ποτέ της ορειβασία ή να μην έχει δει ποτέ την ομορφιά ενός καταρράκτη. Μπορεί να ξέρει να χορεύει αλλά να μην έχει παίξει κάποιο επιτραπέζιο με φίλους.

Βρες λοιπόν δραστηριότητες που κι εσύ θέλεις να κάνεις και μην αναζητάς τυπικές ιδέες και μέρη για ραντεβού.

Δείξε της μια φρέσκια πλευρά της ζωής μέσα από μια οπτική γωνία που μόνο εσύ μπορείς να της παρέχεις. Και πίστεψε με θα σε λατρέψει για αυτό.

Ενθάρρυνε την να εξελιχθεί

Μια γυναίκα της οποίας ο σύντροφος καταλήγει να στέκεται εμπόδιο ανάμεσα σε αυτή και την εξέλιξη της, καταλήγει και εκείνη με τη σειρά της να αγανακτήσει μαζί του και να τον αφήσει.

Η δουλειά σου ως σύντροφος είναι να την υποστηρίξεις. Όχι μονάχα γιατί και εκείνη θα το εκτιμήσει αλλά και γιατί θες όντως να το κάνεις. Θες όντως να την στηρίξεις και να τη βλέπεις να εξελίσσεται.

Και αν μπορείς να τη βοηθήσεις σε αυτό ακόμα καλύτερα. Δώσε το παρόν στις δύσκολες στιγμές της, άκου τις ανησυχίες της, δίνε της την προσοχή σου.

Αυτά είναι μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στην ποιότητα μιας σχέσης. Ειδικά όταν μιλάμε για μια σχέση με ωραία γυναίκα.

Οι περισσότεροι άνδρες αφήνουν την ομορφιά της να τους επηρεάσει και η ανασφάλεια τους εμποδίζει να παρέχουν πραγματική και ουσιαστική υποστήριξη.

Η ζήλια ωθεί αρκετούς άνδρες στο να υπονομεύσουν την εξέλιξη της συντρόφου τους και να κόψουν τα «φτερά» της.

Για αυτό λοιπόν όταν είσαι σε σχέση με ωραία γυναίκα, υποστήριξε την εξέλιξη της.

Να είσαι συναισθηματικά ειλικρινής και ευάλωτος

Δεν είναι μυστικό πως εμείς οι άνδρες συχνά δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και να γίνουμε συναισθηματικά ευάλωτοι.

Ωστόσο αυτή η συναισθηματική έκφραση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να ξεχωρίσεις από τον μέσο άνδρα.

Πολύ περισσότερο όταν είσαι σε σχέση με ωραία γυναίκα.

Θα υπάρχουν στιγμές μέσα στη σχέση σας που θα νιώθεις ζήλια, ανασφάλεια, θυμό ή αγανάκτηση. Ο στόχος δεν είναι να γίνεις συναισθηματικός και να κλαίς ή να φωνάζεις σαν μικρό παιδί, αλλά να είσαι συναισθηματικά ειλικρινής.

Αντί δηλαδή να φοράς μια μάσκα και να προσποιείσαι πως δεν νιώθεις αυτά τα συναισθήματα, να τα εκφράσεις με έναν τρόπο που δείχνει πως έχεις εσύ τον έλεγχο και όχι αυτά.

Πες της λοιπόν πως νιώθεις, όταν το νιώθεις και αν το πρόβλημα συνεχίσει να υφίσταται τότε ζήτα της να το συζητήσετε.

Και μην φοβάσαι πως έτσι θα δείξεις αδύναμος. Δεν υπάρχει πιο απλός και πιο εύκολος τρόπος να προβάλεις αυτοπεποίθηση, από το να αφήσεις τον εαυτό σου ευάλωτο.

Έτσι τη βοηθάς να σε εμπιστεύεται περισσότερο και να αντιμετωπίζετεπροβλήματα στη σχέση σας πριν εκείνα μεγεθυνθούν.

Κάνε της τα σωστά κομπλιμέντα

Οι πολύ ωραίες γυναίκες είναι συνηθισμένες στους υπερβολικούς επαίνους, ειδικά για την εμφάνιση τους.

Ακούνε συχνά πως είναι πανέμορφες, υπέροχες, καυτές, sex symbols κλπ.

Κυριολεκτικά το «είσαι όμορφη» είναι το απλούστερο κομπλιμέντο που τους κάνουν.

Ωστόσο μια γυναίκα δεν είναι μόνο η εμφάνιση της. Είναι πολλά περισσότερα από το πώς δείχνει και έχει πολλά περισσότερα να δώσει σε μια σχέση από το απλά να αποτελεί ένα status symbol.

Γι’ αυτό, κάνε της μικρά κομπλιμέντα (χρησιμοποίησε λέξεις όπως γλυκιά και χαριτωμένη) πιο συχνά, τα οποία δε σχετίζονται με την εμφάνιση της.

Κάνε της κομπλιμέντα για τα ενδιαφέροντα της και τις δραστηριότητες που της αρέσουν. Πχ, πες της πως βρίσκεις πολύ γλυκό που αγαπά και ενδιαφέρεται για τα ζώα .

Επίσης, προσπάθησε να κάνεις ένα θετικό σχόλιο για τα πράγματα που κάνει, τα επιτεύγματα της και για τις αξίες της, αντί να σχολιάζεις τα ρούχα της και οτιδήποτε άλλο φοράει.

Αν κρατήσεις αυτούς τους κανόνες στο μυαλό και τους εφαρμόσεις, τότε κάθε σου σχέση με ωραία γυναίκα δε θα είναι παροδική, αλλά ικανοποιητική και μακροχρόνια.

Και αν δεν είσαι σε σχέση με ωραία γυναίκα, αλλά θες να μάθεις πώς να προσεγγίσεις και να μαγνητίσεις το ερωτικό ενδιαφέρον των πολύ ωραίων γυναικών με αποτελεσματικό τρόπο, επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!