Ελκυστικό Προφίλ: 5 Λάθη στις Φωτογραφίες που την Ξενερώνουν - Men's Bible

Ελκυστικό Προφίλ: 5 Λάθη στις Φωτογραφίες που την Ξενερώνουν

Ελκυστικό Προφίλ: 5 Λάθη στις Φωτογραφίες που πρέπει να Αποφύγεις

Ξέρεις πως το διαδικτυακό φλερτ δεν είναι ο ιδανικότερος τρόπος να κάνεις γνωριμίες και πως η επιτυχία σε αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απ’ τις φωτογραφίες σου.

Παρ’ όλα αυτά είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που σε βοηθάει να κάνεις γνωριμίες αν ο χρόνος που έχεις για κοινωνικοποίηση είναι ελάχιστος.

Όμως το Instagram, το Tinder, το Facebook και τα διάφορα dating apps είναι γεμάτα άνδρες που θέλουν να κάνουν γνωριμίες.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και για να ξεχωρίσεις απ’ αυτόν χρειάζεσαι ένα ποιοτικό προφίλ το οποίο εκπέμπει αξία και σε αναδεικνύει.

Δεν είναι όμως πάντα εύκολο να χτίσεις ένα τέτοιο προφίλ.

Δεν μπορείς να βγάλεις καλές φωτογραφίες μόνος σου και τις περισσότερες φορές ο φίλος που θα σε βοηθήσει, δεν έχει ιδέα πως να τραβήξει μια σωστή λήψη και πως να σε αναδείξει.

Και ακριβώς επειδή οι φωτογραφίες σου παίζουν μεγάλο ρόλο στο αν θα σου απαντήσει η κοπέλα στο αρχικό μήνυμα, παρακάτω ακολουθούν τα πιο βασικά λάθη στις φωτογραφίες που πρέπει να αποφύγεις.

#1 Έχεις μόνο Selfie

Για μια γυναίκα οι πολλές selfie στο προφίλ της μπορούν να δουλέψουν και να την κάνουν ελκυστική.

Για τους άνδρες οι πολλές selfie είναι άχρηστες.

Είναι ένα είδος φωτογραφίας με το οποίο ουσιαστικά προβάλεις τον εαυτό σου και κυρίως το σώμα σου.

Η γυναίκα που έχει ωραίο σώμα διαφημίζει με μια selfie τον εαυτό της. Kαι μπορεί να το κάνει γιατί για αρκετούς άνδρες η εμφάνιση της είναι αρκετή για να ενδιαφερθούν ερωτικά.

Σε αντίθεση όμως με τους άνδρες, οι γυναίκες δεν στέκονται απλά στην εμφάνιση αλλά στην αύρα και στο τί χαρακτηριστικά εκπέμπει η φωτογραφία.

Ο άνδρας του οποίου το προφίλ αποτελείται από selfie, ουσιαστικά δείχνει πως είναι κοινωνικά πιο απομονωμένος και εσωστρεφής, καθώς δεν έχει κάποια παρέα να τον βγάλει φωτογραφία.

Χαρακτηριστικά που κάθε άλλο παρά ελκυστικά είναι.

#2 Κακό ντύσιμο και κακός φωτισμός

Καλώς ή κακώς οι φωτογραφίες που ανεβάζεις στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και στα dating apps είναι η εικόνα σου στον κόσμο.

Από αυτές τις φωτογραφίες οι κοπέλες θα βγάλουν κάποιο πόρισμα για εσένα και θα ζυγίσουν την ελκυστικότητά σου.

Είναι λογικό λοιπόν να είσαι επιλεκτικός με τις φωτογραφίες που ανεβάζεις. Ή μήπως όχι;

Η αλήθεια είναι πως εμείς οι άνδρες δεν είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί με τις φωτογραφίες μας.

Θέλουμε να δείξουμε ότι πήγαμε στο Χ εξωτικό μέρος ή πως βγήκαμε στο Ψ μαγαζί. Οι λεπτομέρειες όμως, το τι ρούχα φοράμε, αν είναι καλός ο φωτισμός, αν μας κολακεύει αρκετά η φωτογραφία, δε μας απασχολούν τόσο.

Δε θέλουμε να είμαστε ψείρες και να προσέχουμε την παραμικρή λεπτομέρεια και δε θέλουμε να μας κατηγορήσουν για κάτι τέτοιο.

Ως αποτέλεσμα, πολλοί ανεβάζουν στα προφίλ τους φωτογραφίες που δεν τους κολακεύουν. Το ντύσιμο τους δεν τους αναδεικνύει και πολύ συχνά ο φωτισμός τονίζει λάθος το πρόσωπό τους.

#3 Κλισέ φωτογραφίες

Κάτι που πρέπει να έχεις υπ’ όψιν σου για τις φωτογραφίες του προφίλ σου, είναι πως δεν αρκεί να δείχνεις ωραίος σε αυτές.

Χρειάζεται να υπάρχει ποικιλία και κυρίως να σε ξεχωρίζουν από τους άλλους άνδρες.

Και εδώ είναι το θέμα. Αν οι φωτογραφίες που ανεβάζεις είναι καρμπόν η μια με την άλλη και απλά αλλάζει η τοποθεσία και το ντύσιμό σου, δε θα σε εξυπηρετήσουν ιδιαίτερα.

Αν πάλι ανεβάζεις πολλές φωτογραφίες οι οποίες θεωρούνται κλισέ (πχ πολλές φωτογραφίες από εξόδους σε μπαρ ή από γυμναστήριο), πάλι δε σε κολακεύουν ιδιαίτερα γιατί δε δείχνουν κάτι ξεχωριστό για εσένα.

Πράγμα που μας φέρνει στο επόμενο λάθος.Πώς να Ποζάρεις για Φωτογραφίες: Ο απόλυτος οδηγός, Ελκυστικό Προφίλ: 5 Λάθη στις Φωτογραφίες που πρέπει να Αποφύγεις

#4 Δεν είναι σαφές ποιος είσαι και τι κάνεις

Είναι σημαντικό στο φλερτ να αναδείξεις όλα αυτά που σε κάνουν ξεχωριστό και να έχεις μια συγκεκριμένη ταυτότητα ώστε η κοπέλα να μην πει «Α γνώρισα άλλον ένα τύπο».

Το ίδιο ισχύει και στο διαδικτυακό φλερτ. Το προφίλ σου χρειάζεται να εκπέμπει με σαφήνεια την ταυτότητά σου.

Διαφορετικά θα είσαι στο μέσο όρο. Πρέπει με το που τσεκάρει η κοπέλα τις φωτογραφίες σου, να ξέρει ότι έχεις συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ότι είσαι τύπος αθλητικός, καλλιτεχνικός, περιπετειώδης, δυναμικός κλπ.

Φαίνονται όλα αυτά στις φωτογραφίες; Ναι, φυσικά και φαίνονται, όχι όμως όταν ποζάρεις απλώς για φωτογράφηση.

Το καλύτερο που έχει να κάνει ένας άνδρας για να ενισχύσει το προφίλ του είναι να φωτογραφηθεί κατά τη διάρκεια κάποιας δραστηριότητας.

Δε χρειάζεται να είναι κάτι φοβερό όπως το να κάνεις skydiving. Αρκούν μικρές καθημερινές δραστηριότητες όπως για παράδειγμα η ανάγνωση ενός βιβλίου, κάποια αθλητική δραστηριότητα ή ακόμα και το μαγείρεμα κάποιας αγαπημένης συνταγής.

Το σημαντικό είναι πως οι φωτογραφίες στις οποίες κάνεις κάτι, χρωματίζουν την προσωπικότητά σου και σου προδίδουν ένα μείγμα συγκεκριμένων χαρακτηριστικών που σε ξεχωρίζουν απ’ τους υπόλοιπους.

#5 Ψεύτικες φωτογραφίες

Αυτό είναι ένα λάθος που περισσότερο το συναντάς στα dating apps.

Οι ψεύτικες φωτογραφίες, από κάποιο άγνωστο μοντέλο ή αθλητή, όχι μόνο δε βοηθούν αλλά προδιαθέτουν τις κοπέλες αρνητικά.

Δείχνουν τρομερή ανασφάλεια, καθώς ο άνδρας που μπαίνει στον κόπο να κρύψει τον εαυτό του και να προβάλει κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που είναι, προφανώς δε νιώθει άνετα με τις ατέλειές του.

Αντίθετα, ο άνδρας που δείχνει τον πραγματικό του εαυτό με τρόπο φροντισμένο, είναι και αυτός που κερδίζει.

Το προφίλ σου στα κοινωνικά δίκτυα είναι η εικόνα σου στον κόσμο και για αυτό χρειάζεται να είναι προσεγμένο και φροντισμένο.

Γίνε λοιπόν αυστηρός με τις φωτογραφίες που ανεβάζεις και εστίασε στο να αποτυπώσεις την ταυτότητα και την προσωπικότητά σου στο προφίλ σου.

Θες να μάθεις τα πάντα για το πως να φτιάξεις ένα γοητευτικό προφίλ που σε αναδεικνύει; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!