5 Συμβουλές για να Φλερτάρεις Διαδικτυακά με Επιτυχία - Men's Bible

5 Συμβουλές για να Φλερτάρεις Διαδικτυακά με Επιτυχία

5 Συμβουλές για να Φλερτάρεις Διαδικτυακά με επιτυχία, #menoume spiti: Διατήρησε τον κοινωνικό σου κύκλο μέσω Διαδικτύου

Με τα διάφορα dating site και εφαρμογές γνώριμων, όπως είναι το Tinder και οι άπειροι κλώνοι του, το να φλερτάρεις διαδικτυακά είναι πλέον εξίσου κοινό και κοινωνικά αποδεκτό όπως το φλερτ σε ένα μπαρ.

Και επειδή το διαδίκτυο έχει και αυτό τους δικούς του κανόνες, ακολουθούν μερικά tips που μπορείς να ακολουθήσεις ώστε να φλερτάρεις σαν τζέντλεμαν και να έχεις αποτελέσματα.

#1. Όταν φλερτάρεις διαδικτυακά μην παριστάνεις κάτι που δεν είσαι

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν άνδρες, αλλά και γυναίκες, όταν φλερτάρουν διαδικτυακά, είναι να παριστάνουν κάτι που δεν είναι.

Ναι, μπορεί κάποτε όταν ακόμα έπαιζες σε ποδοσφαιρική ομάδα να ήσουν πιο αθλητικός, όμως έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε και είσαι δέκα κιλά βαρύτερος. Άσε αυτές τις φωτογραφίες στην άκρη και βγάλε κάποιες πρόσφατες που να αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Το να δίνεις λάθος εικόνα μέσα από τις φωτογραφίες σου, τις πληροφορίες που δίνεις για τον εαυτό σου και τη συμπεριφορά σου, δε σε βοηθάει.

Αντίθετα σε ζημιώνει.

Την στιγμή που η κοπέλα καταλάβει πως δεν είσαι αυτό που παρουσιάζεις, θα νιώσει πως της είπες ψέματα και πως την κορόιδεψες. Έτσι θα προτιμήσει να κοιτάξει αλλού και θα πάψει να επενδύει σε εσένα. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να σαμποτάρεις μόνος σου τον εαυτό σου.

Τώρα θα μου πεις πως ένα σημαντικό μέρος των ανδρών και των γυναικών που αναζητούν γνωριμίες σε τέτοιου είδους εφαρμογές παρουσιάζει έναν αρκετά διαφορετικό εαυτό απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα.

Το ξέρω, και για αυτό δώσε έμφαση στην επόμενη συμβουλή.

#2. Όταν φλερτάρεις διαδικτυακά μην έχεις μεγάλες προσδοκίες

Ναι, υπάρχουν γυναίκες που στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που παρουσιάζουν στο προφίλ τους. Ωστόσο αυτό το φαινόμενο δεν είναι τόσο συχνό όσο νομίζεις.

Συμβαίνει όμως και για αυτό το λόγο χρειάζεται να είσαι προετοιμασμένος. Αν και σε πολλές εφαρμογές γνωριμιών κυκλοφορούν αρκετές ελκυστικές κοπέλες, δεν είναι όλες ακριβώς αυτό που παρουσιάζουν.

Έχε το στο νου σου αυτό όταν φλερτάρεις διαδικτυακά και να θυμάσαι πως δεν μπορεί να γνωρίσεις πραγματικά κάποια αν πρώτα δεν μιλήσεις μαζί της από κοντά, πρόσωπο με πρόσωπο.5 Συμβουλές για να Φλερτάρεις Διαδικτυακά με επιτυχία

#3. Ηγήσου στην κουβέντα και μην την αφήσεις να βαλτώσει

Οκ, μιλάς διαδικτυακά με μια κοπέλα και όλα πηγαίνουν καλά. Για πόσο όμως; Να θυμάσαι πως αν μια κοπέλα είναι ελκυστική, θα θέλουν αρκετοί άνδρες να την γνωρίσουν.

Ενώ όμως έξω στο δρόμο, στα μπαρ κλπ, ο μέσος άνδρας δε θα κάνει κίνηση να μιλήσει σε κάποια για να τη φλερτάρει, διαδικτυακά η πλειοψηφία των ανδρών θα στείλει κάποιο μήνυμα.

Αυτό σημαίνει πως η κοπέλα έχει πολλές επιλογές και της είναι εύκολο να αλλάξει γνώμη και να εστιάσει αλλού αν δει πως η ατμόσφαιρα μεταξύ σας ξεθυμαίνει.

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν, δε πρέπει να αφήνεις την κουβέντα να εξελίσσεται επ’ άπειρον αλλά να ηγηθείς και να κλιμακώσεις ομαλά προς την έξοδο για ραντεβού.

Όσο λοιπόν περισσότερο κρατάς την κουβέντα γύρω από γενικά θέματα και δεν κλιμακώνεις, αυξάνεις την πιθανότητα η κουβέντα να βαλτώσει και η κοπέλα να βαρεθεί.

Θες να μάθεις πως να φλερτάρεις διαδικτυακά με αποτελεσματικό τρόπο; Δες εδώ

#4. Αποδέξου την απόρριψη σαν τζέντλεμαν

Της έστειλες μήνυμα και δεν σου απάντησε; Σταμάτησε ξαφνικά να ανταποκρίνεται; Της είπες να βγείτε και εξαφανίστηκε;

Καταλαβαίνω πολύ καλά πώς μπορούν όλα αυτά να σε επηρεάσουν και πώς μπορούν να σε κάνουν να νιώθεις. Όμως με το να στέλνεις θυμωμένα μηνύματα στην κοπέλα δεν αλλάζει κάτι, ούτε βοηθάς τον εαυτό σου με κάποιον τρόπο.

Αν σου πει ή σου δείξει πως δεν ψήνεται να γίνει κάτι μεταξύ σας, απλά αποδέξου το και προχώρα.

Δυστυχώς αρκετοί δεν το κάνουν και για αυτό βρίσκεις αρκετά screenshots στο ιντερνέτ από άνδρες που είτε καταφεύγουν σε χυδαιολογίες, είτε στέλνουν κατά ριπάς μηνύματα σε μια γυναίκα που δεν τους απάντησε ποτέ.

Σίγουρα το συναίσθημα της απόρριψης δεν είναι ωραίο. Σίγουρα ο συναισθηματικός πόνος που το συνοδεύει μπορεί να είναι μεγάλος. Όμως έτσι είναι η ζωή και αν θες να γίνεις πιο πετυχημένος με τις γυναίκες – είτε διαδικτυακά, είτε από κοντά – τότε χρειάζεται να δεις την απόρριψη διαφορετικά.

#5. Κατάλαβε τι αναζητά και τι θέλει η κοπέλα

Πολλές φορές απορροφόμαστε πάρα πολύ από τον εαυτό μας και τα συναισθήματα μας και έτσι δεν δίνουμε την απαραίτητη προσοχή στην κοπέλα, στο πως νιώθει και το τι θέλει.

Για να μπορέσεις όμως να φλερτάρεις με επιτυχία, είτε φλερτάρεις διαδικτυακά είτε από κοντά, θα πρέπει να καταλάβεις τι ακριβώς θέλει η κοπέλα και να της το δώσεις.

Το φλερτ είναι ένα παιχνίδι με δύο παίχτες οι οποίοι πρέπει να είναι σύμμαχοι και όχι να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο.

Υπάρχουν κοπέλες στα διάφορα site που αναζητούν μια σχέση, άλλες ψάχνουν κάτι πιο εφήμερο ενώ υπάρχουν και εκείνες που απλά θέλουν προσοχή.

Όσο όμως πιο επικεντρωμένος είσαι στην κοπέλα, στο πως νιώθει και τι θέλει, τόσο πιο εύκολα μπορείς να καταλάβεις αν αξίζει να επενδύσεις τον χρόνο σου εκεί και τόσο πιο αποτελεσματικά θα φλερτάρεις.

Σε γενικές γραμμές το διαδικτυακό φλερτ θα πρέπει να το βλέπεις ως συμπληρωματικό κομμάτι της ερωτικής σου ζωής και όχι ως τον μοναδικό τρόπο να κάνεις νέες γνωριμίες.

Κάθε άνδρας που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να μάθει να φλερτάρει πρόσωπο με πρόσωπο και να κάνει γνωριμίες από κοντά. Έτσι θα καλλιεργήσει την αυτοπεποίθηση του και τις κοινωνικές δεξιότητες του.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!