Ενδιαφέρων Τύπος; Εμπλούτισε τις εμπειρίες σου - Men's Bible

Ενδιαφέρων Τύπος; Εμπλούτισε τις εμπειρίες σου

Ενδιαφέρων Τύπος; Εμπλούτισε τις εμπειρίες σου

Οι γυναίκες έλκονται και θέλουν να γνωρίζουν ενδιαφέροντες άνδρες (και μεταξύ μας ποιος δεν θέλει να γνωρίζει ενδιαφέροντες ανθρώπους). Το να είσαι όμως ενδιαφέρων τύπος, πηγάζει μέσα από εσένα, τις δραστηριότητές σου και την καθημερινότητα σου.

Γιατί μπορεί να κάνεις πράγματα μέσα στη μέρα, τα οποία πιθανώς να μη σου αρέσουν, όπως για παράδειγμα η δουλειά σου ή οτιδήποτε άλλο.

Είμαι σίγουρος όμως, ότι υπάρχουν και κάποιες δραστηριότητες, οι οποίες σε γεμίζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Ο τρόπος αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου μας, δίνει στοιχεία για την προσωπικότητα μας στους άλλους και θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελεί (κατά κάποιο τρόπο), ένα μέσο ‘’κατηγοριοποίησης’’ μας στο μυαλό του άλλου ως ενδιαφέρον άτομο ή μη.Ενδιαφέρων Τύπος; Εμπλούτισε τις εμπειρίες σου

Και πώς θα γίνω ενδιαφέρων τύπος;

Ευτυχώς στην εποχή που ζούμε μπορείς να κάνεις τόσα πολλά πράγματα, που υπό άλλες συνθήκες και εποχές δεν θα έφταναν καν στην ανθρώπινη φαντασία. Αρκετά μάλιστα από οποία δεν κοστίζουν.

#1 Ξένες Γλώσσες

Αν είσαι λάτρης του διαφορετικού στοιχείου και σου αρέσει να μαθαίνεις για τη γλώσσα και τον πολιτισμό των άλλων χωρών μπορείς να ξεκινήσεις να μαθαίνεις (ακόμα και μέσω εφαρμογών στο κινητό σου) μία ξένη γλώσσα.

Πέρα από το γεγονός ότι είναι διαμορφωμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να ξεφεύγουν από το τετριμμένο μάθημα της τάξης και να προσφέρουν ψυχαγωγική μάθηση, προσωπικά με βοήθησαν ιδιαίτερα και σε ταξίδια, που έκανα, σε μέρη όπου δεν μιλούσαν αγγλικά.

#2 Ταξίδια- διακοπές

Από τα βασικότερα θέματα για να δημιουργήσεις μία συναισθηματική σύνδεση με τη γυναίκα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στην προσέγγιση σου ή ακόμα και στο πρώτο ραντεβού.

Μίλησε για τα υπέροχα φαγητά που δοκίμασες, τα όμορφα μέρη που πήγες ή οτιδήποτε συναρπαστικό έζησες με την παρέα σου.

Μάλιστα, επειδή είναι τόσες πολλές οι εμπειρίες που μπορείς να αναφέρεις, πρόσεξε να μην πλατειάσεις και καταλήξετε να μιλάτε περί ανέμων και υδάτων. Και σε ποιόν δεν αρέσουν τα ταξίδια; Δεν χρειάζεται να πας σώνει και καλά στο εξωτερικό για να έχεις κάτι να πεις. Ακόμα και οι σύντομες- μικρές εξορμήσεις μπορούν να σου προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες.

Για να δείχνεις σε όλους ενδιαφέρων τύπος, δες εδώ

#3 Γυμναστική

Θέλεις να αγοράσεις βαράκια και όργανα γυμναστικής για να κάνεις τη γυμναστική σου στο σπίτι, το απογευματάκι χαλαρά; Προτιμάς το γυμναστήριο μιας και έχει περισσότερο εξοπλισμό;

Όπως και να ‘χει σίγουρα αποτελεί όφελος όχι μόνο για την υγεία σου, αλλά και γιατί βελτιώνεις την εμφάνιση και το στυλ σου. Άλλωστε, ένας άνδρας, που γυμνάζεται ελκύει μία γυναίκα, διότι δείχνει ότι σέβεται και φροντίζει τον εαυτό του.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις SixPack ή να είσαι ο Arnold Schwarzenegger σε τελευταία τηλεοπτική μετάδοση. Αρκεί να διατηρείς τη φόρμα σου, ώστε να αισθάνεσαι εσύ ικανοποιημένος με τον εαυτό σου.

#4 Extreme Sports

Αν πάλι θέλεις η αδρεναλίνη σου να χτυπήσει κόκκινο, δοκίμασε κάποιο άθλημα ή ακόμα και ένα extreme sport.

Δεν είμαι fαn, ωστόσο μου αρέσει πολύ το σκι για δύο λόγους. Καταρχήν, για να καταφέρω να σταθώ στα πόδια μου και να κάνω πέντε μέτρα, έφαγα πέσιμο με το κιλό. Μου θύμισε πολύ το φλερτ: οι απορρίψεις μας διδάσκουν το πώς θα επιτύχουμε αυτό που θέλουμε. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει, just practice. Δεύτερον, μόλις βρήκα σιγά-σιγά τον ρυθμό μου, μου έδινε την αίσθηση σαν να πετάω πάνω από τη γη.

Φυσικά υπάρχουν και πολλά ακόμα:

Skydiving: εδώ και αν μιλάμε για extreme sport. Αρχικά σου κόβεται η ανάσα και νομίζεις ότι δεν υπάρχει αύριο και σε κλάσματα δευτερολέπτου ξεκινάει ένα αίσθημα ευφορίας και χαλάρωσης.

Rafting: είναι μία ειδική μορφή κωπηλασίας. Η μεγάλη ταχύτητα κατάβασης του ποταμού, το κάνει ένα από τα πιο επικίνδυνα και ενδιαφέροντα ομαδικά αθλήματα. Ωστόσο, υπάρχουν διάφορες κατηγορίες δυσκολίας, αναλόγως το επίπεδο.

– Ορεινή ποδηλασία: το αίσθημα της αυτοδυναμίας αυξάνεται ιδιαίτερα, καθότι απομακρύνεσαι από μέρη, που υπάρχει πολύς κόσμος και είσαι μόνος σου. Απαιτεί υψηλή αντοχή, σωματική δύναμη και φυσικά ισορροπία.Ενδιαφέρων Τύπος; Εμπλούτισε τις εμπειρίες σου

#5 Φλερτ

Τα οφέλη, που μπορείς να λάβεις από την συγκριμένη δραστηριότητα δεν χωράνε ούτε σε τρία άρθρα. Ας αναφέρουμε τα βασικότερα όμως.

Πρώτα απ’ όλα, γίνεσαι σταδιακά η καλύτερη έκδοση του εαυτού σου: τον γνωρίζεις καλύτερα και μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές όχι μόνο στην ερωτική σου ζωή, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς, διαμορφώνοντας τα δικά σου κριτήρια και δημιουργώντας ποιοτικές σχέσεις.

Δεύτερον, βελτιώνεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες, γεγονός που πιθανώς να σου χρειαστεί ακόμα και στον χώρο εργασίας σου.

Ακόμη, ένα χαρακτηριστικό του φλερτ, που το κάνει τόσο ξεχωριστό, είναι ότι μέσα από αυτό βιώνεις τόσα πολλά διαφορετικά συναισθήματα, όπως ο ενθουσιασμός, η ικανοποίηση (κοινωνική και βιολογική), η ελευθερία, το θάρρος, η ηρεμία, το αίσθημα της αλλαγής ακόμα και το άγχος της προσέγγισης κλπ.

Τέλος, ένα σημαντικό μάθημα, που πήρα μέσα από αυτή τη διαδικασία της αυτοβελτίωσης, είναι ότι γνώρισα άτομα τα οποία έγιναν φίλοι μου και μπορώ να μοιραστώ μαζί τους ξεχωριστές εμπειρίες όχι μόνο για το φλερτ, αλλά για καθετί καινούριο.

Μίλησε, λοιπόν με τη γυναίκα για πράγματα που σε συναρπάζουν και άσε και την ίδια να εκφράσει τον εαυτό της και να καταλάβει πόσο ενδιαφέρων τύπος είσαι. Βγάλε έξω την ρουτίνα και συγκεντρώσου στην νέα γνωριμία!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!