Βελτίωση στο Φλερτ: Μην εστιάζεις μόνο στην επικοινωνία, εστίασε και στον Τρόπο Ζωής - Men's Bible

Βελτίωση στο Φλερτ: Μην εστιάζεις μόνο στην επικοινωνία, εστίασε και στον Τρόπο Ζωής

Βελτίωση στο φλερτ: Μην εστιάζεις μόνο στην επικοινωνία, εστίασε και στον τρόπο ζωής

Ας ξεκινήσουμε με μια απλή ερώτηση: Ζεις αυτή τη στιγμή με έναν τρόπο ζωής που επιθυμείς και γουστάρεις;

Αν η απάντηση σου δεν είναι ένα εμφατικό και ενθουσιώδες «Ναι», τότε μάλλον χρειάζεται να κάνεις κάποιες αλλαγές.

Οι αλλαγές αυτές δεν είναι πάντα απλές ή εύκολες να γίνουν, αλλά αν τις σπάσεις σε μικρά διαχειρίσιμα βήματα, τότε το να αναβαθμίσεις τον τρόπο ζωής σου, άνετα γίνεται πραγματικότητα σε λίγους μήνες.

Το σημαντικό είναι να προσεγγίσεις τη διαδικασία με ανοιχτό μυαλό και να επαναξιολογείς τους στόχους και τις επιθυμίες σου όποτε χρειάζεται.

Γιατί να αναβαθμίσεις τον τρόπο ζωής σου

Ίσως να νομίζεις πως ο τρόπος ζωής σου είναι οκ και εφ’ όσων θες απλώς να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες δε χρειάζεται να ασχοληθείς με αυτό το κομμάτι. Καλύτερα να ασχοληθείς μονάχα με την επικοινωνία και το φλερτ.

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Γιατί ο τρόπος ζωής σου επηρεάζει και καθορίζει, σε μεγάλο βαθμό, την επιτυχία σου στον ερωτικό τομέα.

Δεν αρκεί να γίνεις καλύτερος στην επικοινωνία.

Αν απεχθάνεσαι τη δουλειά σου, αν έχεις παρατημένο τον εαυτό σου και δεν τον φροντίζεις, αν δεν έχεις πραγματικούς φίλους στους οποίους να μπορείς να ανοιχτείς, αν ξοδεύεις το χρόνο σου αποκλειστικά σε χόμπι που λειτουργούν ως αποδράσεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας, τότε η εξέλιξη στο φλερτ θα είναι μηδενική.

Γιατί ακόμα και αν μάθεις να αναδεικνύεις τον εαυτό σου καλύτερα, αν ζεις μια ζωή που δε σου αρέσει και δε σε βοηθάει να εξελιχθείς, τότε απλά τυλίγεις τον εαυτό σου με ένα όμορφο περιτύλιγμα.

Και οι γυναίκες δεν είναι χαζές, αργά ή γρήγορα θα δουν πίσω από αυτό το περιτύλιγμα.

Επίσης, πολλοί ξεκινούν θέλοντας να γίνουν καλύτεροι στο φλερτ με τη λογική πως αν συγκεντρώσουν περισσότερες ερωτικές εμπειρίες και γίνουν καλύτεροι με τις γυναίκες, η ζωή τους θα αλλάξει.

Αυτό δε συμβαίνει πάντα. Αντίθετα, αν βελτιώσεις τον εαυτό σου και τον τρόπο που ζεις τη ζωή σου τότε και η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται.

Το θέμα είναι να είσαι (και όχι να δείχνεις) ελκυστικός άνδρας. Και σε αυτό δεν μετράει μονάχα το τι λες, αλλά και το πως ζεις.

Η εξίσωση της επιτυχίας στο φλερτ δεν έχει μονάχα μια μεταβλητή.

Οι βάσεις για έναν καλύτερο τρόπο ζωής

Επειδή το «καλύτερος τρόπος ζωής» είναι διαφορετικό για τον καθένα, αυτό που θέλω να κάνεις  είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο και να σκεφτείς τι είναι αυτό που θα σε έκανε πιο ευτυχισμένο και ικανοποιημένο.

Τι είναι αυτό που θα έκανε καλύτερη τη ζωή σου αυτή τη στιγμή.

Οτιδήποτε και αν είναι, είμαι σίγουρος πως κατατάσσεται σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες: Ελευθερία/αυτονομία, ανθρώπινες σχέσεις, υγεία.

Πρόκειται για τα βασικά συστατικά της ανθρώπινης ευτυχίας και αν κάποιο από αυτά λείπει από τη ζωή σου, τότε δύσκολα θα νιώθεις ευτυχισμένος και ικανοποιημένος.

Αν πχ, έχεις την υγεία σου, έχεις αρκετούς ανθρώπους να σε εκτιμούν και παρ’ όλα αυτά είσαι σε μια θέση εργασίας που σου αφήνει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο και περιορίζει τις επιλογές σου στη ζωή, τότε δεν πρόκειται να νιώθεις ικανοποιημένος και ευτυχισμένος.

Ή πάλι μπορεί να έχεις οικονομική ανεξαρτησία, να ζεις μια άνετη ζωή στην οποία να κάνεις ότι θέλεις, αλλά οι σχέσεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου να είναι τοξικές και επιφανειακές

Και φυσικά, η ελευθερία και οι ποιοτικές ανθρώπινες σχέσεις δεν σημαίνουν πολλά αν δεν είσαι σε θέση να τα απολαύσεις.

Η υγεία σου είναι το απόλυτο αγαθό καθώς αυτό είναι που θα σου επιτρέψει να απολαύσεις όλα τα υπόλοιπα.Δραστήριος Άνδρας: Πως να γίνεις άνθρωπος της Δράσης, Βελτίωση στο φλερτ: Μην εστιάζεις μόνο στην επικοινωνία, εστίασε και στον τρόπο ζωής

Κάνε την αρχή

Ξέρω ότι λίγο πολύ όλα τα παραπάνω είναι γνωστά και σχεδόν κλισέ, αλλά πολλοί από εμάς βασίζονται στην τύχη και δεν καταβάλουν αξιόλογη προσπάθεια για να τα βελτιώσουν και να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους.

Η αίσθηση της προσωπικής ελευθερίας, οι ποιοτικές σχέσεις και η υγεία σου είναι απαραίτητα και θέλω να τα έχεις στο μυαλό σου καθώς αναρωτιέσαι πως μπορείς να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη.

Μπορεί ήδη να έχεις ποιοτικές σχέσεις στη ζωή σου αλλά να σου λείπει η αίσθηση ελευθερίας γιατί η εργασία σου σε περιορίζει. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κατευθύνεις τις προσπάθειες σου στο να αποκτήσεις περισσότερη ελευθερία. Αλλά αυτό δε θα πρέπει να γίνει εις βάρος των σχέσεων που ήδη έχεις ή εις βάρος της υγείας σου.

Αναρωτήσου λοιπόν : τί χρειάζεσαι για να γίνει καλύτερη η ζωή σου;

Επικεντρώσου σε αυτό.

Βρες μια δουλειά ή ξεκίνα κάτι δικό σου, το οποίο όμως δε σε δένει παρά τη θέληση σου σε ένα γραφείο για 50 ώρες την εβδομάδα. Καλλιέργησε ποιοτικές και υγιείς σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου. Φρόντισε τον εαυτό σου και την υγεία σου.

Όλα αυτά είναι απαραίτητα και θα σε βοηθήσουν και στο φλερτ γιατί θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου και την εμπιστοσύνη σου στον εαυτό σου.

Όταν ζεις έναν τρόπο ζωής που απολαμβάνεις, αυτό βγαίνει προς τα έξω και σε κάνει πιο ελκυστικό

Μην το αμελείς λοιπόν. Είναι σημαντικό να μαθαίνεις πως να να προσεγγίζεις και πως να επικοινωνείς με τις κοπέλες που σε ενδιαφέρουν, αλλά καθώς τα μαθαίνεις αυτά χρειάζεται να καλλιεργείς και έναν καλύτερο, ποιοτικότερο και ελκυστικότερο τρόπο ζωής.

Θες να αναβαθμίσεις συνολικά τον εαυτό σου; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!