Πως να βρεις την κοπέλα των ονείρων σου - Men's Bible

Πως να βρεις την κοπέλα των ονείρων σου

Πως να βρεις την κοπέλα των ονείρων σου

Αν δεν αρκείσαι με ότι να ‘ναι, αν θες να βρεις κάτι ξεχωριστό, τότε πρέπει να ξέρεις πώς να ψάξεις για αυτό. Αν σε ενδιαφέρει ένας συγκεκριμένος τύπος γυναίκας, πρέπει να τον κατανοήσεις. Αν έχεις κατά νου μια συγκεκριμένη λίστα χαρακτηριστικών που θες να έχει η κοπέλα σου, τότε θα είναι πιο εύκολο να βρεις μία.

Αυτό το σχολιάσαμε και πρόσφατα: Πρέπει να γνωρίζεις τι θέλεις από μία σχέση. 

Ψάξε στα σωστά μέρη

Υπό μία έννοια, σκέψου το όπως ένας …κυνηγός: Μπορείς είτε να περιπλανιέσαι άσκοπα στο δάσος με την ελπίδα ότι όλο και πάνω σε κάποιο ελάφι θα πέσεις, ή να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητές σου πηγαίνοντας εκεί που μαζεύονται τα ελάφια. Όταν λοιπόν ψάχνεις για κάποια με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τότε θες να την βρεις εκεί που πιθανότατα θα είναι.

Το άλλο που πρέπει να έχεις υπόψη είναι ότι: είσαι αυτό που κάνεις και ελκύεις αυτό που είσαι.

Είναι πολύ πιο πιθανό να πετύχεις να γνωρίσεις τις γυναίκες που θες, αν εστιάσεις την προσοχή σου σε κομμάτια της ζωής σου που ευχαριστιέσαι. Αν για παράδειγμα είσαι βιβλιοφάγος, είναι πολύ πιο πιθανό να γνωρίσεις κοπέλες με τις οποίες κάνεις κλικ σε βιβλιοπωλεία, λογοτεχνικές βραδιές κλπ.

Αν σου αρέσει το σινεμά, τότε είναι πολύ πιο εύκολο να γνωρίσεις κάποια σε φεστιβάλ κινηματογράφου ή σχετικά μαθήματα. Με αυτό τον τρόπο θα είσαι πολύ πιο αποδοτικός, αν επικεντρώνεσαι σε σημαντικά για τον δικό σου τρόπο ζωής γεγονότα.

Πως να βρεις την κοπέλα των ονείρων σου

Ξεδιάλεξε βάσει αυτού που θέλεις

Πολλοί άνδρες δυσκολεύονται στα ραντεβού τους γιατί τα αντιμετωπίζουν σαν ένα είδος οντισιόν. Φοβούνται τόσο πολύ μήπως χαλάσουν το κλίμα που δεν μπορούν να εστιάσουν στο να γνωρίσουν καλύτερα την κοπέλα που έχουν απέναντί τους.

Όμως όλο το νόημα του ραντεβού είναι να γνωρίσεις καλύτερα αυτή που έχεις δίπλα σου.  Οπότε θες να βεβαιωθείς ότι είσαι με κάποια που ταιριάζει με αυτό που ψάχνεις.

Η συμπεριφορά είναι ένας ακόμη τρόπος να ξεδιαλέξεις αν η κοπέλα έχει τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί σε μία σύντροφο.

Ο τρόπος που αλληλεπιδρούμε με τους ανθρώπους αποτελεί και έναν τρόπο να τους ξεδιαλέξουμε. Όπως έχω αναφέρει και παλιότερα, μου αρέσει ιδιαίτερα το πείραγμα στο φλερτ. Οπότε οι γυναίκες που ανταποκρίνονται καλά στα πειράγματα, τα ανταποδίδουν και δεν …πτοούνται από αυτά, με ενδιαφέρουν περισσότερο.

Για παράδειγμα, αν ενδιαφέρεσαι για μια καθαρά σεξουαλική σχέση, θα χρειαστεί να είσαι και ο ίδιος πιο σεξουαλικός και ευθύς. Θα χρειαστεί να φλερτάρεις περισσότερο, να αγγίζεις περισσότερο και να κλιμακώνεις περισσότερο. Με αυτό τον τρόπο οι κοπέλες που ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο θα είναι πιο δεκτικές, ενώ οι υπόλοιπες θα απομακρυνθούν.

Αυτή ακριβώς είναι και η έννοια του ξεδιαλέγματος, να μειώσεις τον χρόνο με κοπέλες που δεν είναι αυτό που θες.

Μην σπαταλάς το χρόνο σου

Αν υπάρχει μία παγκόσμια αλήθεια, αυτή είναι ότι η ζωή είναι μικρή και πολύτιμη. Οπότε δεν θες να την ξοδεύεις με ανθρώπους που δεν ταιριάζουν με τις ανάγκες σου ή δεν σου αρέσουν.

Δεν πρόκειται να αρέσεις σε κάθε κοπέλα και είναι …OK αυτό. Είναι αναπόφευκτο. Όσο πιο σύντομα το αποδεχτείς αυτό, τόσο πιο εύκολη θα γίνει η δουλειά σου στο φλερτ. Γιατί θα σε απελευθερώσει να βρεις όσες είναι συμβατές μαζί σου.

Η επιθυμία να αρέσεις σε όλες, να αποφύγεις την απόρριψη με κάθε κόστος, δείχνει απόγνωση. Είναι σημάδι ότι χρειάζεσαι εξωτερική επιβεβαίωση, αντί να νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου.

Η απόρριψη, στον πυρήνα της, είναι ένα σημάδι ότι δεν είσαι συμβατός με αυτήν με την οποία φλερτάρεις. Μπορεί να μην είσαι ο τύπος της, μπορεί αυτή να ψάχνει κάτι άλλο. Και είναι οκ αυτό, γιατί δεν θα λειτουργούσε ούτως ή άλλως η σχέση σας.

Πρέπει να είσαι πρόθυμος να ρισκάρεις την απόρριψη, προκειμένου να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Μπορεί να είναι δύσκολη διαδικασία. Μπορεί να είναι αποκαρδιωτική.

Αλλά εν τέλει, όταν βρεις κάποια ταιριαστή για εσένα κοπέλα που σε συμπληρώνει με τρόπους που δεν φανταζόσουν, τότε θα ξέρεις ότι άξιζε και με το παραπάνω.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!