Φλερτ στη Σχολή με Συμφοιτήτρια - Men's Bible

Φλερτ στη Σχολή με Συμφοιτήτρια

Φλερτ στη Σχολή με Συμφοιτήτρια

Ίσως είσαι πρωτοετής και ακόμα προσπαθείς να βρεις την άκρη. Να καταλάβεις τι γίνεται γύρω σου, να κάνεις νέους φίλους, να προσαρμοστείς σε ένα νέο περιβάλλον και φυσικά να γνωρίσεις όλες αυτές τις κοπέλες που περνάνε γύρω σου. Ίσως πάλι να είσαι τεταρτοετής ή ακόμα και στο πέμπτο (ή έκτο;) έτος και να έχεις δικτυωθεί αρκετά. Σε κάθε περίπτωση και άσχετα με το ποιο έτος είσαι στη σχολή, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες κοπέλες που θα ήθελες να γνωρίσεις και ίσως να μην ξέρεις τον τρόπο. Όμως το φλερτ στη σχολή είναι κάτι πολύ συνηθισμένο.

Θυμάμαι τα χρόνια μου στο πανεπιστήμιο σαν να ήταν χτες. Ειδικά τον πρώτο χρόνο έμπαινα στο πανεπιστήμιο και είχα ακόμα τη νοοτροπία του σχολείου. Επίσης, δεν έβλεπα μπροστά μου. Έχανα ευκαιρίες δεξιά κι αριστερά. Υπήρχαν κοπέλες που εξέφραζαν το ενδιαφέρον τους και αδυνατούσα να το καταλάβω.

Πλέον, σκεπτόμενος πόσες ευκαιρίες έχασα εκείνα τα χρόνια, χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Δεν πειράζει όμως, θα σου δώσω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ για να μην κάνεις το ίδιο λάθος κι εσύ.

Φλερτ στη Σχολή: Πρωτοετής

Δεν υπάρχει κάτι ωραιότερο από την εμπειρία του πρώτου έτους στη σχολή. Για πολλούς και πολλές σημαίνει νέα πόλη, νέο σπίτι και τεράστιες αλλαγές. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να βγάλει όλους από τη ζώνη άνεσης τους.

Σκέψου το λίγο. Όπως όλοι σας, έτσι κι η συμφοιτήτρια που σου αρέσει βρίσκεται σε μία άγνωστη πόλη και προσπαθεί να προσαρμοστεί. Ίσως δεν ξέρει κανέναν και αισθάνεται μόνη. Μπορείς να την προσεγγίσεις πολύ εύκολα λέγοντας απλά «Καλημέρα, φαίνεσαι καινούρια. Χρειάζεσαι βοήθεια;»

Κράτησε το ύφος και τον τόνο σου χαλαρό και φιλικό. Είναι κάτι απλό και εύκολο και το πιο πιθανό είναι όντως να χρειάζεται βοήθεια. Έτσι μπορείς να ξεκινήσεις μία χαλαρή κουβέντα και να μιλήσετε για την πόλη της και την εμπειρία της. Στη συνέχεια μπορείτε να κανονίσετε να ξαναβρεθείτε για έναν καφέ ή ποτό.Φλερτ στη Σχολή με Συμφοιτήτρια

Φλερτ στη Σχολή: Έχετε ίδια μαθήματα

«Μπαίνω για μάθημα και τι βλέπω; Μία κοπέλα που δεν την είχα ξαναδεί ποτέ!» Συχνή ατάκα και λογική. Πολλοί από εμάς δεν πατάμε ποτέ στα μαθήματα και εμφανιζόμαστε λίγο πριν τις εξετάσεις αλλά το πρόβλημα είναι ότι χάνουμε τέτοιες ευκαιρίες. Σε κάθε μάθημα, υπάρχουν πολλές κοπέλες με τις οποίες μπορείς να συναναστραφείς και να φλερτάρεις.

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Απλά μπες, εντόπισε ποια σου αρέσει και πήγαινε και κάθισε δίπλα της. Πες κάτι απλό και με χιούμορ όπως: «Δεν σε έχω ξαναδεί εδώ, ίσως γιατί έρχομαι πρώτη φορά» και συστήσου.

Εφόσον είστε στο ίδιο μάθημα, σίγουρα θα έχετε αρκετά κοινά θέματα για συζήτηση, οπότε δεν θα δυσκολευτείς να μιλήσεις μαζί της. Φρόντισε να σεβαστείς το γεγονός ότι προσέχει στο μάθημα (αν όντως το κάνει) και μετά κανόνισε μαζί της να βρεθείτε για να πάρεις σημειώσεις, ίσως στο καφέ απέναντι από την σχολή ή και κάπου πιο ήσυχα.

Θες να μάθεις με λεπτομέρειες πώς να φλερτάρεις στη σχολή σου; Δες εδώ

Εκδηλώσεις και πάρτι

Όλες μα όλες οι σχολές διοργανώνουν εκδηλώσεις και πάρτι. Έχε υπόψη ότι σε αυτά τα πάρτι είναι πανεύκολο να γνωρίσεις κοπέλες και να δικτυωθείς με τα υπόλοιπα άτομα της σχολής σου. Δεν βλάπτει να έχεις κοινωνικό κύκλο, καθώς η σχολή είναι σαν μικρογραφία της κοινωνίας.

Όσο περισσότεροι σε ξέρουν και έχουν κάτι καλό να πουν για εσένα, τόσο ευκολότερο θα είναι να γνωρίσεις ακόμα περισσότερες κοπέλες μέσα από τους κύκλους τους.

Άλλαξε σχολή

Όχι εσύ συγκεκριμένα αλλά αν η σχολή σου δεν έχει αρκετές γυναίκες, τότε ίσως χρειαστεί να πας σε κάποια άλλη σχολή. Αν έχεις έναν φίλο σε κάποια άλλη σχολή, κάνε του μία επίσκεψη για να δεις τι γίνεται εκεί.  Ακόμα κι αν δεν έχεις κάποιον φίλο εκεί, η ιδιότητα σου ως φοιτητής, θα σε βοηθήσει να κινηθείς εύκολα και να γνωρίσεις κοπέλες εκεί.

Βρες μία παρέα κοριτσιών, προσέγγισε τες και πες τους κάτι όπως «Καλησπέρα, τι κάνετε εδώ για να περάσετε καλά;» Ρώτα τες ποια είναι τα καλά καφέ, που μπορεί να πάει κάποιος για να περάσει καλά και πες τους ότι ήρθες να δεις έναν φίλο σου. Από εκεί κι έπειτα θα είναι εύκολο να προχωρήσεις την κουβέντα και να γνωριστείς μαζί τους περισσότερο.

Ο χώρος της σχολής είναι μία φανταστική ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις γυναίκες. Είναι κρίμα να περάσεις τέσσερα τουλάχιστον χρόνια χωρίς να κάνεις φλερτ στη σχολή σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!