Φλερτάροντας σε μεγάλα Φεστιβάλ - Men's Bible

Φλερτάροντας σε μεγάλα Φεστιβάλ

Φλερτάροντας σε μεγάλα Φεστιβάλ, Ποιο είναι το Καλύτερο Μέρος για να Γνωρίσεις Γυναίκες;

Ποια ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκες σε μία συναυλία ή σε κάτι αντίστοιχο; Πότε ένοιωσες τελευταία φορά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μίας αίθουσας γεμάτης κόσμο;

Δεν μπορώ να πω ότι συχνάζω στα γήπεδα ή ότι μου αρέσει να πηγαίνω γενικότερα. Για να είμαι ειλικρινείς πρέπει να έχω πάει δύο ή τρεις φορές στη ζωή μου, όλες κι όλες. Πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που πήγα και δεν θυμάμαι αρκετά από τον αγώνα. Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά όμως είναι η ένταση που υπήρχε στην ατμόσφαιρα και η ευκολία με την οποία ξεσηκωνόταν ο κόσμος.

Παρόλο που δεν συχνάζω στα γήπεδα, έχω βρεθεί αρκετές φορές σε χώρους γεμάτους κόσμο και φεστιβάλ και αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι αξίζει να φλερτάρεις σε ένα τέτοιο μέρος. Είναι πάρα πολλοί οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να το κάνεις, οπότε θα τους δούμε παρακάτω έναν προς έναν.

Στα φεστιβάλ υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα σε γυναίκες

Ένα από τα κλασσικότερα προβλήματα που θυμάμαι να αντιμετωπίζουμε πάντα, είναι η μόνιμη έλλειψη γυναικών στα μπαράκια και τα καφέ. Η αλήθεια είναι ότι αυτό μπορεί να γίνει αρκετά μεγάλο θέμα.

Μπαίνεις σε ένα μαγαζί και μετά από μισή ώρα δεν υπάρχει κάποια γυναίκα που να μην έχεις μιλήσει ή που να μην κάθεται δίπλα σε κάποια που έχεις μιλήσει. Μπορώ με ευκολία να θυμηθώ βράδια που είχαμε γυρίσει το κέντρο της Αθήνας, μόνο και μόνο για να καταλήξουμε στα βόρεια ή τα νότια προάστια.

Λοιπόν, αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ σε ένα μεγάλο φεστιβάλ. Ανάμεσα σε τρεις ή τέσσερις χιλιάδες άτομα βρίσκονται αρκετές γυναίκες για να σε κρατήσουν απασχολημένο όλη νύχτα. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι λόγω ορατότητας και στριμώγματος μπορείς να μιλήσεις σε όποια θέλεις χωρίς να σε δει ή να σε ενοχλήσει κάποια άλλη.Φλερτάροντας σε μεγάλα Φεστιβάλ

Έντονα συναισθήματα

Είτε είναι ένα γήπεδο, μία συναυλία, μία έκθεση, μία παρέλαση ή οτιδήποτε άλλο, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Για να έχει μαζευτεί τόσος κόσμος, κάτι τους έφερε κοντά. Ότι κι αν είναι αυτό το κάτι, είναι αρκετά έντονο για να κάνει χιλιάδες άτομα να βγουν από τα σπίτια τους. Αυτό σημαίνει ότι η συναισθηματική φόρτιση θα είναι μεγάλη και όπου υπάρχει συναισθηματική φόρτιση, τα πράγματα γίνονται ευκολότερα.

Θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια, έναν φίλο μου οποίος είχε κατέβει με την φωτογραφική του μηχανή στις μεγάλες πορείες, στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα στον χαμό από δακρυγόνα και κυνηγητά, έπιασε μία κοπέλα από το χέρι για να την βοηθήσει και να την προστατέψει. Αφού έτρεξαν αρκετά στενά μαζί, σταμάτησαν λαχανιασμένοι και αυτός την ρώτησε αν είναι καλά, εκείνη χαμογέλασε και του είπε ότι είναι ο προσωπικός της Πίτερ Πάρκερ (Βλέπε Σπάιντερ-μαν). Μετά από αυτό, έβγαιναν για έναν χρόνο.

Βλέπεις, τα έντονα συναισθήματα βοηθούν στην παραγωγή ορμονών στο σώμα και όλη αυτή η διαδικασία δημιουργεί μία τεράστια ένταση. Έτσι, μπορείς πολύ εύκολα να συνδεθείς με μία γυναίκα. Η συγκίνηση, η ένταση, ο ενθουσιασμός, ακόμα κι ο φόβος, είναι αρκετά δυνατά συναισθήματα για να δημιουργήσουν μία θετική άγκυρα στο πρόσωπο σου.

Με λίγα λόγια, κάθε φορά που θα σε βλέπει, θα θυμάται την έντονη συναισθηματική της κατάσταση από όταν σε γνώρισε. Γι’ αυτό τον λόγο επιμένουμε πάντα στα άρθρα μας να λέμε ότι είναι καλό να συζητάς για θετικά και ενδιαφέροντα θέματα και όχι για βαρετά.

Θες να μπορείς να φλερτάρεις σε οποιεσδήποτε συνθήκες; Δες εδώ

Κοινός τρόπος σκέψης

Από την στιγμή που βρίσκεσαι σε ένα φεστιβάλ, όσοι βρίσκονται εκεί έχουν κάτι κοινό να μοιραστούν. Αυτό σημαίνει ότι με οποιαδήποτε κι αν μιλήσεις, θα έχεις αυτόματα κάτι κοινό. Φαντάσου πόσο εύκολη σου κάνει την ζωή αυτό.

Μετά το καλησπέρα, μπορείς να ξεκινήσεις να μιλάς κατ’ ευθείαν για το θέμα του φεστιβάλ και αυτόματα έχεις ενσωματωθεί στην παρέα. Δεν χρειάζεται ούτε να σκαρφιστείς ιστορίες, ούτε να ψάξεις για κοινά στοιχεία. Είναι όλα εκεί, έτοιμα για εσένα.

Σε γενικές γραμμές, τα μεγάλα φεστιβάλ έχουν ένταση, μουσική και συγκινήσεις. Οπότε έχουν όλα τα στοιχεία για να δημιουργήσουν ένα θετικό ή ακόμα και ειδυλλιακό κλίμα. Δεν μπορείς να βρεις καλύτερο μέρος για να φλερτάρεις. Άσε που θα ακούσεις και καλή μουσική.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!