6 λόγοι να φλερτάρεις με Μεγαλύτερη Γυναίκα - Men's Bible

6 λόγοι να φλερτάρεις με Μεγαλύτερη Γυναίκα

6 λόγοι να φλερτάρεις με Μεγαλύτερη Γυναίκα

Θα ήθελες να φλερτάρεις με μια μεγαλύτερη γυναίκα;

Υπάρχουν πάρα πολλοί νεαροί άνδρες που ποθούν να φλερτάρουν, να βγουν και να κάνουν σεξ με μια γυναίκα μεγαλύτερη από εκείνους. Όμως η ηλικιακή διαφορά και η διαφορά στην εμπειρία τούς δημιουργεί άγχος και αμφιβολία.

Ωστόσο, υπάρχουν ένα σωρό πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει σε έναν νεαρό άνδρα μια ερωτική σχέση με μια μεγαλύτερη ηλικιακά γυναίκα.

Αν λοιπόν επιθυμείς κι εσύ να φλερτάρεις με μια μεγαλύτερη, σταμάτα να το ονειρεύεσαι. Διάβασε τους παρακάτω λόγους για τους οποίους αξίζει να φλερτάρεις μια ώριμη γυναίκα και ξεκίνα να το κάνεις.

#1 Στις μεγαλύτερες γυναίκες αρέσουν οι νεαρότεροι άνδρες

Συνήθως, ένας άνδρας προτιμά γυναίκες νεαρότερες από τον ίδιο. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν κάποιος φλερτάρει με μια μεγαλύτερη, το φλερτ είναι πιο απολαυστικό για εκείνη. Η προσοχή από έναν νεότερο άνδρα την κάνει να αισθάνεται sexy και ποθητή και το συναίσθημα αυτό αυξάνει το πάθος και τον ενθουσιασμό της.

Βέβαια, αν και μια μεγαλύτερη μπορεί να είναι ανοιχτή στο να φλερτάρει με έναν μικρότερο άνδρα, αυτό δε σημαίνει πως ενδιαφέρεται και για κάποιον συναισθηματικά αδύναμο και ανώριμο. Τα βασικά της γυναικείας έλξης παραμένουν αναλλοίωτα.

Μια μεγαλύτερη γυναίκα, όπως και μια γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας, θέλει έναν δυνατό και με αυτοπεποίθηση άνδρα. Απλά τυχαίνει να είναι νεότερος. Όπως λοιπόν και με τις νεαρότερες γυναίκες θες δυνατή γλώσσα σώματος που προβάλει σιγουριά.

Στάσου ευθυτενώς με τον κορμό ίσιο, διατήρησε την οπτική επαφή μέχρι εκείνη να κοιτάξει αλλού και κράτα τις κινήσεις σου αργές και ελεγχόμενες. Αυτός ο συνδυασμός μη λεκτικής σιγουριάς και αυτοπεποίθησης θα την κάνει να νιώσει πως, αν και νεότερος, είσαι ο τύπος του δυνατού άνδρα που κάθε γυναίκα θέλει.

#2 Η μεγαλύτερη γυναίκα ξέρει τι θέλει

Σε αντίθεση με τις μικρότερες και νέες κοπέλες που εξερευνούν ακόμα τον κόσμο του φλερτ και των ανθρωπίνων σχέσεων, μια μεγαλύτερη γυναίκα έχει μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλει. Έχει την τάση να ασχολείται λιγότερο με «παιχνίδια» και είναι περισσότερο πρόθυμη να κυνηγήσει αυτό που πραγματικά επιθυμεί.

Τι σημαίνει αυτό για εσένα;

Σημαίνει πως με μια μεγαλύτερη γυναίκα, μπορείς να είσαι περισσότερο άμεσος με τις προθέσεις σου και τις επιθυμίες σου. Αν πχ έχεις βγει ραντεβού με μεγαλύτερη και υπάρχει αρκετή σεξουαλική ένταση ανάμεσα σας, δε χρειάζεται να σκεφτείς κάποια δικαιολογία για να της πεις να συνεχίσετε σπίτι σου.

Γνωρίζει για ποιο λόγο θα πάτε εκεί και δε χρειάζεται να σκεφτείς ολόκληρο σενάριο για να το εκλογικεύσει.6 λόγοι να φλερτάρεις με Μεγαλύτερη Γυναίκα

#3 Οι μεγαλύτερες γυναίκες είναι πιο έμπειρες

Μια μεγαλύτερη γυναίκα έχει συνήθως περισσότερες εμπειρίες στο φλερτ, στις σχέσεις και φυσικά στο κρεβάτι. Οπότε το να βγαίνεις με μια γυναίκα μεγαλύτερη από εσένα, σου δίνει την ευκαιρία να μάθεις μερικά πράγματα σε αυτές τις κατηγορίες.

Όμως για να φτάσεις σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ηγηθείς εσύ. Αν θες να δεις τι έχει να σου μάθει στο κρεβάτι για παράδειγμα, δε θα πρέπει να την αφήσεις να κάνει εκείνη όλη τη δουλειά επειδή είναι μεγαλύτερη.

Θα πρέπει να ηγηθείς και να χτίσεις σεξουαλική ένταση μεταξύ σας. Αυτό μπορείς να το πετύχεις με μη λεκτικό τρόπο, απλά αγγίζοντας τη όλο και περισσότερο καθώς βρίσκεστε σε ραντεβού.

Κάθε φορά που την αγγίζεις ανεβάζεις την ένταση και κάθε φορά που απομακρύνεις τον εαυτό σου από εκείνη η ατμόσφαιρα χαλαρώνει. Αν λοιπόν αυξομειώνεις συνεχώς και σταδιακά την ένταση μεταξύ σας μέσω του αγγίγματος, η σεξουαλική ατμόσφαιρα δυναμώνει. Είναι απλά θέμα χρόνου να καταλήξετε στο κρεβάτι.

Θες να μάθεις τα μυστικά της σεξουαλικής έντασης; Δες εδώ

#4 Παίρνεις μια διαφορετική εμπειρία

Αν έχεις μάθει να φλερτάρεις με νεαρότερες κοπέλες ή με συνομήλικες σου, το φλερτ με μια μεγαλύτερη σου δίνει μια φανταστική ευκαιρία να εξελιχθείς ως άνδρας και εραστής. Οι ερωτικές σχέσεις μάς μαθαίνουν πάρα πολλά για τον εαυτό μας. Όταν λοιπόν είσαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο του να φλερτάρεις και να βγεις με μια μεγαλύτερη σου μαθαίνεις περισσότερα για το ποιος είσαι.

 

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να εξελιχθείς μέσα από μια σχέση, είναι το να συνδέεσαι βαθειά συναισθηματικά με την άλλη πλευρά. Να μοιράζεσαι τον συναισθηματικό σου κόσμο με έναν άλλο άνθρωπο. Η συναισθηματική σύνδεση παίζει μεγάλο ρόλο σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις και πολύ περισσότερο στις ερωτικές.

Αν δεν γνωρίζεις πως να το πετύχεις, μια απλή μέθοδος είναι το να δηλώνεις πως αισθάνεσαι εκείνη τη στιγμή ξεκινώντας με το ρήμα «νιώθω…» ή «αισθάνομαι…».

Το να αφήνεις τον εαυτό σου ευάλωτο συναισθηματικά δίνει σε μια γυναίκα την ευκαιρία να έρθει κοντά σου και να συνδεθεί μαζί σου σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Επίσης της επιτρέπει να νιώσει αρκετή ασφάλεια για να αρχίσει να ανοίγεται και εκείνη.

#5 Η μεγαλύτερη γυναίκα είναι… πιο ώριμη

Οι γυναίκες που έχουν περισσότερη εμπειρία στη ζωή είναι και περισσότερο συναισθηματικά ώριμες. Έχουν τις εμπειρίες τους και το παρελθόν τους. Έχουν περισσότερο έλεγχο στα συναισθήματα τους και τη συμπεριφορά τους.

Βέβαια το ότι έχουν συναισθηματική ωριμότητα δε σημαίνει πως δε θέλουν να διασκεδάζουν. Το ίδιο παιχνιδιάρικο φλερτ που θα έκανες με μια εικοσάρα, θα κάνεις και με μια σαραντάρα.6 λόγοι να φλερτάρεις με Μεγαλύτερη Γυναίκα

#6 Η μεγαλύτερη γυναίκα έχει πιο εκλεπτυσμένα γούστα

Οι μεγαλύτερες γυναίκες τείνουν να έχουν διαφορετικά και πιο εκλεπτυσμένα ενδιαφέροντα από τις νεαρότερες. Μια κοπέλα είκοσι χρονών που διασκεδάζει στα κλαμπ κάθε παρασκευοσάββατο, το πιο πιθανό είναι πως στα τριάντα πέντε της θα προτιμά ένα πιο χαλαρό και ήρεμο περιβάλλον, όπως ένα μπαράκι που παίζει soul ή jazz.

Αν λοιπόν έχεις κι εσύ αντίστοιχα γούστα τότε η παρέα μιας μεγαλύτερης γυναίκας είναι εξαιρετική επιλογή.

Ακόμα όμως και αν εσύ και η γυναίκα με την οποία βγαίνεις δεν απολαμβάνετε τα ίδια μέρη, πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Κάποιες ώριμες γυναίκες αναπολούν τα ξέφρενα πάρτι και για εκείνες το να γνωρίσουν έναν νεαρό άνδρα, είναι μια ευκαιρία να ξαναβρούν αυτή τη πλευρά του εαυτού τους.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!