Βγήκαμε και μετά Εξαφανίστηκε - Two Coaches and a drink 47 - Men's Bible

Βγήκαμε και μετά Εξαφανίστηκε – Two Coaches and a drink 47

 

Βγήκατε ραντεβού και πήγε πολύ καλά. Είδες ότι υπάρχει χημεία και ένιωσες να έρχεστε πιο κοντά. Όταν όμως επικοινώνησες ξανά μαζί της δεν σου απάντησε ποτέ.

Εξαφανίστηκε δηλαδή ξαφνικά και εσύ ακόμα προσπαθείς να καταλάβεις τι έγινε. Αυτό είναι το ghosting και σήμερο το αναλύουμε σε βάθος. Φυσικά θέλουμε και τις δικές σου εμπειρίες, γράψε κι εσύ σχόλιο με κάποιο παρόμοιο περιστατικό.

____________________________________________
Τι είναι το Two Coaches and a drink

Το Two Coaches and a drink είναι η πιο ποιοτική Αντρική εκπομπή στην Ελλάδα!

Σε αυτήν οι coach μας συζητούν μαζί σου όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν το σύγχρονο άνδρα, όπως επικοινωνία, αυτοβελτίωση, σχέσεις, φλερτ, ψυχολογία, με τον ποιοτικό λόγο του Men’s Bible.

Κάθε εβδομάδα, ο Βασίλης (Επικοινωνιολόγος και Coach) και ο Δήμος (Coach) σου κάνουν παρέα αναλύοντας θέματα που θέτουν οι φίλοι του Men’s Bible.

Μπορείς να μας ακούσεις σε Podcast στο Spotify και στο YouTube. Καλωσόρισες στην παρέα!

Αν σου άρεσε το podcast, μοιράσου το με κάποιον φίλο σου που πιστεύεις ότι θα βοηθήσει. Για να κρατήσεις επαφή, κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ: https://bit.ly/2KJrutn

Instagram

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!