Πως να κρατήσεις το ενδιαφέρον της γυναίκας στο φλερτ - Men's Bible

Πως να κρατήσεις το ενδιαφέρον της γυναίκας στο φλερτ

Πως να κρατήσεις το ενδιαφέρον της γυναίκας στο φλερτ, 5 Σημεία-κλειδιά για να γίνεις Μαέστρος στην Επικοινωνία, Σταμάτα να κάνεις Παρέα μαζί της και Ξεκίνα να τη Φλερτάρεις, Η τέχνη της Επικοινωνίας: 5 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν μιλάς με κοπέλες

Ένα ερώτημα που τίθεται συχνά, είναι το εξής: «Πώς να κρατήσω το ενδιαφέρον της κοπέλας που έχω απέναντι μου κατά τη διάρκεια μιας προσέγγισης για φλερτ;»

Σαν γυναίκα έχω δεχτεί αρκετές προσεγγίσεις και σίγουρα δεν ήταν όλες εξίσου καλές. Στην προκειμένη περίπτωση θα ήθελα να αναφερθώ σε εκείνες, που ναι μεν ξεκίνησαν πολλά υποσχόμενες αλλά στην πορεία κατέληξαν να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα.

Ίσως και εσύ να έχεις βιώσει τις στιγμές, που μετά τα 5 πρώτα λεπτά άρχισε να υπάρχει μια σιωπή, η οποία στη συνέχεια για να σπάσει, άρχισαν οι καταιγιστικές ερωτήσεις για τη ζωή της γυναίκας απέναντί σου, κάτι που οδήγησε σε μια βαρετή συζήτηση όπου η κοπέλα είχε χάσει το ενδιαφέρον της και εσύ ένιωθες σαν δημοσιογράφος που καλείσαι να της πάρεις συνέντευξη.

Αυτό είναι ένα λάθος που όλοι έχουν κάνει και το αναγνωρίζουν, αλλά παρ’ όλα αυτά στο σημείο που θα αισθανθούν άβολα θα επιλέξουν να το επαναλάβουν, καθώς μπορεί να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση του να μην υπάρξει ούτε για ένα λεπτό εκείνη η περίεργη σιωπή, που φυσικά υποδηλώνει πως η συζήτηση ίσως δεν εξελίσσεται όπως θα έπρεπε.

 

Πώς μπορείς να διαχειριστείς όμως μια τέτοια κατάσταση ώστε να αποκτήσει ενδιαφέρον η συζήτηση σας;

Περιόρισε τις ερωτήσεις

Η συμβουλή μου, αρχικά είναι να μην κάνεις το «τραγικό» λάθος των αμέτρητων ερωτήσεων. Ίσως έχεις κουραστεί να το ακούς, αλλά σαν γυναίκα το επιβεβαιώνω.

Είναι λογικό από τη μία να θες να μάθεις πληροφορίες για τη ζωή της κοπέλας που σε ενδιαφέρει, ωστόσο εάν το παρακάνεις μπορεί να της δημιουργήσεις μια δυσανασχέτηση καθώς θα έχει κουραστεί να απαντάει συνέχεια σε γενικές ερωτήσεις, οι οποίες εκείνη τη στιγμή δε κλιμακώνουν την έλξη ανάμεσά σας.

Αντίθετα, αυτό που θα μπορούσες να δοκιμάσεις, εφόσον έχετε ανταλλάξει τις βασικές πληροφορίες ο ένας για τον άλλον, είναι να διηγηθείς μια προσωπική σου ιστορία για μια εμπειρία που έζησες πρόσφατα.

Με αυτόν τον τρόπο, θα βάλεις την κοπέλα σε μια διαδικασία αλληλεπίδρασης και εκείνη με τη σειρά της θα σου εκμυστηρευτεί κάτι αντίστοιχο που ίσως έχει βιώσει ή διαφορετικά θα θελήσει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή σου την εμπειρία.

Έτσι, η συζήτηση θα κλιμακωθεί καθώς θα της κινήσεις το ενδιαφέρον και σίγουρα, ακόμη και αν εκείνη δεν συμμετείχε προηγουμένως όσο ενεργά θα ήθελες, θα υπάρξει η αφορμή για να προχωρήσει η συζήτησή σας.Πως να κρατήσεις το ενδιαφέρον της γυναίκας στο φλερτ

Δήλωσε κάτι που σου αποπνέει η κοπέλα

Αυτή τη φορά μπορείς να κάνεις μια δήλωση για κάτι το οποίο σου βγάζει η κοπέλα. Μπορείς σαν κριτήριο να έχεις τον τρόπο με τον οποίο είναι ντυμένη ή το βλέμμα του προσώπου της και τον τρόπο με τον οποίο κινείται.

Στις γυναίκες αρέσει αρκετά να προβλέπει κάποιος τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα τους. Μπορείς να δηλώσεις κάτι το οποίο σου αποπνέει και σε ελκύει.

Παραδείγματα:

  • Από τον τρόπο που εκφράζεσαι δείχνεις ένα ευχάριστο και κοινωνικό άτομο το οποίο επηρεάζει θετικά τους γύρω του.
  • Μου δίνεις την εντύπωση πως πίσω από την τόσο ευχάριστη διάθεσή σου κρύβεται μια ευαισθησία την οποία δείχνεις σε λίγους.

Όσο ρομαντικό και αν σου ακούγεται, πίστεψε με πως εκείνη τη στιγμή, θα την έχεις κερδίσει.

Επιπλέον, μπορεί αυτή η δήλωση να γίνει χιουμοριστικά και να της δώσεις επιτηδευμένα μια λάθος εντύπωση που έχεις σχηματίσει για εκείνη, με παιχνιδιάρικη διάθεση πάντα, η οποία θα της δημιουργήσει την ανάγκη να σου δείξει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο για την ίδια.

Παράδειγμα:

  • Φαίνεσαι ήρεμη κοπέλα, είμαι σίγουρος πως προτιμάς να περνάς το χρόνο σου σπίτι παρέα με ένα βιβλίο.

Θα δεις πως θα θελήσει να σου αποδείξει το αντίθετο!

Θες να μπορείς να δημιουργείς ανά πάσα στιγμή καλό κλίμα στο φλερτ; Μάθε περισσότερα

Χωρίς λόγια

Μια πρώτη προσέγγιση για να πετύχει και να έχει ενδιαφέρον, δε χρειάζεται μόνο να χειριστείς όσο καλύτερα γίνεται τη λεκτική επικοινωνία μεταξύ σας.

Πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν οι εκφράσεις του προσώπου σου και η στάση του σώματός σου. Δεν είναι τυχαίο που μέσα σε μια γυναικεία συζήτηση για το τι μπορεί να άρεσε σε κάποιον τύπο που τις προσέγγισε θα ακούσεις το βλέμμα του, το χαμόγελό του ή η αυτοπεποίθηση που απέπνεε.

Μια γυναίκα θα δώσει μεγάλη προσοχή στο πως ένας άντρας την κοιτάζει ή τη σωματική του στάση. Είναι απαραίτητο λοιπόν, αρχικά, να φροντίσεις να υπάρχει μια οπτική επαφή κατά τη διάρκεια που συζητάτε. Μέσα από αυτή μπορεί να δημιουργηθεί μια πιο έντονη ατμόσφαιρα ανάμεσά σας και στη συνέχεια ίσως και να ακολουθήσει ένα χαμόγελο από την κοπέλα που έχεις απέναντί σου.

Αυτό συμβαίνει, γιατί όταν συναντιούνται τα βλέμματα δύο αγνώστων μεταξύ τους, οι οποίοι παράλληλα αλληλεπιδρούν, χτίζεται μια οικειότητα και επέρχεται η έλξη.

Τέλος μην ξεχνάς με τη στάση του σώματός σου και τον τόνο της φωνής σου να δείχνεις αυτοπεποίθηση. Μπορεί στην αρχή να φαίνεται δύσκολο, όμως αν το καταφέρεις θα είναι στα υπέρ σου.

Σε παροτρύνω λοιπόν να δοκιμάσεις, εάν δε το έχεις κάνει ήδη, όλα τα παραπάνω σε μια προσέγγιση σου και θα δεις πως ακόμη και αν υπάρξει μια μικρή παύση στη συζήτηση σας, θα είναι πολλά υποσχόμενη!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!